-31-

2.6K 85 3
                                    

Věnovala jsem se mobilu jako téměř každou přestávku a nepřetržitě diskutovala s Bellou o Romeu a Julii na messengeru. Vedle sebe jsem periferním viděním zahlédla neobvyklý pohyb.

,,Čau, nechceš se po škole sejít a cvičit?" zeptal se někdo a já se otočila. Jeff. Nevypadal nijak nervózně, spíš mi přišlo, že je pro něj trest být zrovna se mnou.

,,Jo klidně." odsekla jsem a psala dál zprávu.

Bella Smith: Ty vole, kdybych tak mohla, jdeme s Jayem do kina :3

Elinor Foster: No teď tady oxiduje Jeff s tím, jestli chci zkoušet.. Nejradši bych se na to vybodla a nešla to hrát vůbec.

Bella Smith: To dáš, bylo to docela okey :))

Elinor Foster: Tak se za mě modli :D Jdu čus.

Bella Smith: Ahoj!

,,Takže?" ozval se znovu a mě přišlo, že je otravnější než budík. Vlasy měl zalakované nahoru, hnědé oči, výrazné lícní kosti, jako kluk nebyl vůbec špatný, ale jeho chování mu to kazilo.

,,Napiš mi po škole tvojí adresu a já přijedu." vybalila jsem na něj a ona kývl. Podal mi papírek s jeho číslem a vypařil se. 

Sbalila jsem si věci, jelikož jsem byla poslední ve třídě. Dveře jsem zavřela a chodbou pokračovala.

,,Nazdar prdelko," ozvalo se vedle mě a já leknutím měla málem zástavu. Stál tam Cameron opřený o zeď a zaujatě na mě koukal. ,,co někam zajít? Stejně máš volnou hodinu." řekl a odrazil se od zdi. Volnou hodinu sice mám, ale nevidím jediný důvod proč bych měla jít někam zrovna s ním.

,,Kam?" 

,,Třeba ke mě domů a mohli bychom se dívat na film nebo dělat zajímavý interakce." šibalsky se zasmál a i mě to donutilo k úsměvu. Přikývla jsem a po uklizení věcí do skříněk se společně s Cameronem vydala na parkoviště.

Cameron nastartoval auto a vyjeli jsme ze školního pozemku. Normálně cesta probíhá tak, že mlčky sedíme vedle sebe, ale poslední dobou se bavíme víc a víc.

,,Myslíš, že budou  Sophie s Taylorem spolu?" zeptal se po chvíli. Po pravdě ani nevím co si o nich dvou mám myslet. Je to podle mě druhý nejvážnější vztah a o Soph mám strach ohledně toho. Jednou už kluka měla. Nemyslím tím to randění jako puberťáci, ale opravdový vztah. Byli spolu více než dva roky no a když si už Sophie myslela že dojde snad i ke svatbě tak jí řekl, že jí podváděl. Klasický kluci.

,,Teoreticky spolu už jsou, ale přijde mi, že se Sophie chová jinak. Víc jako dospělá?" ano opravdu jsem to překroutila do otázky. Nevím jak jinak bych popsala její chování poslední dobou.

,,Taky si tak přijdu od tý doby, co máme náš "vztah", jestli chápeš." naznačil uvozovky a znovu uchopil volant. 

Uběhlo nějakých 10 minut našeho povídání a cesty celkově a konečně jsme zastavili před domem, panelákem..? Prostě té budově, ve které měl Cameron byt. Výtahem jsme vyjeli nahoru a vešli do teď už plně zařízeného bytu. Při zouvání bot jsem si všimla jiného páru dámské obuvi, která ale nebyla moje nebo Belly. Udiveně jsem na boty zírala stejně jako po chvíli Cameron.

,,Sierro?" zakřičel do prázdného bytu Cameron. Nikdo se neozýval. Uchopil mou ruku pevným stiskem a vláčel mě za sebou do obýváku. Na pohovce seděla mě již známá osoba. Zoe.

,,Co tu chceš?" vyštěkla jsem než kdokoliv stihl něco říct. Měla jsem právo být naštvaná nebo ne? Sice nemáme s Cameronem nic tak velikého, ale stejně se ve mně objevila kapka žárlivosti, přeci jen říkal, že už s ní nic mít nikdy nebude no ne?

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum