-23-

2.8K 91 5
                                    

Dnes byl první den školy a já už zase nestíhala. Jak to říct. Včera jsem nemohla usnout, takže jsem šla spát nakonec okolo jedné ráno, no a moje vstávání probíhalo asi tak, že jsem po probuzení zjistila, kolik je hodin. Měla jsem už jen 20 minut na všechno včetně příchodu do školy. Rychle jsem na sebe naházela oblečení ze skříně, napatlala na sebe makeup a všechny tyhle věci no a byla jsem částečně hotová.

,,Sophie?!" zakřičela jsem přes celý dům, abych se Soph otázala, jestli by mě nehodila autem do školy.

,,Jo?"

,,Hodíš mě do školy?"

,,Jo, tak počkej 5 minut." zavolala z pokoje a já rychle seběhla schody. Naházela jsem do sebe snídani a ještě dala Maggie granule.

,,Fajn jsem tu pojď."

Oblékla jsem na sebe ještě mojí koženku (kožená bunda) a následovala Sophie k autu. Už je to pár dní, co se vůbec nehádáme. Ona a ten Taylor jsou spolu docela často, a mohlo by to vypadat na nějaký vážnější vztah. Cameron se mi od té doby, co řekl ať na něj zapomenu, neozval. Nevím. Je to jeho boj. já bez něj dokážu žít. Opakem Camerona byl Mike, který se mnou strávil poslední dva dny prázdnin. Musím říct, že i Christina si ho dost oblíbila a dokonce i Bella. Sice je o 2 roky starší ne já, ale i tak mi dost v téhle krizi pomohl. Ne, že by byl Cameron krize, ale bylo to bez něj divné. Většinu času od mého příjezdu jsem trávila právě s ním, i když jsem věděla, že to není nejlepší nápad. Měla jsem poslechnout všechny, jak říkali nebav se s ním, on tě zkazí, on tě využije jen na sex. Sice jsme spolu nic víc, než to o čem bych nejraději nemluvila, neměli. Ale za to jsem pochopila, že byla chyba se s ním vůbec bavit. Na druhou stranu jsem právě díky němu poznala spoustu nových věcí.

,,Díky." děkovně jsem se usmála na Sophie, když jsme dorazili na školní parkoviště. Soph jen kývla hlavou a já vystoupila.

Normálním krokem jsem došla do školy. Kdyby mě Sophie do školy neodvezla, asi bych nestíhala, ale takhle mám ještě pět minut. Na chodbě bylo ještě docela dost lidí. Otevřela jsem skříňku a vytáhla učebnice na první hodinu. Skříňku jsem zabouchla a lekla se, když jsem uviděla stát těstě vedle mě Camerona.

,,Čau," kývla jsem k němu. ,,potřebuješ něco?" tázavě jsem se na něj podívala, on však upíral pohled někam za mě. Otočila jsem se za sebe a uviděla hnědovlasou holku, pěkné líčení, hezká tvářička. Kdo to byl jsem však neměla ani zdání.

,,No vlastně jen. U jednoho kámoše je dnes taková párty no a Bella mě poprosila, jestli bych se tě nezeptal, jestli tam s námi nepůjdeš." opřel si hlavu o skříňku. Proč by za mnou Bella nedošla sama?

,,Chce to Bella, nebo ty?"

,,Bella." řekne rázně. Okeyy klid. Jen jsem přikývla a zazvonil zvonek.

,,Konečně. Můžeme jít?" promluvila hnědovlasá holka ke Cameronovi a někam ho táhla.

Doběhla jsem do třídy a posadila se na své místo vedle Christiny. Ona je v podstatě jediná z naší třídy, s kým se bavím. Ostatní v podstatě ani neznám. Učitel vešel do třídy a celou hodinu vykládal věci které mě ani nezajímaly. Konečně byla hodina u konce a já s Christinou chtěla odejít ze třídy.

,,Slečno Fosterová, mohla by jste prosím dojít do 4.A a dát paní učitelce Stevensonové tuto složku?" ukázal učitel na nějakou složku na stole a já jen kývla. ,,Děkuji."

Společně s Christinou jsme došli do 4.A, kam chodí jak jinak i Cameron, Bella a Jay. Co si budeme nalhávat. Nemyslela jsem si, že tam Cameron bude, když někam odešel s Dolly. Budeme jí říkat Dolly. Vypadá jako panenka a nevím jak se jmenuje. Prostě to bude Dolly. Jo Dolly je fajn jméno.

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat