-41-

2K 71 8
                                    

Spojila jsem naše rty a on mě vykoupl na sebe. Odnesl mě do ložnice a hodil surově na postel..

Lokty jsem se zapřela, abych na něj dobře viděla. Na tuhle chvíli jsem čekala už od té doby, co mě jako opilou odmítl. Cameron na tom pravděpodobně nebyl jinak. Sundal si tričko a tím mi umožnil výhled na jeho božské tělo. Tričko odhodil neznámo kam a vrhl se opět na mě. Ruce přišpendlil vedle mojí hlavy, aby mě nezalehl a jemnými polibky mi obsypával krk. Zaklonila jsem hlavu a užívala si každý jeho dotek. Tohle jsem už dlouho nezažila a chybělo mi to.

,,Máš toho na sobě moc," zavrčel mi do ucha a začal ze mě sundavat oblečení, dokud jsem nebyla jen ve spodním prádle. Od krku až k podbříšku mi dával jemné polibky a poté se vrátil k mým rtům. Pořád jsem ho neměla dost. Potřebovala jsem ho cítit úplně všude. 

Rukou mě hladil po bocích a druhou měl na mé tváři. Zapletla jsem prsty do jeho vlasů a mírně za ně zatahala. Vypadalo to, že Camerona předehra přestala bavit, tak se ode mě odtrhl a začal si sundavat kalhoty. Už tak jsem mohla vidět, že i jeho kamarád se dost těší. Zasmála jsem se nad tou myšlenkou.

,,Ani nevíš, jak dlouho jsem to tohle čekal," zamumlal, když opět spojil naše rty. Hladově jsem mu polibky oplácela, zatím co jsme se různě osahávali. Cameron zavadil svým rozkrokem o ten můj a já zasténala do polibku. Šibalsky se zasmál a pohyb proti mojí pánvi zopakoval. Mohla jsem vybuchnout z nedočkavosti. Schválně všechno prodlužoval. Rozepnul mi podprsenku a odhodil jí ke zbytku oblečení. Teď jsme na tom byli stejně. Hřbetem ruky jsem zavadila o jeho kamaráda, načež Cameron vzdychl. Měla jsem ho v hrsti stejně jako on mě. Navzájem jsme se provokovali, dokud toho nebylo příliš. 

Zavěsila jsem se prstem za lem jeho boxerek, které jsem mu jednoduše sundala. Doslova jsem vykulila oči, když jsem spatřila jeho velký... však vy víte. Momentálně jsem byla v té situaci, kdy si říkáte ,,Jak to do mě sakra narve?" Když uviděl můj výraz nasadil vážnou tvář, i když se v hlavě šibalsky usmíval. Bylo to na něm vidět. Chtěl si hrát na drsňáka, což se mu nedařilo. Cudně mě políbil a začal mi sundavat kalhotky. Ze šuplíku vyndal kondom, který jsem mu nasadila. Když moje ruka sjížděla po jeho penisu, zaklonil hlavu a vzdychl. Lehla jsem si zpátky na postel. Cameron byl okamžitě nade mnou.

,,Jsi si jistá?" zeptal se opatrně a pohladil mě po tváři. Usmála jsem se a přikývla.

,,Nikdy jsem nebyla víc," ujistila jsem ho sice s rozklepaným hlasem, ale zcela upřímně. Usmál se, roztáhl mi nohy a pomalu do mě začal vnikat. 

Byl jemný, ale začal přidávat na tempu. Rukama jsem se držela prostěradla a celkově všeho co šlo chytit do rukou. Naše steny se ozývaly pokojem, ale to nám bylo v tenhle moment jedno. I přes všechno vzrušení jsem vyhledala jeho rty, které jsem políbila. Nemohla jsem se ho nabažit. Byla to tak dokonalá osoba v mém obyčejném životě, která mi dodávala světlo, ač jsem ho na začátku nenáviděla. Byl to ten nejkrásnější a nejjemnější sex v mém životě.

***

Ráno jsem se probudila na Cameronově hrudi. Automaticky se mi vybavil celý včerejšek a tak jsem se zaculila. Teď mi doopravdy došlo, jak moc ho miluju.

,,Dobré ráno," uslyšela jsem chraplavý hlas vedle sebe. Usmála jsem se na něj a dala mu obyčejnou pusu.

,,Dobré, jak ses vyspal?" zeptala jsem se s rozespalým hlasem.

,,Po včerejšku? Nejvíc úžasně, ještě vedle někoho tak úžasnýho," pohladil mě po tváři a já se začervenala. Zavrtala jsem se opět do jeho hrudi a odpočívala jsem.

Když jsme se konečně odhodlali k tomu, že vstaneme, namířili jsme si to přímo do kuchyně. Cameron se šel ještě obléct, takže jsem šla sama. Bellu a Jaydena jsem nikde neviděla, což znamenalo, že tu pravděpodobně nejsou. Na stole ležel lísteček od Belly, že se vrátí večer.  Byla jsem ráda, že spolu trávili čas, před pár dny se trochu pohádali, takže jsem a to ráda. Navíc můžu takhle trávit volný čas s Cameronem, aniž by nás cokoliv rušilo. Ve skříni jsem našla vafle, takže jsem je ohřála v tý věci, ve který se dělají a vyndala jsem k tomu všechny zbylé věci. Cameron mezitím přišel a místo jídla ukořistil mě. Vysadil mě na linku a začal mě líbat.

,,Včera.. to byla.. ta nejlepší.. noc na světě. Ani nevíš jak dlouho jsem kvůli tomu... byl bez sexu. Ale stálo to za to," říkal kousavě, mezitím co mi dával jemné polibky. Zasmála jsem se, ale potom jsem si něco uvědomila.

,,Počkej.. Ty jsi celou dobu, co je náš "vztah" tak nějak v proudu, neměl sex?! S nikým?" zeptala jsem se vyděšeně a chytila ho za tváře. 

,,Neměl. Asi nějaký 3 měsíce určitě. Už mě bolela ruka," zašeptal mi do ucha a já se uchechtla. Je to vážně nadržený prase.

,,Byl jsi hodně trpělivej!" byla jsem tím překvapená. Myslela jsem si, že chodil někam ke školám a šukal prvačky nebo levné holky, ale on vážně čekal jen na včerejšek. Byla jsem na něj pyšná.

,,Stálo ti to aspoň za to?" pochybovačně jsem se podívala. Byla jsem vůbec dobrá? Stála jsem mu za to čekání?

,,Stálo mi to, a určitě mi to stálo za to," šibalsky se usmál a já ho bouchla do ramene.

,,To bys měl dostat nějakou odměnu, když jsi tak trpělivě čekal," skousla jsem si ret a pohladila jsem ho po tváři. ,,něco vymysli," chvíli přemýšlel a potom to řekl.

,,Až spolu příště budeme spát, budu si s tebou dělat co chci," usmál se na mě a já stuhla.

,,Nejsi v hloubi duše sadista, že ne?" nasucho jsem polkla.

,,Ne tak docela, ale vím, že každá to měla ráda tvrdě a bez lásky," řekl a i s talířem vaflí odešel ke stolu. Ještě chvíli jsem tam seděla na lince a poté jsem se odebrala za ním i se svou snídaní. Tuhle povahu bych k němu moc nepřiřazovala.

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat