16| Kiss Me

453 48 18
                                    

Jis lėtai virto į mano didžiausią troškimą, kurio atsikratyti buvo neįmanoma. Jo kiekvienas prisilietimas vedė mane iš proto.. O aš viso šito geidžiau beproto.

•••

Jimin atidarė duris ir leido man pirmai įžengti. Mano širdis daužės, kaip pamišus, kaip aš tai ištversiu?! Jis nori, kad aš miegočiau čia.. Bangtan bendrabuty..

Oh Dieve, man reikia kuo greičiau iš čia neždintis!

"Sveikiii, aš namie ir su savimi atsivedžiau Aliah!"

Jimin sušukus, aiškiai girdėjosi kaip kiti čia atskuodžia. Aš taip jaudinausi, kad net neatkreipiau dėmesio kaip jų bendrabutis atrodė, nors tai man visada buvo įdomu. Aš išgirdau garsiai rėkiantį, atbėgant Jhope.

"Labas labas!! Aš Jhope! O Dieve kaip smagu pagaliau tave sutikti, Jimin man viską apie tave papasakojo. Aš toks laimingas, kad jūs PAGALIAU esate kartu!"

Net nežinau kur žiūrėti, jeigu pažvelgsiu į Jhope aš dar labiau pradėsiu jaudintis ir bus žiauriai nejauku. Žiūrėjau į grindis, kai mano veidą papuošė maža šypsena. Po galais, ką man dabar į tai reikia atsakyti?!

"Ehh.. Laba. Aš esu Aliah! M-man taip pat malonu susipažinti.. Aš dievinu BTS! Aš esu didžiulė jūsų fanė.."

"Ahh, tik nereikia čia taip jaudintis! Užeik vidun ir eik susipažinti su kitais! Nes pirma mūsų pažintis nebuvo pati maloniausia, aš prižadu, kad šį kartą mes tavęs nenuvilsim!"

Jhope buvo toks mielas.. Aš prisiminiau ką aš pasakiau BTS pirmą kart juos sutikus.. Tada aš taip apsimulkinau.

Jau kai buvau beįžengianti į svetainę išgirdau visus narius berėkaujant. Ši didžiulė iš jų sklindanti energija, visada buvo dalykas kuriuo aš žavėjausi labiausiai.

"Pasisveikinkit su Aliah, ji planuoja čia su mumis pasilikti"

Pažiūrėjau į Jimin bijodama pažiūrėti į kitus. Jimin paėmė mano ranką ir prisitraukė mane arčiau savęs.

"Aliah, nesijaudink, mes jau vistiek matėm tavo pakvaišusią pusę, tad nusiramink"

Jis pažvelgė į narius.

"O jūs vaikinai, pasirūpinkit, kad ji jaustųsi kaip namuose, gerai?"

Jie visi pasakė gerai ir nusijuokė.

Bet V.. Jis neatrodė labai patenkintas mano viešnage čia.. Ar tai dėl to, jog aš jam nepatinku, ar man tik vaidenasi..

"O kur Aliah planuoja miegoti?"

Jungkook paklausė su ta savo miela šypsena veide. Jis buvo apsikabinęs Jimin iš nugaros, buvo žiauriai miela matyti, jog BTS tokie pat draugiški net ir už kamerų. Gali aiškiai matyti, kad jų draugystė buvo tikra.

Jimin jam plačiai nusišypsojo, ir pradėjo su Jungkook vaikiškai kvailioti.

"Ji miegos su manimi"

"Oh, tada aš paliksiu jus vienus, aš pereisiu miegoti į hyung kambarį"

Ką?! Ką Jimin norėjo tuo pasakyti?! Aš ir jis.. Vieni kambaryje..? To tikrai nebus!

"Jimin.. Žinai, aš galiu miegoti ant sofos"

"Aliah, ne. Tu miegosi mano lovoje, šalia manęs. Aš noriu pasirūpinti, kad tu būtum saugioje vietoje, tad tau nereikėtų dėl to jaudinti, aš jug susivaldysiu"

Jis man nusišypsojo ir apkabino. Aš pažvelgiau žemyn, nes jo žodžiai privertė raudonui atsirasti ant mano veido.

Tai nebuvo gerai.. Miegoti toje pačioje lovojo kaip ir Jimin.. Gal būt jis savo žverį ir sutramdys, bet aš nesu tikra ar aš galiu tai padaryti! Ne.. Apie ką aš čia kalbu, aš nesu iš tokių merginų.

Vistiek.. Aš žinau, kad kai tai susija su Jimin, nėra abejonių, kad aš nesugebu savęs suvaldyti.

"Jimin aš tikrai nemiegosiu tavo lovoje.. Tu gal iš proto išsikraustei?! Tai tikrai man per anksti.."

"Aliah, ar tu manimi pasitiki?"

"Taip, bet.."

"Tada nustok skųstis, tu miegosi su manimi!"

Ar jis tikrai tai daro tik dėl to, kad jaudinasi palikdamas mane vieną..?

--

Aš išsimaudžiau duše ir persirengiau į Jimin rūbus, kurie man buvo tikrai per dideli. Aš atėjau į jo kambarį ir jis nenustojo į mane spoksojęs. Man pasidarė taip gėda, kad aš net nedrįsau pažiūrėti jam į akis. Žiūrėjau į grindis ir nuraudau nuo tos minties, kad aš esu Jimin kambaryje.. Viena.. Tik jis ir aš..

Jimin atsistojo ir priėjo prie manęs. Jis suėmė mano veidą ir pakėlė jį taip, kad jo veidas buvo prie pat mąnojo.

"Tu atrodai kerinčiai be makiažo"

Aš visai pamiršau! Tai pirmas kartas kai jis mato mane tokia! Aš visada dėviu makiažą ir padorius drabužius darbe.

Dabar man dar labiau gėda, po jo žodžių aš tik nuleidau galvą. Jimin užkišo plaukų sruogą man už ausies. Jo veidas priartėjo ir jis pabučiavo man į kaktą.

Belenkaip geras jausmas.. Aš visada mėgau kaip Jimin mane lietė. Jis turi dvi puses.. Jis gali būti toks švelnus ir geras. Bet jis taip pat gali būti aršus ir laukinis.

Visur buvo taip tylu, bet mano galvoje mintys dūzgė tartum bitės, kurios mane žudė. Ir viskas dėl Jimin. Jis visada mane verčia taip jaustis.

"Neslėpk savo veido Aliah, tu tokia graži. Pažiūrėk į mane"

Aš pakėliau galvą ir pažvelgiau jam į akis. Jis žiūrėjo į manąsias ir niekur kitur nedirstelėjo, nei sekundei. Mūsų žvilgsniai nenutrūko nei akimirkai.

"Tu tokia graži, tai tiesiog veda mane iš proto"

"Ne, aš nesu tokia.."

"Taip, tu esi, tu labai graži.."

Jis sušnabždėjo man į ausį.

Tai nuskambėjo taip seksualiai.. Jimin toks seksualus.. Jo veidas, jo kūno forma, viskas tiesiog tobula. Šį kartą aš nežiūrėjau į jį pro ekraną, bet jis stovėjo šalia, tai buvo tikra.

Jis sumėmė mane už liemens ir lėtai stumtelėjo mane link savo lovos. Aš nukritau ant lovos, kol jis pasiliko stovėti.

Ką jis planuoja daryti..?

Aš dar nepasiruošus šitam...

Jimin užsiropštė ant manęs, prispausdamas savo kūną prie mąnojo. Jis sugriebė mano šlaunis ir jo veidas staigiai priartėjo.

Aš net nesuprantu kas čia vyksta, ir ką aš turėčiau daryti.. Mano širdis plakė kaip pašėlus, jaučiuosi taip lyg tuoj gausiu širties smūgį, bet kurią akimirką.

Aš stipriai užmerkiau akis ir galvą nusukau į kitą šoną, kad jis negalėtų manęs pabučiuoti. Jis suėmė mane už liemens ir stipriai prispaudė prie lovos patalų. Jis staiga pabučiavo mano skruostą, tada pasikreipęs pabučiavo ir kitą žandą. Mano akys vis dar buvo stipriai užmerktos, o mano širdies dūžiai dar labiau paspartėjo. Aš galiu jausti jo visą kuną ant sąvojo.. Tai taip užveda.. Bet aš vis dar stengiuosi save suvaldyti.. Aš negaliu to padaryti.. Aš tam dar nepasiruošus...

Aš atsimerkiau ir pamačiau Jimin veidą. Nebegaliu daugiau laikytis. Velniop viską. Aš ištrūkau iš jo gniaužtų ir sugriebiau jo veidą.

"Jimin, pabučiuok mane, prašau"

|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|

Heyy 👋 Nauja dalis, yey! Nepamirškit palikti vote 🌟 ir komentaro 📖 Atsiprašau už klaidas.. Visiems labai dėkoju už palaikymą, tai tikrai reiškia labai daug💞
YOU STUPID GIRL. If only you knew, how much I love you. How much I cared. How much i tried . It's like I want you to know, but I don't want to tell you. And all these days, I was trying not to put my phone down, because I was expecting a text from you. And now all you want is to go back to the way we started, strangers?!
Laukite kitų dalių🔜
Fighting~

JiminieLT❤

A Love To Fear || Jimin FF [18+] LTUOn viuen les histories. Descobreix ara