4| Hatred

508 61 11
                                    

Aš pasimečiau jo akyse... Žiūrėti į jas buvo pavojinga. Jos privertė mane pamiršti kokia aš buvau anksčiau. Tos gilios, tamsios akys pakeitė mane neatpažįstamai.

•••

Aš tiesiog stovėjau čia ir gailėjausi to ką padariau, net bijau pažiūrėti Jimin į akis. Aš norėčiau išnykti. Aš paprasčiausiai pastūmiau Yoona ant žemės, kai ji trynėsi su Jimin, kas su manimi po velnių negerai? Kodėl aš taip pasielgiau?

Aš jaučiu kaip kažkas sugriebia mano ranką, pasižiūrėjau ir pamačiau, jog tai Jimin. Aš žiūrėjau į jo akis, ir akimirkai pamišau, kas čia tiką nutiko. Po velnių, Jimin toks gražus. Jo putlios lūpos, gilios akys, purūs plaukai. Aš stovėjau priešais savo 'bias', negalėjau nei žodžio ištarti, tiesiog žiūrėjau į jį, kol veidu riedėjo ašaros. Bet štai ir vėl skaudi realybė, aš prisiminiau kokioje situacijoje aš esu.

Jimin žiūrėjo į mane kai jo rankoje vis dar buvo manoji. Kaip jis žvelgė į mane...  Žvelgė taip, lyg aš būčiau koks nors monstras... Žvilgsnis, kuris pilnas pasibjaurėjimo, neapykantos.

"Kas tu po galais tokia?! Tu, kekšę, atsiprašai jos!"

Negaliu patikėti kas vyksta, Jimin rėkia ant manęs...

Aš pažiūrėjau į Yoona, ji elgiasi neįprastai... Paprastai ji būtų mane aprėkus ar iškeikus, bet šį kartą ji tiesiog tylėjo...

"Jimin... Tau nederėtų šaukti ant jos, man tikrai viskas gerai. Tai ne jos kaltė, k-kalta aš..."

O Dieve ta sušikta kekšė! Prieš Jimin ji vaidino tokia nekaltą!

Jimin priėjo prie jos ir padėjo jai atsistoti.

"Ar tau tikrai viskas gerai?"

Aš tikrai jau norėjau priėjus suduoti tai apsimetinėjančiai kalei.

"Yah, tu ten, atsiprašai dabar!"

Jimin ir vėl ant manęs rėkia. Kaip jis nemato jog ji tik vaidina?!

"Jimin, tau derėtų ją palikti vieną, a-aš esu tikra ji turi priežasčių taip elgtis."

Ji atsisuko į mane.

"Aliah... Kad ir kokia ta priežastis dėl kurios tu manęs nekenti, aš tikrai atsiprašau. Aš labai stengiuosi su tavimi susibendrauti... Bet kartais aš paprasčiausiai bijau tavęs..."

Kokį čia šudą ji tiką sumalė?!!!

"Galbūt tau nepatinka mane matyti mane laimingą su Jimin todėl mane pastūmei, bet aš tikra, jog mes galime pasikalbėti apie tai ir viską išsiaiškinti, tada gėsime tapti draugėmis! Pašau Aliah, tik suteik man šansą"

Nesu mačiusi tokių netikrų žmonių kaip ji, aš noriu nusiauti batą ir mesti tiesiai jai, tai apsimetinėjančiai kalei, į galvą, ji bando mane padaryti kaip monstru prieš Jimin akis.

Jimin paėmė ją už rankos.

"Yoona užteks!"

Jis uždėjo savo delnus jei and skruostų.

"Tai čia ta mergina apie kuria tu kalbėjai ar ne? Ta mergina kuri visada tave terorizuoja?"

Palauk, Ką?! Ji apie mane kalbėjo net su Jimin?? Ji jam melavo apie mane?! Aš per visa savo gyvenimą nesu padarius kažko tokio, kad nuskriausčiau, ar įžeisčiau ją!

Dabar tai tikrai nelaikysiu. Aš visada leidau jai kalbėti nesąmones apie mane ir nieko nesakyti atgal, bet dabar laikas parodyti kokia aš iš tiesų esu. Aš nebe tokia nekalta, aš priversiu tą kalę sumokėti už viską! Aš tik pravėriau burną, o žodžiai, jie jau patys ėjo automatiškai.

A Love To Fear || Jimin FF [18+] LTUWhere stories live. Discover now