-45-

1.6K 59 9
                                    

Dnes bylo na plánu uklízení. Vzhledem k tomu, že jsme si sem přijeli 'odpočinout', k úklidu se nikdo nehrnul. Jediná věc, která se tu po celou dobu držela v čistotě bylo nádobí. Abych popsala chaos kolem. Na zemi leželo poházené Belly oblečení, když si ráno hledala plavky. Kolem stolu se válely krabice od pizzy, kterou jsme jedli pár dní zpátky. Abych celkově usoudila, bylo tu bordelu až kam. 

Sebrala jsem všechno špinavé prádlo z pokojů. Začala jsem u Belly a Jaye a postupně jsem se prokopávala až k našemu pokoji. Na stole ležel Cameronův laptop. Zvědavost mě táhla k tomu, abych se do něj podívala, ale věděla jsem, že je to jeho soukromí, do kterého bych neměla zasahovat, ačkoliv jsem s ním teoreticky chodila. Každopádně byla moje zvědavost silnější. Posadila jsem se na postel s laptopem na klíně. Cameron neměl laptop vypnutý, takže měl spuštěnej facebook, email a všechny ostatní stránky, které běžně navštěvuje. Nahoře u facebooku blikalo: Zoe píše...
V rychlosti jsem rozklikla facebook a otevřela jejich konverzaci. Najela jsem až nahoru, abych si mohla přečíst vše, co si dnes psali.

Zoe: Myslíš, že bych se ještě mohla stavit?
Cameron: Nevidím důvod, proč bys měla.
Zoe: Chtěla bych se omluvit tvojí holce. Nevěděla jsem, že má ten podrazák jinou dceru.. Tohle mi nemůžeš zazlívat.
Cameron: 1. není to moje holka. 2. ne nemůžu ti to zazlívat, ale to neznamená, že chci aby ses jí srala do života. I tak to nemá lehký hlavně kvůli tátovi a teď se ještě dozví, že má nevlastní sestru.
Zoe: A ty si jako kurva myslíš, že já to lehký mám? Máma je na mě po odvykačce nasraná, táta na nás sere a taky jsem se dozvěděla, že mám sestru. Zatímco ona má kopu kamarádů, kluka, skvělou rodinu, psa a nic jí v životě netíží.
Cameron: Ani jí neznáš, takže nechápu proč se do ní sereš.
Zoe: Však jsi sám napsal, že to není tvoje holka. Pravděpodobně si s ní nechceš ani nic začínat, protože je to malá holka. 
Cameron: I kdyby jo, tak ti to může být u prdele.
Zoe: Takže s ní nechceš být, protože si myslíš, že je nezkušená? :D 
Cameron: Starej se o svoje jo?
Zoe: To mě poser. Tohle jsem nezažila. :DDD

Dočetla jsem to všechno. Popravdě, zamrzelo mě to. Hodně mi to ublížilo, cítila jsem se zničená a zklamaná. Teď to vypadalo, že všichni měli ze začátku pravdu a on se mnou opravdu být nechtěl. Šlo mu jen o to jedno, ale choval ke mě alespoň nějaké city, takže mě nemohl nechat. V tuhle chvíli jsem nevěděla, jestli se na něj mám vysrat, nebo se zeptat někoho, co dělám špatně. Nejlepší by asi bylo, abychom to spolu probrali my dva, ale s tímhle přístupem to asi nepůjde. Nebyl mi schopný říct, že se mnou být nechce a dával mi falešnou naději. Přitom se ke mě celou dobu choval mile a všechno..

Ještě chvíli jsem zírala do laptopu. Z transu mě dostalo zaburácení venku. Spustil se prudký liják a započala letní bouřka. Laptop jsem vrátila na původní místo a pokračovala jsem v úklidu domu. Vyprala jsem prádlo, utřela prach a umyla zbytek nádobí ze včerejšího dne. V domě bylo už poměrně dobře poklizeno. Napadlo mě, že bych mohla zavolat mamce nebo Soph, jak na tom jsou.

Mobil zavibroval na stole vedle mě. Natáhla jsem se pro něj a přečetla si zprávu, která mi přišla. Bylo to neznámé číslo.

Unknown: Mohla bych se stavit?.. -Zoe

Na zprávu jsem zírala, jako smyslů zbavená. Moje nevlastní sestra o které jsem do teď nevěděla se semnou chce sejít. Na druhou stranu bych se jí mohla zeptat na vše ohledně toho co s Cameronem dělám špatně.

Me: Asi jo.

Asi minutu po odeslání zprávy zazvonil zvonek. Přešla jsem ke dveřím, které jsem následně otevřela. Stála tam Zoe, nečekala jsem to tak rychle.

,,Ty jsi tady celou dobu byla?" zeptala jsem se  a poodstoupila jsem od dveří, čímž jsem dala najevo, aby vstoupila.

Zoe se posadila na pohovku. Vypadala nervózně a proto jsem se rozhodla udělat nám čaj. Venku pořád lilo jako z konve, takže i Zoe byla promoklá. Podala jsem jí deku která ležela na druhém konci pohovku a do ruky jsem jí dala čaj.  Vděčně se na mě usmála a deku si dala kolem ramen.

,,Dnes jsme si psali s Cameronem," začala, ačkoliv bylo vidět, že je jí to proti srsti. ,,Jen jsem ti chtěla říct, že nevím jestli má váš vztah smysl. Psal mi takový věci, ze kterých mi nic nedávalo smysl," nahodila zmatený výraz. Nekoukala se na mě. V ruce měla čaj a koukala se někam na zem. Bylo vidět, že vše co říká myslí zcela upřímně.

,,Vím o tom. Četla jsem ty zprávy, i když vím, že bych měla brát ohledy na jeho soukromí. Popravdě mě to hodně překvapilo, naštvalo. Myslela jsem si, že když se s ním vyspím, zjistím, jestli mě má vážně rád nebo to celý byla jen přetvářka kvůli sexu. Jenže nevím co si teď mám myslet," byla jsem zmatená, Zoe byla zmatená. ,,Já nevím co mám dělat. Musíš mi poradit, když ne ty tak nikdo," neříkala jsem to jen proto, že jsem nechtěla být hrubá. Byla to v podstatě jediná Cameronova holka, která s ním byla kdysi dávno ve vztahu, který netrval jen pár dní. Ona ho musela znát lépe než kdokoliv jiný. A navíc jsme si museli být z části podobné, když jsme měli stejného otce.

,,Hele. Nesmíš být ve všem tak nervózní. Když jsem tě viděla poprvé v těch dveřích , tak jsem si říkala: Páni, ta holka má kuráž. Popravdě, to co jsi mi na férovku řekla před tím, než jsi se dozvěděla, že jsem tvá nevlastní sestra mě překvapilo. A promiň za tu facku," sklopila pohled. Mávla jsem nad fackou rukou a nechala ji, aby mi dopověděla, co chtěla. Ten den si pamatuji dobře. Cameron matně přiznal, že se mnou chodí, ačkoliv všichni věděli že to není pravda. Zoe byla v té době do Camerona pořád udělaná, ale vypadá to, že jí to přešlo.

,,Máš kuráž a nebojíš se říct svůj názor. To je hezký, ale občas se chovej sebejistěji. Usuzuju, že se před ním třeba stydíš být nahá, není to tak?" optala se s úsměvem. Taková sestra mi chyběla. Mírně jsem přikývla, protože to byla pravda. S Cameronem jsme se moc nazí před sebou neukazovali a když jo, většinou jsem byla trochu stydlivá.

,,Místo toho, abys spala ve velkým pyžamu, aby jsi neukázala kousek svýho těla, spi klidně jen ve spodním prádle. Postavu máš podle mě hezkou a nemáš se za co stydět. Je to tvůj kluk Elinor, je jasné že nějak zareaguje, když uvidí holku ve spodním prádle. Zkus se prostě chovat sebejistěji," Zoeina slova mi opravdu zvedla náladu. 

Jediný způsob jak si Camerona udržet je se tolik nestydět a být sebejistější. V tuhle chvíli jsem byla nabitá pozitivní energií a těšila jsem se na to, až všichni přijedou a já ukážu to, že nejsem ta tichá stydlivá holka.

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Where stories live. Discover now