11| Don't Tell Me Bye

383 55 6
                                    


Žmonės visada kartodavo, kad... meilė labai skausminga. Bet aš supratau, kad už atsisveikinimus, nėra nieko skaudžiau.

•••

Akimirkai aš pamiršau viską kas nutiko tarp manęs ir Jimin. Aš tiesiog laukiau, kol jis pagaliau mane pabučiuos. Aš taip laukiau šio momento...

Bet tada aš prisiminiau Yooną.. jis turi merginą.. tai blogai.

Aš greitai atsimerkiau, bet pamačiau Jimin atsitraukiant ir paleidžiant mano veidą. Kodėl.. kodėl jis staiga sustojo ir atsitraukė..?

"Jimin, kodėl.."

"Aliah, tu nori, kad aš tavimi patikėčiau? Tu net nemėginai manęs sustabdyti, kad tavęs nepabučiuočiau ir tu tikiesi, kad aš tavimi patikėsiu apie tai, kad tu neturi nieko blogo prieš Yooną? Tu to nori huh? Mėgini mus išskirti."

Dabar supratau kodėl jis beveik manęs nepabučiavo.. jis tikrino mane. Tas mulkis. Jis mano, kad aš norėjau jog jis mane pabučiuotų tam, kad išskirčiau juos. Ar dar kas nors gali būti blogiau..?

"Ne, tai ne tai, Jimin!"

"Tada kodėl?? Aš tau nepatinku, aš esu priežastis kodėl tu atleista iš darbo, tada kaip tu gali leisti, kad tas žmogus būtų taip arti tavęs?"

"Nes.. Aš.."

"Aliah, daugiau niekada nemėgink man rodytis, supratai?"

"Kodėl.."

"Nes tu mane visada trigdai! Tu man kažką darai.. Aš nežinau kas tai yra, bet tai mane veda iš proto!"

"Jimin.. Viskas ko aš noriu, tai yra tai, kad tu manimi patikėtai"

"Tiesiog užsičiaupk, Aliah! Tai bus paskutinis kartas, kai mes susitinkam. Tu padarei užtektinai žalos. Nuo dabar, aš nebepažįstu tavęs. Viso gero, Aliah"

Jis nuėjo šalin, sėdo į savo mašiną ir nuvažiavo.

Nežinau kodėl jo atsisveikinimas buvo toks skaudus...

Viskas buvo baigta su juo tą dieną, kai mane atleido, bet kodėl man buvo taip liūdna, kai jis pasakė paskutinį atsisveikinimą...

Aš nekenčiu Jimin, tad turėčiau būti laiminga. Daugiau jokio Jimin.. daugiau jokių dramų.. Aš pagaliau galėsiu gyventi ramybėje...

Bet kodėl aš taip jaučiuosi. Ar aš tikrai.. jo nekenčiau? Jeigu aš nekenčiau jo.. tai kodėl aš taip norėjau, kad jis manimi patikėtų.. Man neturėtų rūpėti ką jis mano.

Tai daugiau nebeturi reikšmės. Nuo šios dienos, jis išnyko iš mano gyvenimo visiems laikams.

Bangtang bendrabutyje

Jimin vėl grįžo namo, po to kas nutiko su Aliah. Jis buvo toks pasimetęs. Kodėl jis vos jos nepabučiavo.. jis melavo Aliah apie tai, kad jis ją tiesiog tikrino. Bet tai nebuvo tikroji priežastis.

Kiekvieną kartą jam pažvelgus į Aliah akis, jis jautė jei tokią trauką. Tai nebuvo pirmas kartas, kai jis norėjo ją pabučiuoti. Tos jos akys, tai nebuvo žmogau akys, kurios žeidžia ar skriaudžia nekaltą merginą.

A Love To Fear || Jimin FF [18+] LTUWhere stories live. Discover now