1| Lost in Dreams

1.4K 93 16
                                    

Aš prisimenu jį... Kiekvieną kartą užmerkus akis, aš matau jo nuostabų veidą. Tas tobulas grožis į kurį net sunku žiūrėti.

•••

Jis sugriebė mano šlaunis ir prisitraukė mane arčiau, aš staigiai galėjau jausti jo kvėpavimą priešais mano kaklą. Kas čia dedasi? Viskas vykta taip greitai, kad aš nesugebu blaiviai mąstyti. Kitas dalykas kurį pajaučiau, tai buvo jo švelnios lupos ant mano odos. Jis bučiavo mano kaklą... Buvo taip gera. Bet iš lėto tai virto į siurbimą, aš galėjau jausti jo dantis, lyg jis mėgintų išsiurbti mano kraują.

Aš visiškai neturėjau jokios patirties tokiuose dalykuose. Aš nežinojau ką daryti, tad pastūmiau jį šalin. Bet tai jo nesustabdė, jis sugriebė mano veidą ir pažiūrėjo man į akis, tas žvilgsnis... Jis buvo toks... Gilus. Tarsi jis tikrai norėjo manęs, atrodo, lyg jis norėtų ištyrinėti kiekvieną mano kūno lopinėlį. Jis net privertė mane nurausti. Žiūriu į jo akis... Aš galėčiau praleisti visą dieną spoksodama į tas gražias ir pavojingas Jimin akis.

Aš suprantu, kad aš noriu daugiau. Jis privertė mane jo trokši dar labiau, tik tuo seksualiu žvilgsniu.

"Jimin, prašau, pamylėk mane"

Aš sušnabždėjau. Bet jis į mane spoksojo net nepajudėdamas. Man reikėjo jo, aš taip jo noriu.

"Jimin..."

Ir staiga jis taip greitai mane pritraukė prie savęs, kad mano lūpos tiesiog tėškėsi į jo. Jaučiau kaip jo lūpos prisispaudžia prie manųjų dar labiau, skauda, bet aš noriu dar. Jis mane erzina. Man reikėjo jo liežuvio ir jis tai žinojo. Jis atsitraukė ir vėl į mane pažiūrėjo.

"Nori daugiau?"

Jis paklausė. Po galų taip, aš noriu tavęs daugiau.

"Taip..."

Jis man nusišypsojo ta šypsena, šypsena- kuri nužudytų. Staiga jis mane vėl pabučiavo. Bet šį kartą jo burna buvo atvira. Jis įkišo savo liežuvį man į burną. Aš galėjau jausti jo seiles savo burnoje ir ant lūpų. Karšta... Tai buvo toks agresyvus bučinys, aš galėjau jausti koks Jimin užsidegęs, toks kaip ir aš. Bučinys buvo toks gilus, liežuviai judėjo į visas puses, tai buvo taip šlapia.

Jis sugriebė mano marškinius ir atsegė kol bučiavomės. Jis nuėmė mano viršutinius drabužius, kol aš likau tik su liemenėle. Šlapias bučinys nei trumpam nesibaigė, jo rankos buvo ant mano kūno, glostė mano odą. Man pritrūko oro, reikia atsikvėpti. Tuo metu aš pasijutau tokia sujaudinta, kaip Jimin mane lietė, ir jo liežuvis, jis tiesiog tyrinėjo mano burną. Aš bandžiau įtraukti oro, bet Jimin greitai vėl įsisiurbė man į lūpas. Šį kartą jis buvo dar agresyvesnis.

Jis "čiulpė" mano apatine lupą, ir tada taip smarkiai įkando, kad ji pradėjo kraujuoti. Jis siurbė mano kraują, kol pradėjo laižyti mano kaklą. Jis judėjo toliau, vis ėjo žemyn, vertė mane trokšti daugiau. Jis pradėjo laižyti mano bambą, tai buvo taip gera, kad aš negalėjau tvardytis. Jis leidosi žemyn, kol jau buvo tarp mano kojų. Jis jau buvo bepabučiuojantis tą vietą. Aš suaimanavau jo vardą.

"Jimin-ah, Jimin prašau"

Jo liežuvis vis artėjo prie tos vietos.

"Jimin.."

Aš norėjau jo daugiau, dabar tikrai negaliu sustoti.

"Jimin greičiau..."

Ir staiga aš išgirdau stiprų triukšmą. Aš pramerkiau akis ir pamačiau baltas lubas. Čia nebuvo jokio Jimin, jokių bučinių, tiesiog aš gulinti lovoje. Mano žadintuvas čirškė taip garsiai, kad aš jį trenkiau į žemę. O Dieve, tai buvo tik sapnas. Aš pabudau į liūdną tikrovę... Tikrovė kurioje aš tik paprasta mergina gyvenati Lietuvoje. Realybė kur Jimin tik dievaitis, gyvenantis kitame pasaulio krašte, net nežinantis, kad aš egzistuoju.

Pastaruoju metu aš vis daugiau ir daugiau sapnuoju apie BTS. Jau beveik metai kaip aš esu didelė jų fanė. Kiekvieną kartą, kai aš prabundu iš sapno, aš vis nuliūstu. Aš tiesiog žinau, kad aš niekada negalėsiu susitikti su tais septyniais žavingais, seksualiais mulkiais kurie pakeitė mano gyvenimą. Aš tik beviltiškai svajosiu apie juos. Vieną kartą būna Jungkook, tas apie kurį sapnuoju, kitą kartą Suga, ir taip toliau. Aš jaučiuosi apgailėtinai sapnuodama apie juos. Bet, net jei ir neįmanoma man su jais susitikti, Jhope mane išmokė niekada neprarasti vilties, tad aš vis dar tiksiuosi, kad stebuklas įvyks.

Patryniau akis ir išlipau iš lovos. Aš baigiau universitetą, po sunkių mokslų. Pastarosiomis dienomis aš ieškausi darbo, bet niekas manęs nedomina. Aš niekad nežinojau kuo aš noriu tapti, kokio darbo aš norėčiau ateityje, tad nusprendžiau studijuoti ekonomiką. Dabar kai atėjo laikas dirbti, aš suprantu, kad tai nevisai kas man patinka. Aš jaučiuosi tokia nereikalinga, bet aš nenoriu ko nors gailėtis. Aš tiesiog susirasiu nuobodų darbą ir taip užsidirbsiu pinigus jog galėčiau pirkti kuo daugiau kpop albumų. Galbūt, vieną dieną aš galėsiu nuvykti į Pietų Korėją. Tai vienintelė motyvacija kuri verčia mane judėti į priekį. Mano gyvenimas nuobodus.

Jei tik vieną dieną... Aš galėčiau juos sutikti.

Aš susiruošiau ir nuėjau laiptais žemyn, pamačiau tėvus sėdinčius ant sofos. Jie kalbėjo apie mano brolį, kuris visada verčia tėvus jaudintis, darydamas blogus dalykus.

Šiek tiek pavalgiau, ir jau ruošiausi eiti, nes buvau susitarusi dėl kelių darbo susitikimų. Vis tiek nesinorėjo likti namie ir klausytis tėvų pokalbio. Tai tik dar labiau veda mane į depresiją.

Įsidėjau ausinukus į ausis ir klausiausi House of cards. Visos dejonės dainoje verčia mane mąstyti apie sapną kurį turėjau ši rytą. Man pasidarė gėda... Kas jeigu aš aimanavau per sapnus, ir mane kas nors girdėjo... Aš gyvenu name su kitais trimis žmonėmis, įskaitant mano du brolius ir seserį.

Nustojau apie tai galvojus ir nuėjau link mamos mašinos. Man 21, o vairuotojo pažymėjimą gavau prieš metus.

Aš važiavau į skirtingus miestus dėl tų darbo apklausų ir namo grįžau vėlai vakare. Aš nesu labai gera per apklausas, aš labai gremėzdiška ir visiškai nebendraujanti.

Man labai blogai sekėsi... Bet viskas ka dabar galiu padaryti, tai laukti jų skambučio, nors jau žinojau koks bus rezultatas.

Kitą dieną aš atsidariau savo pašto dėžute, ir ji buvo pilna žinučių, kad jie neieško darbuotojų ar, kad paprasčiausiai jie atmeta mano pasiūlymą. Aš jau pasidaviau tai minčiai jog susirasiu gerą darbą čia, Lietuvoje. Taigi aš turiu įtikinti savo tėvus, kad leistu man susirasti darbą užsieny, nors tai atrodo neįmanoma.

Mano tėvai nenori, kad aš išvykčiau, ir jie pakankamai griežti kai kuriems dalykams. Aš nesu lietuvė, aš tik kitatautė gyvenanti Lietuvoje, taigi mūsų kultūra kitokia.

Aš typsojau savo lovoje su laptopu, ir ieškojau darbo, žiūrėjau kuri šalis gali pasiūlyti geriausią galimybe dirbti darbą su mano diplomu.

Japonija, Kinija, Korėja, ir kitos. Tai būtų svajonės išsipildymas, jeigu galėčiau dirbti Korėjoje... Didelėje kompanijoje kurioje aš galėčiau būti administratorė. Kai aš pagalvoju apie tai, tai neatrodo jau tokia bloga mintis. Bet man, tai buvo neįmanoma, ypač dėl mano tėvų, kurie niekad neleistų man vykti į Korėją.

Aš padėjau į šalį savo kompiuterį, ir pažiūrėjau į telefono paveikslėlį, kur pamačiau BTS. Jeigu tik sapnai kuriuos aš sapnuoju apie BTS būtų realybė... 

|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|

Sveiki! Na kaip, patiko? Jeigu patiko paspauskit ⭐ Komentuokit 📖 Ačiū visiems kas padedat šiai istorijai kilti ❤ Tai man labai svarbu ❤
Laukite kitų dalių🔜
Fighting~

JiminieLT ❤

A Love To Fear || Jimin FF [18+] LTUWhere stories live. Discover now