-47-

2.6K 85 31
                                    

Cože? Volala mu Zoe?!

,,Aha.. no a co ti říkala?" zeptala jsem se zděšeně. Můj hlas nemohl znít jinak než zděšeně.. Ležela jsem tu momentálně vedle Camerona ve spodním prádle s tím, že věděl o mém tajném čtení jeho zpráv se Zoe. Doufala jsem že by to mohlo zůstat jen mezi námi a ačkoliv jsem se mu přiznala sama, více mě naštvalo to že to ví od ní a ne ode mě.

,,Nic převratného. Prostě mi zavolala a řekla mi, že bych si měl dávat pozor na soukromí nebo mi příště projedeš i jiné sociální sítě," Cameron si na pohodu mykl rameny a natahoval se k lampičce s tím, že ji zhasne. Tímto gestem mi dal jasně najevo, že dál debatovat nechce, ale já tuhle konverzaci nechtěla jen tak zahodit, protože se choval moc podezřele klidně.

,,Počkej, počkej, počkej," chytila jsem jeho ruku ve snaze zastavit ho před zhasnutím lampičky, ,,Ty víš, že jsem ti pročítala zprávy a přesto se chováš klidně, jako by se nic nestalo?! Jako by jsi vůbec nenapsal Zoe, že si se mnou nechceš nic začít, protože jsem jen malá holka?!" byla jsem vytočená. Byl si moc vědom toho, co napsal a proto po mně schválně nevyjel, protože se nechtěl dostat k tomuhle tématu. 

,,Elinor tak to přeci vůbec není!" zvýšil hlas. O dost. Cameron na mě nikdy nezvyšoval hlas. Zřídka a to musela být výjimečná situace. Krev se ve mně vařila a vzteky jsem mohla vybouchnout. Byl o té teorii s tím, že jsem malá holka stále přesvědčen. I přes to všechno co se tu odehrálo.

,,Tak já ti něco povím," vstala jsem z postele a napřímila se před něj. Moje hlava vypadala jako rajče, ale to v tenhle moment byla nejmíň podstatná věc, ,,možná jsem se v některých situacích zachovala jako malá holka, ale když jsem s tebou spala nebo když jsem tě nechala dostat se mi pod kůži, bylo to nejvíc dospělé rozhodnutí, které jsem udělala. Viděla jsem v tobě oporu, někoho kdo se o mě postará a někoho kdo ví do čeho jde, protože já vím, že jsem někdy náročná, ale s tebou jsem byla trpělivá a snášela jsem tě i přesto jak jsi se ke mně v některých chvílích choval. Naopak jsem ti někdy byla vděčná jak jsi o mně mluvil a psal, ale jednu věc si ujasníme. Já-Nejsem-Šukací-Panna," na každém slovu jsem si dala pečlivě záležet. Do rukou jsem popadla tričko přehozené přes židli a s bouchnutím dveří jsem se odebrala do pokoje pro hosty nebo prostě nějaké jiné ložnice.

Momentálně mi bylo jedno co si o mně myslí. Potřebovala jsem být sama. Dnes nebo možná i zítra. Pocity ve mně tvořili guláš. Nešlo mi o to co si myslí on o mně, ale co si myslím teď já o něm. Že je to podprůměrný děvkař jak mi ho popisovala Bella, že bych si o něm konec konců měla udělat názor sama. To byla blbost. Pokud takový byl, já ho nezměním. A mohlo mi to nakonec dojít. Kdyby se mnou chodit chtěl, udělal by to už před půl rokem. Nebo i dřív.

Schoulená v klubíčku jsem ležela na posteli v jeho tričku Iron Maiden. Miloval ho a já milovala jeho. Bylo tak snadné celý den nasávat jeho vůni a užívat si přítomnost a všechny polibky, kterými mě celý den obdařoval. Bylo tak snadné podlehnout mu, protože v sobě ten sex appeal měl. Lákal na něj kdejakou holku a všechny včetně mě mu podlehly. A teď nevím, jestli jsem byla ráda, že si vybral právě mě nebo nasraná, že jsem mu jako ta největší slepice podlehla. Ale jedno bylo jasné. Ačkoliv jsem z něj měla smíšené pocity a občas mě sral, byly tu i chvíle kdy se ke mně choval mile a choval se jako milující přítel, ačkoliv jsme spolu nechodili, přesto se ke mně tak choval. Jedna věc tu přetrvávala. Toho kluka jsem bezhlavě milovala. Snesla bych mu modré z nebe a pořád tu byl ten jeden pocit, že jsem podvědomě tušila, že on to tak má stejně. 

Nohy jsem spustila z postele na podlahu a doťapkala jsem ke dveřím, které jsem potichounku otevřela. Musela jsem se vyklonit ze zábradlí, abych dohlédla na hodiny, které visely naproti. Bylo něco po půlnoci to znamená, že od naší hádky uběhlo pár hodin. Cameron už musel stoprocentně spát, ale přes to jsem se chtěla ujistit a tak jsem došla před ty osudné dveře, které jsem potichu a pomalu otevírala. Dávala jsem si na čas, protože jsem byla pekelně nervózní a bála jsem se, že pokud spí, vzbudí se. On však nespal. Seděl na kraji postele jen ve svých boxerkách a měl hlavu v dlaních. Ozařoval ho měsíční svit a v tenhle moment by se na něj nedokázal zlobit ani samotný pán pekel. Vypadal dokonale. Ten pohled na něj, jako by byl stvořený jen pro mě. 

Pomalu jsem za sebou zavřela dveře a ladnými krůčky jsem zkrátila vzdálenost mezi námi. Cameron mě nejspíš už před nějakou dobou zaznamenal, přesto mlčel. Postavila jsem se před okno a zamezila tak měsíci, aby mu dál ozařoval tvář. Cameron zvedl pohled. Nenuceně se na mě díval a při pohledu na své oblíbené tričko se mu koutky rtů zvedly do malého, ale přesto překrásného úsměvu. Nebyl to již více vztek, který jsem k němu cítila. Vystřídala ho láska. Ten pohled, kterým se na mě díval, byl jiný než ten kterým se na mě díval vždycky. 

On natáhl obě své ruce k mé maličkosti a objal můj pas. Přitáhl si mě blíž k sobě a svou hlavu přitiskl na mé břicho. Ruka mi automaticky vystřelila k jeho vlasům, do kterých jsem zabořila prsty. Přivřel víčka a já v hlazení nepřestávala.

,,Nikdy jsem si o tobě nic takového nemyslel," prolomil ticho. Jeho hlas nezněl jako zněl vždycky. Zněl lítostivě, jako by ho to všechno mrzelo, ,,vždycky jsem si myslel, že Zoe byla to nejlepší, co mě v životě potkalo," na chvíli se odmlčel, jako by hledal správná slova. Jako by se bál, že cokoliv řekne, bude špatně a já mu uteču. ,,Mýlil jsem se. Zoe nebyla to nejlepší, co mě v životě potkalo.. To ty. Změnila jsi mě. Teď se na svět dívám mnohem líp. Nedokážu ani slovy vyjádřit, jak moc jsem ti za to vděčnej. Byl jsem parchant. Místy sice pořád jsem, ale rozhodně jsem bohu za tebe vděčnej. Miluju tě Elinor. A vím, že je jen jedinej způsob jak ti to dokázat," ta slova mě obrala o dech. Za celou dobu co znám Camerona jsem od něj neslyšela podobné vyznání lásky. Bylo to dechberoucí.

,,Elinor Fosterová. Prokážeš mi tu čest a staneš se mou přítelkyní? Moc tě prosím," klekl si na zem. Opravdu klekl a prosil. 

,,Ano," vyřkla jsem jak nejšťastněji to jen šlo. Následoval dlouhý, láskyplný polibek..

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें