-10- speciální kapitola

2.7K 88 4
                                    

Zoe

|flashback|

Párty u Zacka byla v plném proudu. Nikde jsem neviděla Camerona, i když mi slíbil, že se staví. Poslední dobou na mě nemá vůbec čas. Pořád jezdí někam s kámošema, nikam se mu nechce a já chodím na různé párty a oslavy sama. Spousty lidí si myslí, že s Cameronem už nechodím a i já mám občas takový pocit.

,,Zdar kočko, dáš si drink?" zeptal se Zac a objal mě kolem ramen. Jen jsem nepatrně kývla a nechala se jím vést do kuchyně, kde mi něco namíchal. Vzala jsem si od něj kelímek a napila se.

Po deseti minutách posloucháním hlasité hudby, pití alkoholu a všeho možného se mi začala motat hlava. Tancovala jsem u Zacka a bylo mi jedno, že chodím s Cameronem. Beztak si teď někde s někým užívá. Moje myšlenky nebraly ohled na to co bych si myslela, kdybych byla při smyslech. 

Zac mě zatáhl k němu do pokoje a začal mě svlékat. Neprotestovala jsem. Líbilo se mi, co se mnou dělá. Líbal mě na každém kousku těla a já vůbec nic nedělala. Nikdo nevěděl, že to co teď se Zacem děláme není poprvé. Nechtěla jsem to Cameronovi říkat, protože k němu pořád něco cítím.

Cameron

Přijel jsem na tu zasranou párty, i když jsem to neměl v plánu. Byla tam Zoe a já ji tam nemohl nechat samotnou. Přišel jsem do obýváku kde bylo lidí jako nasráno. Zpozoroval jsem nějakou holku, se kterou se poslední dobou Zoe docela bavila a tak jsem jí vzal za ruku.

,,Ahoj, nevíš kde je Zoe?" zeptal jsem se blondýnky vedle mě

,,Jasně. Šla se Zackem nahoru!" trochu zakřičela a ukázala na schody. ,,Víš, není to poprvé." zastavila mě ještě a smutně se podívala. Ona a Zack? Mohl jsem to tušit, že na ní ten kretén něco zkusí.

Vběhl jsem do pokoje a uviděl jak si spolu užívají. Třískl jsem za sebou dveřmi a vyšel na chodbu. Je mi jedno jestli za mnou ta coura půjde. Už s ní nechci mít nic společnýho. 

,,Ty jsi to věděla a nic jsi mi neřekla?!" zakřičel jsem na Bellu nahlas až se všichni otáčeli.

,,Co jsem ti měla říct?" podivila se a ohlédla se za nás.

,,Že ona.. Zoe šuká se Zackem. Ty jsi to věděla?!" zakřičel jsem na ní a ukázal na dveře od Zackova pokoje, kde si to ještě teď nejspíš rozdávali. Bella jen trochu kývla a chtěla ještě něco říct když se do toho vmotala ta blondýnka.

,,Víš Camerone ona teď docela často hulí trávu. Už to nějaký ten pátek trvá a myslím, že na tom není úplně dobře. Zac jí jednou dal něco co pití a potom jí to.. no.. však ty víš. Od té doby spolu spí docela často." strnul jsem na místě ale nic jsem neudělal. Je to její život.

,,To už je její problém." třískl jsem dveřmi od celého domu a odjel k nám. Sbalil jsem si všechny věci a šel zpátky k mámě.

|end of flashback|

ZOE

Po incidentu s Cameronem jsem se ve škole nemohla ani ukázat. Nějakou dobu mi bylo fuk co si lidi říkají, protože většina z nich je stejná jako já a nemá právo mě odsuzovat. Hned co se to dozvěděl můj bratr, jeli jsme zpět k rodičům a dům dali na prodej. Nechtěla jsem mít nic společného s tím domem ani tou školou. I když by byl přechod na jinou školu fajn, není lepší pocit než odstěhovat se z toho místa úplně. O několik měsíců později, kdy to zjistila i matka se rozhodla, že se odstěhujeme definitivně pryč z LA. Jeli jsme do Kanady. Je to úplně něco jiného. Mám tam babičku takže jsme byli vítání. S Cameronem ani zrádkyní Bellou jsem se nerozloučila. Bylo mi to fuk. 

Proč jsem to Cameronovi udělala?

Nechápal můj život. Já nebyla nikdy dokonalá. Už mě nebavil ten stereotyp, který jsem zažívala pořád dokola. On se jednou opil a řekl mi dost hnusný věci. Že ho nepodporuju v ničem co dělá a co ho baví, zatím co on mě podporuje ve všem. Řekl mi i to, že nikdy nedospěju a nikdy nebudu taková jakou si mě představuje. Naštval mě tím. Mrzelo mě to a měla jsem na něj vztek. Nejspíš měl pravdu, ale co já s tím měla dělat? Omlouvat se mi za to jak jsem hrozná přítelkyně? To sotva. Zac mě dokázal utišit. Ukázal mi svět drog a alkoholu.  Bylo to něco jiného a mně se to líbilo. Když se se mnou vyspal bylo to úplně něco jiného, než když jsem spala s Cameronem. Cameron na sex nebyl, ale Zac jo. Nevadilo mi, že mě ostatní nazývali děvkou. Já to tak taky cítila, i když by to tak být nemělo. Cameron se mi snažil pomoct a ptal se, proč jsem to udělala, ale já mu nikdy na nic neodpovídala. Byl už mimo mě. Nejspíš si ani nepamatoval to, co mi řekl když se opil, ale říká se, že lidi říkají pravdu když se opijou.

Momentálně jsem v pohodě. Camerona jsem nekontaktovala a ostatně ani Zaca. Bella mi naposledy napsala jen to, že jsem ji zklamala, a že se nikdy v nikom nespletla tak moc jako ve mně.

Mám přítele Jacka, se kterým jsem teď šťastná. On můj životní příběh pochopil a stál za mnou. Po odvykačce jsem s chlastem a drogama přestala. Mám v plánu někdy zajet zase do LA a se všemi se vidět, ale to bude až za hodně dlouho. Až zapomenu na všechno z té doby.

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat