13| Falling In Love

397 56 4
                                    

Aš įsimylėjau. Aš buvau paprasta mergina. Aš net nenutuokiau, kad tokie smurto pilni dalykai gali nutikti paprastai merginai.

•••

Pajaučiau kaip lietaus lašai krenta ant mano veido nuo Jimin plaukų. Ši akimirka.. Aš nenorėjau, kad ji baigtųsi. Tai buvo mano pirmas bučinys ir jis buvo toks grubus. Bet tai, tuom nesibaigė.

Jimin pradėjo čiulpti mano apatinę lūpą ir kandžiosti su dantimis. Jaučiu kraujo skonį burnoje. Jimin nulaižė kruviną lūpą ir atsitraukė. Jo rankos vis dar buvo ant mano skruostų.

Jis pažvelgė į mane, jo visas veidas buvo šlapias nuo lietaus, kas darė jį dar seksualesnį. Mes abu sunkiai kvėpavome po šito krašto bučinio.

Mes vis dar stovėjome po lietumi, visiškai permirke. Mano rankos tebebuvo jo plaukuose, o kūnai prispausti vienas prie kito.

Pabandžiau prisiminti kaip mes atsidūrėme tokioje situacijoje po visų mūsų apturėtų kovų. Kur vistiek viskas užsibaigė taip, kad mes beproto trokštam vienas kito.

Jimin pažvelgė į mano lūpas ir vėl atgal į akis, prikandęs savo lūpą. Po galais, jis tiesiog mane žudo.

Jis pritraukė mano veidą arčiau sąvojo, kad galėtų mane vėl pabučiuoti. Mes abu tiesiog negalėjom tuo atsimėgauti. Jis mane švelniai pabučiavo ir staiga atsitraukė. Jis mane paleido ir žengė žingsnį atgal.

Jis nuleido galvą link mano kojų, o aš vis dar buvau atsirėmus į sieną. Tada aš staigiai prisiminiau ir vėl sau priminiau ką jis yra man padaręs. Jis buvo tas žmogus, kuris pavertė mano gyvenimą pragaru. Jis mano, kad aš mušiau jo merginą ir niekad nesuteikė man šanso pasiaiškinti. Kaip aš galėjau leisti tokiam žmogui mane taip pabučiuoti.

Aš nekenčiau jo, o jis nekentė manęs.. Bet kodėl tada tai nutiko.. Kaip aš galėjau leisti tokiam mulkui kaip jis duoti man mano pirmą bučinį.. Aš net neturėjau leisti jam manęs paliesti!

"Aliah.. tiesiog pamirškime kas čia tiką nutiko ir.. Pamirškime vienas apie kitą"

Ką..

Kai aš išgirdau jį sakant šituos žodžius mano visas pasaulis pradėjo byrėti. Aš norėjau verkti. Man buvo taip liūdna.. Kodėl jis tai padarė.. Kodėl jis mane pabučiavo, o po to pasakė, kad mums reikėtų pamiršti apie viską. Tai taip jis norėjo man atsilyginti?!

Ašaros pradėjo varvėti mano skruostais, tad aš pažvelgiau žemyn, kad jis jų nematytų.

"Jimin.. Aš nekenčiu tavęs"

Aš pastūmiau jį šalin, kad dingtų man iš akių ir praėjau šalin taip greitai, kaip tik galėjau. Aš garsiai pravirkau. Dar niekad taip stipriai nesu verkusi savo gyvenime.

Kodėl aš verkiau.. Aš visada žinojau, kad jis paskutinis mulkis.. Bet kodėl aš šitaip palūžau. Lyg jis būtų sudaužęs man širdį.. Netgi tai, kad aš ir žinojau, jog jis man nieko nejautė. Tad ar tai, dėl to ką jis pasakė, po to kai mane pabučiavo.. Ar aš iš tiesų tikėjausi, kad jis pasakys kažką kitko?

Ne, tai ne tai. Aš žinojau, kad jam tai nieko nereiškia, bet vistiek leidau jam mane pabučiuoti. Kodėl aš tiesiog jo nesustabdžiau?

Ar tai dėlto...

Aš pradedu įsimylėti Jimin?

Grįžau namo, aš tokia pasimetusi. Norėjau tiesiog užmigti ir niekad daugiau nepabusti. Kodėl man tiesiog negrįžus atgal į Lietuvą, tada aš būsiu atsikračius Jimin visiems laikams. Man atrodo, kad tai buvo paskutinis kartas, kai aš jį mačiau.. Susisukau į savo anklodę ir eilinį kartą pravirkau. Aš daugiau jo nepamatysiu.. Aš nenoriu jo daugiau matyti.

Jimin treniravosi koncertui, jis paprasčiausiai negalėjo nustoti galvoti apie bučinį. Kas su juo darosi.. Jis niekad taip anksčiau nesijautė. Ką ta mergina su juo daro. Jis netgi per prievartą ją pabučiavo..

Jis prisiminė žiūrėjęs į jos akis.. Kiekvieną kratą, kai jis pažvelgia į jos akis.. Jos jam pasako, kad jis klydo dėl jos. Ar Yoona tikrai jam apie viską melavo.. ar jis tik leidžiasi būti apmulkintam Aliah akių?

Kad ir kas tai buvo, jis žinojo, kad daugiau Aliah jis niekad nebepamatys.

Baigęs treniruotę jis prigulė and grindų. Jis galvojo apie tai, kaip pirmą kartą pamatė Aliah. Kaip ji įsiveržė į kambarį ir nustūmė Yoona tolyn nuo jo. Jiminą apėmė juokas, kai jis tai prisiminė.

Ji tikrai buvo ta vienintelė iš daugelio..

Kiekvienas prisiminimas kurį jis turėjo apie ją.. Jie visi buvo ypatingi. Jis suprato kiek kartų jis iš tiesų ją nuskriaudė.. Net gi tai, kad visi prisiminimai apie ją yra tik jų kovos, vistiek kėlė jam šypseną, kai jis pagalvodavo apie juos. Jis dar nėra sutikęs merginos kaip ji, ji yra ypatinga.

Jiminas jau ruošėsi koncertui su kitai nariais. Jie koncertuos Seule. Jis labai nervinasi ir jaudinasi. Jis nusidažė savo plaukus kaip ir buvo anksčiau, juoda spalva. Jau praėjo dvi savaitės nuo to, kai jis paskutinį kartą matė Aliah. Nuo to laiko jis nebuvo nustojęs apie ją galvoti.

Jis visada mėgino įtikinti save, kad jis jos nekenčia, kad ji padarė siaubingus dalykus ir, kad jis neturėtų ja tikėti. Jis bijojo, kad jis.. Gali jei kažką pajusti, jeigu jis nustos kartoti sau tuos dalykus. Nepaisant to, kad dabar jau gali būti per vėlu..

Jie užlipo ant scenos, ten Jiminas atidavė visą save. Jis visada tapdavo visiškai kitoks žmogus, kai tik užlipdavo ant scenos. Jis šoko su visa savo energija ir mėgavosi kiekviena akimirka.

Kiekvieną kartą pažvelgęs į publiką jis tikėjosi kur nors išvysti Aliah. Jis puikiai žinojo, kad pamatyti ją čia, didžiulėje žmonių minioje, yra neįmanomas dalykas.

Kiekvieną kartą kai jie dainuodavo meilės dainas jis nenustodavo apie ją galvoti, kas darė jį dar labiau emocionalų.. Jis pasiilgo jos.

Jie ruošėsi atlikti house of cards. Jis žinojo, kad tai buvo jos mėgstamiausia daina ir prisiminė tą dieną.. Kaip mielai ji atrodė kai ji dainavo šią dainą tądien.

Kai jau jis pradėjo atlikinėti jam skirtas eilutes jis labai susijaudino. Kiekvienas žodis kurį jis dainavo, priminė ją. Nejaugi jis tikrai jos daugiau niekad nebepamatys..

"Bėgant laikui, mes tik dar labiau viską sugriaunam"

"Viską ką padarei prieš mano akis, yra tik visiška tamsa"

"Net jei pabaigoje tu su manimi, man viskas gerai"

"Net jeigu tu sakai, kad tai niekam tikęs sapnas, pasilik taip su manimi šiek tiek ilgiau"

Jis dainavo kiekvieną žodį iš širdies, lyg tai būtų skirta būtent Aliah. Net nejučiomis ašaros pradėjo riedėti jo skruostais. Šiuo metu jis žino.. Jis žino, kad jis karštai įsimylėjo ją.. Jis įsimylėjo Aliah.

Jis pažvelgė į publiką dainuodamas savo eilutes su akimis pilnomis ašarų. Beviltiškai ieškodamas jos.. iki tol, kol jis ją pagaliau pamatė. Ji buvo čia, ji buvo čia pat, ji žiūrėjo į Jiminą iš publikos. Jis pamatė jos gražų veidą vėl.

Tarp tų tūkstančių žmonių veidų, Jiminas tebegalėjo matyti ją. Jis nusišypsojo jei, kai jo veidu nuriedėjo sūri ašara.

|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|

Sveiki👋 Nauja dalis! Pagaliau įkėliau😀 Tikiuosi patiko, jei taip, vote'inkite🌟 komentuokite📖 Smagių likusių atostogų!
Love ya my girl 💞
Laukite kitų dalių🔜
Fighting~

JiminieLT❤

A Love To Fear || Jimin FF [18+] LTUOnde as histórias ganham vida. Descobre agora