-5-

3K 102 3
                                    

C_D89 kdo to může být? Cameron? Odpovídalo by to, ale co když to není on. Co když mi napíše. Co mám dělat?

,,Bello to je Cameron?!" otočila jsem laptop směrem k ní a ona vysrkla nudle co si právě objednala (ne všichni myslíme ty samé nudle že :D) 

,,No jo. To se divim, že ti poslal žádost. Tohle nedělá jen tak. Nejspíš se mu líbíš." šibalsky na mě mrkla a začala něco psát.

rose_black192: Ahoj, potřebuješ něco?
C_D89: Ano. Kdo jsi?
rose_black192: Třeba se to někdy dozvíš..

C_D89: Byla jsi na Martyho party?

,,Co mu napíšeš? Bavil se se mnou. Mohl by uhádnout kdo jsem." vykulila jsem překvapeně oči a ani nechtěla vědět, co tam dál napíše

,,Máš tam svojí fotku. Mohlo by mu to dojít." podívala se na mě.

,,Jo, ale stojím tam zezadu. Víš kolik holek takhle vypadá?" znovu jsem se na ni podívala.

rose_black192: Jo byla.. 

,,Klídek. Myslíš si snad, že se bavil jenom s tebou? Jede po něm snad tuna holek naší školy." zakoulela očima a psala dál.

C_D89: Mluvil jsem s tebou?
rose_black192: Samozřejmě. Bylo z toho skoro něco víc ;)
C_D89: Ahaa.. :D Nepamatuju si, že bych měl v plánu s někým spát. :D
rose_black192: My spolu nespali. Jsem blíž než si myslíš, a ani nevíš jak moc mě to ubíjí..
C_D89: Vylíváš si srdíčko jako Zoe.. Takže se nechovej jako laciná kurva.
rose_black192: Na laciný kurvy jedeš jak tak koukám..
C_D89: Kdo jsi?
rose_black192: Hned jak to půjde se to dozvíš...

*Pondělí ráno*

Bella je už od soboty nemocná a já se musím vydat na pospas škole úplně sama. Nejhorší na tom všem je asi to, že musím jet busem a venku snad každých 5 minut prší. 

Přetáhla jsem si přes hlavu kapuci a po rozloučení s Bellou a následném obutí bot jsem se vydala na pospas dešti. Právě teď bylo venku fajn. Nepršelo tak moc jako včera a nebyla ani zima. To jsem si však říkala nejspíš blbě, protože zhruba v půlce cesty na nádraží mě chytil ten největší slejvák a na nádraží nebyla ani noha. Autobus měl už 10 minut zpoždění a já stála v obrovským dešti úplně mokrá jako to největší pako.

Najednou přede mnou zastavilo černé auto, a otevřely se dveře. Spatřila jsem mě už dost dobře známou tvář se šibalským výrazem jak chce, abych nastoupila.

,,Vážně ti to sluší Eli." zasmál se nahlas, když jsme vyjeli.

,,Hele. Mohla bych ti něco říct?" zeptala jsem se, a už si připravovala jak mu řeknu všechno o Rose Blackové, ale potom mě to přešlo a uvědomila jsem si, že bych rose_black192 mohla využít.

,,Ano?" odpověděl a letmo se na mě podíval.

,,Emm. No.. Ukázal by jsi mi, kde je ředitelna?" plácla jsem.

,,No jo.. Víš. Asi jsi toho o mě dost slyšela, že?" nervózně poklepával prsty o své stehno a netrpělivě si kousal ret.

,,Docela jo. Je mi to fuk. Je to tvůj život ať je to pravda nebo ne. Bella říká, že.."
,,lidé víc věří lidem, které neznají než aby poznali dotyčnou osobu ve skutečnosti." řekli jsme sborovým hlasem a oba se mírně usmáli.

,,Chci, aby jsi věděla. Že tohle všechno dělám hlavně proto, že je tvoje sestřenice moje kamarádka. Jinak co tě sem přivádí?" zaptal se

,,Máma má novou práci. Vždycky jsem tady chtěla být, a už jenom to, že můj relationship v Brooklynu šel do kytek, a můj život tím pádem taky, to bylo fajn řešení." falešně jsem se usmála

,,To znám moc dobře.." odmlčel se a zaparkoval na školním parkovišti.

Oba jsme vystoupili z auta a já se s tichým Díky po boku Camerona vydala jako zmoklá slepice do ředitelny. Kráčeli jsme chodbou. Jeden vedle druhého a všichni na nás koukali. Bylo mi to fuk. Myslím, že většinu holek nesralo ani tak to, že jsem nová jako spíš to, že jdu vedle Camerona. 

Nikdy nebyl zrovna u mě problém se šikanou, ani v jednom ze směrů. Byla jsem prostě obyčejná holka s dobrou partou kamarádů okolo sebe, a tak nějak až na pár výjimek jsem se bavila se všemi.

No a teď jdu školou vedle toho snad nejhezčího kluka ze školy, a i když spolu nejsme nijak jinak propojeni mám pocit, že na mě konečně holky žárlí a něco mi závidí.

,,Ředitelna je tady. Znám jí víc než vlastní pokoj, protože většinu času ve škole trávím spíš tady." zasmál se a já s úsměvem kývala.

,,Díky. Tady už to snad zvládnu." kývla jsem jeho směrem a ona se odebral ke skříňkám. S úlevou, že jsem neudělala snad nic trapného jsem si oddychla a zaklepala na dveře.

Otevřela mi dveře až příliš mile vypadající docela mladá žena/slečna, která měla brýle a blonďaté vlasy svázané do culíku. Mohlo jí být maximálně okolo třiceti.

,,Dobrý den. Slečna... Elinor Fosterová?" přečetla mé jméno z papíru a já jí s kývnutím podala ruku. ,,Těší mě. Jsem ředitelka Marilyn Hoodová. Tady máš číslo od skříňky a rozvrh hodin. Veškeré potřebné informace jsem předala tvojí mamince, když si byla vyzvednout učebnice. Pokud jde o všechny třídy, máš na škole sestřenici pokud vím. Kdyby byla tak hodná a ukázala by ti to tady, byla bych jí opravdu vděčná." usmála se milým hlasem a všechny věci mi předala do ruky.

,,Ona je Bella nemocná, ale já znám pár lidí tak se tu poptám." řekla jsem a na její pokyn vyšla z ředitelny. 

Ze všech papírů na mě koukala mini mapka, kde byla vyznačena moje třída. Ředitelka Hoodová mě k ní zavedla a zaklepala na dveře. Následně je otevřela a pokynula, aby si všichni sedli.

,,Dobrý den třído. Vedu vám novou žákyni Elinor Fosterovou, která tu po zbytek střední bude studovat." řekla ředitelka a odešla.

,,Vítám tě Elinor. Chtěla by jsi nám o době něco říct?" zeptala se učitelka a já si s povzdechnutím stoupla před tabuli. 

Co mám říct? Že jsem cvok co miluje rychlou jízdu autem, nebo že ráda poslouchám pop. Miluju umění a černé oblečení, i když nejsem emo? Že můj poslední vážný a taky první a poslední se na mě podepsal tak, že jsem měla záchvaty paniky pokaždé, když jsem byla sama ve tmě.

,,Ehm.. Jmenuju se Elinor, ale říkejte mi Eli... Jezdím na skejtu a několik let jsem závodně jezdila na koních. Do minulého roku jsem jezdila dost často na motorce, ale po mojí menší nehodě jsem přestala." vychrlila jsem rychle a zahleděla se na kluka sedícího na kraji lavice co na mě upřeně zíral.

,,Dobře. Děkujeme Eli. Posaď se tam, kde bude volné místo." usmála se učitelka a já zalezla do předposlední lavice před nějakýho kluka.

Nebylo to moc? Teď to vyzní jakoby jsem měla motorku, triliardu skejtů všeho druhu a byla víc jako kluk. Bože horší den by nebyl? 

V kapse jsem cítila vibrovat mobil.

C_D89: Co teď děláš?

rose_black192: Sedím ve škole..

Poprvé co si s ním píšu bez Belly.

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat