-27-

2.6K 87 14
                                    

,,Je to idiot říkám to pořád." cpal mi už půlhodiny Cameron. Proč by měl být Seth idiot? Nic mu přeci neudělal.

,,Nechápu, co ti na něm tak vadí." pokrčila jsem rameny a nabrala si hrst bonbónů z jeho sáčku.

,,Vadí mi to, že na tebe pořád kouká jako kdyby jsi byla poslední zboží na šukání." řekl a já ho spražila pohledem. To snad nemyslí vážně. ,,A neužírej mi ty bonbóny. Kupovala sis svoje." zašklebil se a dal si balíček více k sobě. Je vážně jako malé dítě. Pokroutila jsem nad ním hlavou a začala vybalovat jídlo.

Mamka a Chris mě pověřili než odjeli, abych nakoupila než přijedou. Přijedou zítra a já nehodlám zítřejší den trávit tím, že bych nakupovala. Cameron dnes se mnou zajel do obchoďáku, abych nakoupila vše potřebné.

,,Stejně nevím, proč si konečně neuděláš řidičák. Kdo tě má pořád vozit?" protočil očima a já na něj znovu hodila nenávistný pohled. Nevím kdo se mě každou chvíli ptá, jestli nechci někam hodit.

,,Už jsem ti přeci říkala, že když mi bylo čerstvě 17 vzali mi ho." řekla jsem a dál vybalovala.

,,Počkej, tebe chytili benga a vzali ti řidičák?" snažil se zadržet smích, ale moc mu to nešlo.

,,Jop. Přesněji řečeno jsem jela nepovolenou rychlostí, skoro srazila nějakou babičku na přechodu a málem mi pod kola vlítl nějakej postiženej holub. Ta policajtka byla nějaká milovnice zvířat či co a nechala mi vzít řidičák. Nový si můžu nechat udělat až v osmnácti." shrnula jsem a dala poslední balíček mražené zeleniny do mrazáku.

,,Ou.. to nasere." zazubil se. ,,No za půl hodiny tam máme být. To je ještě spousta času." olízl si rty a šibalsky se zasmál. ,,To by jsme stihli ještě rychlovku." zašeptal mi do ucha a já se zasmála nad tím jaký je to nehorázný prase.

Za půl hodiny se jelo k Belle. Její rodiče odjeli na nějakou svatbu a tak hodlá Bella udělat menší sešlost.

Vlítla jsem nahoru do pokoje a přehrabovala se v oblečení. Mohla jsem si vzít kraťasy, nebo legíny, a nebo džíny. V podstatě jsem si mohla vzít cokoliv a to byl ten problém.

,,V tomhle tě chci jednou vidět." vypísknul Cameron a v ruce svíral mojí až přehnaně krátkou černou sukni, kterou jsem si samozřejmě nekoupila dobrovolně. Vytrhla jsem mu ji z ruky a zahrabala ji někam dospod všeho oblečení, které se ukrývalo ve skříni.

Na postel jsem hodila černé legíny a k tomu tmavě šedé delší tričko s krátkým rukávem. Svlékla jsem se a hodila na sebe oblečení z postele. Cameron celou dobu tuto situaci pozoroval. Proč ho nepoškádlit, když on tohle dělá neustále. Navlíkla jsem si legíny a ohnula se na zem pro tričko, které mi spadlo.

,,Kurva Eli.. Sereš mě." zaúpěl a já se uchechtla. Oblékla jsem si tričko a učesala si vlasy. Než jsem vyšla z pokoje vlepila jsem Cameronovi pusu na tvář, aby se nezlobil. ,,To bylo za co?" rozhodil rukama.

,,Za to jak moc kvůli mě trpíš." s předstíraně ustaraným obličejem jsem na něj koukla a on si založil ruce na hrudi.

,,Kdyby jsi mi měla dát odškodný za to jak moc mě trápíš, musel bych tě tu ohnout, nebo ti při nejhorším dát takovýho francouzáka, že by jsi nenasedla ani do auta." mrknul na mě a já sešla schody.

Uslyšela jsem pípnutí messengeru. Instinkt mi říkal, že to bude Seth, a proto jsem se chtěla pro mobil natáhnout, ale Cameron mě vzal kolem pasu a odstrčil stranou. Popadl můj mobil do ruky a chvíli nehybně koukal na obrazovku. Po pár vteřinách se probral z transu a začal něco psát.

,,Hej! Kdo to byl?!" křičela jsem tak moc nahlas jak jen to šlo. Byla jsem vytočená. Kdo by taky nebyl. Někdo si vezme váš mobil a odepisuje na zprávy, které vám chodí.

,,To ti už může být jedno." dal si mobil do zadní kapsy džín a vydal se k autu.

Auto měl na parkovišti nedaleko našeho domu, takže jsme museli jít asi 200 metrů pěšky.

,,Když ti ten mobil dám, něco za to budu chtít." řekl. To je vydírání! Kývla jsem a bylo mi jasné co bude chtít. Naklonila jsem se k němu, abych ho políbila, ale zastavil mě. ,,Vyberu si to jindy. A až se rozhodnu kdy, teprve potom ti ten mobil dám." ukončil naší debatu a já na něj s otevřenou pusou koukala.

Blížili jsme se k autu, když se prudce zastavil a já tím pádem narazila do jeho zad.

,,Nebo víš co vyberu si to hned." řekl najednou a rychle mě políbil. Nebyla to jen taková ta pusa. Začal pohybovat rty a já jeho pohyby kopírovala. Rukou jsem mu vjela do vlasů a druhou hladila jeho záda. On přemístil jednu ze svých rukou z pasu na můj zadek a silně ho zmáčkl. Faajn. Kroť se hochu. Byla to taková žhavá líbačka jako z filmu. Odtáhl se a udýchaně mi pohlédl do očí.

,,Ehmm. Nechci jsem rušit, já jen..." řekl a poté ho Cameron přerušil.

,,Možná, že si rušit nechtěl, ale rušíš. Myslím, že to není tak důležité ne?" uzemnil ho. Seth se zadíval do země a poté naštvaně zvedl hlavu. Takového ho neznám.

,,Potřebuju nutně mluvit s Elinor, takže jestli s tím máš nějaký problém klidně to vyřešíme." nasupil se a to mě vyděsilo. Takhle se běžně nechová. Docela z něj šel strach. Přitulila jsem se blíž ke Cameronovi a v rukách žmoulala látku jeho trička.

,,Máme docela na spěch. Můžeš jí to napsat nebo říct jindy." vykřikl na něj znovu Cam a za ruku mě dovedl k autu.

Celou cestu jsem mlčky seděla. Cameron mě hladil po stejně a věnoval se cestě. Takového Setha neznám a ani znát nechci. Nelíbí se mi jeho chování. V některých ohledech to pořád není takové jako někdy u Camerona, ale u něj jsem si na to prostě už zvykla.

***

Seděli jsme u Belly v obýváku na zemi. Hrála se flaška. Klasika, která se u Belly hraje běžně. Pravda nebo úkol, nebo svléknutí jednoho kusu oblečení. Asi každý to zná. Sedělo nás na zemi asi 7 z toho jsem znala jen 3 lidi. Dva kluci a jedna holka, Bella s Jayem a já s Camem a dohromady nás bylo 7. Hah. Matika mi ještě docela jde.

,,Točíš Eli." vyhrkla Bella a podala mi skleněnou lahev. Dala jsem ji doprostřed kruhu a zatočila s ní. Padla na tu holku. Myslím, že se jmenovala Tiffany.

,,Pravda nebo úkol?" zeptala jsem se jí.

,,Úkol." řekla hned. Fajn.. Co bych jí mohla dát?

,,Dej pusu komukoliv z přítomných." řekla jsem první věc, která mě napadla a ona kývla. Chvíli těkala mezi Cameronem a Joshem což byl jeden z těch kluků, ale nakonec se rozhodla pro Joshe. V hlavě jsem si oddechla, aniž bych znala důvod.

Tiffany točila lahví, která padla na Camerona.

,,Pravda." řekl dřív než stačila položit otázku.

,,Měl jsi někdy s nějakou z přítomných holek něco? Cokoliv, třeba jen líbačku v autě." mrkla na něj. A on se zamýšlel. Jo, dělej ze sebe blbce, když jsi mě před půlhodinou líbal na parkovišti.

,,Jo, měl." usmál se a všechny pohledy padly na Bellu s Tiff. Díky bohu. Obě zakroutili hlavou a teď se všichni naopak dívali na mě. Rudá až na zadku jsem si poposedla o kousek a dělala, že nejsem vůbec nervózní. Cameron zatočil lahví a ta znovu padla na mě.

,,Úkol."pípla jsem.

,,Dej mi pusu." vyhrknul a já překvapeně zalapala po dechu. Naklonila jsem se k němu a dala mu mlaskavou pusu. Nejspíš nebyl spokojený tak si mě k sobě přitáhl ještě víc a dal mi polibek mnohem delší.

,,Wow, vy se s tím neserete." zasmála se Bella a odnesla flašku na stůl. ,,Šla bych se dneska někam opít." řekla najednou. Cameron se ode mě konečně odtáhl a podíval se stejně jako všichni ostatní na Bellu.

,,Prosim tě a kdo tě zase bude nosit domů na sračky?" řekl Jay a posadil si Bellu na klín. Jo takovej vztah bych taky chtěla mít.

,,Jde se do klubu lidíí!" zakřičela a všichni se jako na povel zvedli.

Hádejte kdo mě zase bude vozit domů? Ano.. Cameron.

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Where stories live. Discover now