15| Crazy In Love

425 55 4
                                    

Mes vis dar stovėjome lauke, po juodu dangumi pilnu žvaigždžių. Šaltas vėjas stingdė mano nuogą odą, kai aš buvau apglėpta Jimin rankų.

Jis pasakė žodžius, kurių niekad nesitikėjau išgirsti iš jo lūpų. Išgirdus tai aš sustingau. Aš nežinojau kaip reguoti. Ką pasakyti..

Jimin nusiėmė megstuką ir uždėjo man ant pečių.

"Aliah, pasakyk ką nors"

Jis prisitraukė mane arčiau ir žiūrėjo man tiesiai į akis.

"Jimin.. Ar tu dabar manimi tiki?"

Mano balsas drebėjo, mane tikrai sujaudino tai, ką Jimin man pasakė.

"Taip Aliah, aš tikiu tavimi, aš buvau kvailys.."

"Bet kodėl dabar..?"

"Nes aš pagaliau supratau, kad aš tai žinojau visą laiką.. Aš tik tikėjau savo pačio melu.. Aš vis įtikindavau, kad tai ką aš padariau buvo teisinga.. Kad tai ką pasakė Yoona buvo tiesa.. Bet kiekvieną kartą man pažvelgus į tave, pažvelgus tau į akis aš žinojau, kad klydau dėl tavęs, bet nenorėjau sau to pripažinti"

Jis dar labiau priartėjo.

"Ir kiekvieną kart man tave pamačius, aš negalėdavau nuplėšti akių nuo tavęs, kiekvienas tavo judesys tiesiog mane traukdavo prie tavęs. Ir tai tiesiog vesdavo mane iš proto.. Aš buvau pasimetęs. Giliai viduj, aš žinojau, kad pradedu tave įsimylėti. Bet aš vis tai neigiau. Bet nuo tos dienos kai tu išėjai, mano gyvenimas pavirto tikru jovalu, aš ilgėjausi tavęs kaip pamišęs, aš taip tavęs troškau, kad tada ir supratau jog be tavęs aš negalėčiau daugiau gyventi, tad kai aš tave vėl pamačiau šiandien.. Aš nusprendžiau, kad daugiau nebeslėpsiu savo jausmų"

Jimin balsas skambėjo taip saldžiai ir raminančiai.

Aš bijau kažką mylėti, aš visada bijojau. Štai kodėl anksčiau aš niekad nebuvau jokiuose santykiuose. Aš niekada nebuvau susidomėjusi meile ir buvau prižadėjus sau, kad laikysiuosi kuo atokiau nuo šio mėšlo. Bet aš nebegalėjau išlaikyti savo pažado.. Aš puoliau į meilę Jimin stačia galvą. Ir šiandieną jis prisipažysta savo meilę man. Aš tiesiog nežinau ką daryti..

Mylėti Jimin yra pats pavojingiausias dalykas..

Jis Jimin.. Jis yra žmonių dievaitis.. Mes esam labai skirtingi, viskas tarp mūsų skiriasi. Mūsų gyvenimai, mūsų kultūra, mūsų darbai.. O blogiausias dalykas.. Mano mama niekada nepriims korėjiečio vaikino.. Bet aš jį myliu ir šie dalykai man dabar tikrai nerūpi. Kas man tikrai rūpi yra Jimin. Jis yra viskas ko man reikia..

"Jimin.. Ar tu tikras, kad tu myli tokią kaip aš? Aš visiškai nepanaši į Yooną, aš netgi ne korėjietė.. Aš tik paprasta, eilinė mergina.. Aš neturiu daug pinigų, mane augino pagal visai kitokios kultūros papročius.. Ar tu tikrai gali myleti kažką panašaus į mane?"

Jimin suėmė mano rankas į savo mažas, mielas rankutes, jo veidas artėja prie manęs.

"Kad ir kas tu tokia esi Aliah, tu esi tas žmogus kurį aš įsimylėjau. Tu gali sakyt ką tik nori, bet, kad ir ką tu pasakytum, mano jausmų tau tai tikrai nepakeistų"

Jis man nusišypsojo, ir tos mažos akytės pranyko jo skaisčioj šypsenoj. Jis toks gražus.

"Jimin.. Aš bijau tave mylėti.. Aš nežinau ar galiu tave paversti laimingu.. Ar galėsiu tave priversti pasilikti.. Aš paprasčiausiai bijau kad.."

"Nebijok Aliah.. Tik pasakyk man, ar tu myli mane, Aliah?"

"Taip.. Aš tave myliu Jimin. Aš įsimylėjus tave.. O tai kažkas, ko aš labiausiai bijojau, kad nutiks.."

A Love To Fear || Jimin FF [18+] LTUWhere stories live. Discover now