-44-

1.8K 61 16
                                    

,,Pusť to ty idiote!" vzbudil mě hlas Belly, která na někoho křičela ze zdola. 

,,Nebo co?" opáčil Cameron. Kdybych je neznala, nevšímala bych si toho. Jenže jsem tak trochu byla ještě naštvaná kvůli včerejšku, takže mě i taková malá ranní hádka naštvala. Chvíli bylo ticho, tak jsem si myslela, že skončili a bude klid. Podívala jsem se na hodiny. 10:00. Měla jsem 24 nepřečtených zpráv od táty.

Otočila jsem se na druhý bok a zavřela oči. Pomalu, ale jistě jsem začínala upadat do spánku.

,,Au, ty kreténe! Snažím se tu vařit, pokud nevidíš!" zakřičela opět Bella. Myslela jsem, že mi vybouchne hlava.

,,Ty? To bych spíš věřil tomu, že by jsi objednala něco z fastfoodu, než aby jsi vařila," rozesmál se Cameron.

,,Jak myslíš," řekla Bella a potom následovala jen rána. Nejsem si jistá, co to bylo, jestli pánev nebo hrnec. V tu chvíli jsem byla už vážně hodně naštvaná. Rozrazila jsem dveře a naštvaně se vyklonila ze zábradlí, které sloužilo k tomu, aby někdo nešikovný nevypadl dolů do obýváku z tří metrů.

,,Mohli by jste kurva na chvíli držet hubu?!" zaječela jsem a všude to ztichlo. Bella se zastavila uprostřed toho, jak chtěla Camerona bouchnout pánví po hlavě a Cameron svěsil ruce, kterými se bránil, podél těla.

,,Šípková Růženka se vzbudila," zajásal Cameron a šel za mnou na schodiště.

Já jsem se otočila na patě a vběhla do koupelny. Nepříjemně mě bolelo břicho, což nevěstilo nic dobrého. Sedla jsem si na záchod, ale mou pozornost neupoutalo nic jiného, než červená skvrna na mých kalhotkách. Nebylo to logicky poprvé, co jsem měla menstruaci v průběhu našeho "vztahu" s Cameronem. Jen mi to bylo vždy trapné. Co kdyby se náhodou o něco pokusil, no a mě zrovna navštívila Krvavá Marry.

Natáhla jsem se k asi metr vzdálené skříňce, kterou jsem otevřela vytáhla z ní mojí kosmetickou taštičku. Celá tahle krvavá záležitost mi nebyla vůbec příjemná a pravděpodobně to bude nechutné i pro vás. Jak jinak strávit léto, než sbíráním jahod, nebo přijmout návštěvu tety z Červené Lhoty. Jestli mi rozumíte.

Celou tuhle záležitost jsem ukončila ranní sprchou. V pokoji jsem se převlékla do něčeho pohodlného, vzhledem k tomu, že jsem v tom měla strávit celý den. Vážně jsem zrovna dnes nechtěla chodit v upnutých kraťasech a croptopu, takže jsem si vzala tričko P!ATD a černé leginy. Vypadala jsem kupodivu dobře.

Dveře se otevřely a stál v nich Cameron. ,,Ahoj, no.. Bella dělá oběd, tak mě napadlo, jestli nechceš potom něco podniknout," sedl si na postel, mezitím co já zkoumala můj obličej v zrcadle. Prozatím se mi neobjevily žádné pupínky, což byl zázrak roku.

,,Ehm.. Jo jasně, co by jsi chtěl dělat?" zeptala jsem se. Právě v ten moment jsem si uvědomila, jak blbě to muselo znít, a že si to Cameron zase přebere trochu jinak než by měl.

,,No, já bych chtěl dělat trochu něco jinýho, než měla Bella v plánu," šibalsky se usmál a přemístil se blesku rychle za mě. Rukami objal můj pas a přitulil se ke mně blíž. Tohle mi vyhovovalo..

,,Asi půjdu pomoct Belle s tím obědem," vyvlékla jsem se z jeho sevření a utíkala z pokoje do kuchyně za Bellou.

,,Ahoj, konečně jsi se probudila. Mohla by jsi prosím nakrájet támhle tu zeleninu?" ukázala na  prkýnko, na kterém leželo několik kousků zeleniny.

,,Ty Bello," řekla jsem trochu šeptem. ,,já sedím na jahodách."

,,Jako fakt? Chtěla jsem, aby nás dneska kluci vzali do bazénu, mohla by to být zábava. No ale mohli bychom taky jít na nějakou túru, je tady moc hezká příroda, nebo můžeme.." 

,,Jeďte beze mě, já zůstanu tady, klidně jeďte do bazénu, stejně jsem ještě chtěla zavolat mamce a Sophie," povzdychla jsem si při pomyšlení na můj dnešní incident. Asi by bylo lepší se dnes vyhýbat jakémukoliv kontaktu s Cameronem, který by se měl přeměnit v něco víc.

,,Neblázni, bez tebe to nebude ono," zatřásla se mnou Bella. Bylo vidět, že dnes chtěla něco podniknout, ale rozhodně měla větší starosti o mě. ,,Buď pojedeme s tebou, nebo nepojedeme nikam," rozhodla odhodlaně Bella a zamávala vařečkou ve vzduchu. Nad její tvrdohlavostí jsem se musela zasmát. 

Bella vařila těstoviny a na pánvi smažila maso. Těstovinový salát ala Bella jsem milovala od dětství. Vždycky, když jsme byly jako malé u ní, nebo u nás doma a rodiče něco řešili, Bella udělala její legendární těstovinový salát. Nikdy jsem se nedozvěděla, co do něj dává tak speciálního, že chutnal tak neobvykle dobře.

Mezitím, co jsme s Bellou vařili, přišel Jay s Cameronem. ,,Tak, co dnes podnikneme?" zeptal se Jayden a objal Bellu zezadu. Cameron postával opodál a díval se do mobilu. Pořád byl asi rozrušený z toho včerejšku.

,,Asi budeme doma, Elinor není dobře," prohlásila Bella a kluci se na nás šokovaně podívali.

,,Ne! Jeďte beze mě. Co kdyby jste koupili k večeři třeba pizzu a zajeli nakoupit. Mezitím bych tady uklidila a zařídila si svoje věci," nabídla jsem svůj návrh. Nikdo z nich se však netvářil nadšeně.

,,Já nevím Eli, moc se mi nelíbí, že by jsi tu měla být sama," řekl Cameron a rukou se poškrábal na zátylku. Přistoupil ke mně blíž a vzal mou ruku do té své. ,,Podívej, vím, že to včera bylo hrozné, ale to neznamená, že se musíš do sebe uzavírat. Víš, že jsme tu pro tebe vždycky," věnoval mi upřímný úsměv. Jeho doteky mě ze záhadného důvodu uklidňovaly a jeho slova byla jako hudba pro mé uši. Věděla jsem, že má pravdu. 

,,To není kvůli včerejšku," hlesla jsem. ,,prostě mi není dobře a chtěla bych si dnes dát odpočinkový den. Celý týden byl náročný a já ani nevím, kdy jsem si naposledy sedla s kávou k televizi a oddychla si od všeho kolem," vysvětlila jsem situaci. Střetla jsem se s jeho soucitným pohledem, který ukazoval na to, že pochopil oč jsem žádala.

,,Tak fajn, pojedeme tedy na výlet, vyrazíme hned po obědě," tleskla Bella a obrátila se k nám s již hotovým obědem. 

Když jsme všichni usedli ke stolu, bylo jídelnou slyšet jen naše spokojené mlaskání. Byl to ten nejlepší oběd, který jsem za celý náš pobyt tady jedla.

,,Bello, musím uznat, že je to fakt dobrý," pokýval spokojeně hlavou Cameron. Málo kdy se stane, že je zrovna Cameron spokojený. Bella mu jen věnovala milý úsměv.

Mezitím co jsem umyla nádobí, všichni tři si sbalili potřebné věci na jejich výlet. 

,,Kdyby jsi cokoliv potřebovala El, stačí zavolat. Mám ti něco koupit?" zeptala se starostlivě Bella, zatím co sešla schody. Měla a sobě krátké letní šaty, ze kterých byly vidět ramínka černých plavek. Na nohách měla žabky a na hlavě klobouk, který jí neskutečně slušel.

,,Asi by jsi mi mohla koupit něco sladkého, protože mě znáš, když... ty víš.. No a asi nějaký tampóny," řekla jsem potichu, aby to slyšela jen ona. Bella přikývla a vytáhla si z její velké kabelky sluneční brýle. 

Když konečně přišli i kluci, se všemi jsem se rozloučila a svalila se na gauč.


BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon