-46-

1.7K 56 8
                                    

V domě panovalo ticho. Zoe před nějakou dobou odjela a mě to donutilo přemýšlet. Co bych si z mé pozice o všem měla vlastně myslet? Zoe pro mě byla cizí, ale zároveň bylo mou součástí. Byla to má sestra ať se mi to líbilo nebo ne. Nemohla jsem udělat nic s tím, že můj otec nechal mámu a záhadným způsobem byl otcem Zoe. Byla to prostě blbá náhoda. I přes to všechno jsem Zoe věřila. Zněla upřímně když mi to všechno říkala, jako by chtěla abych si Camerona udržela, když s ním není ona. Měla ho pořád ráda to bylo jasné a proto jsem musela neustále přemýšlet nad tím: Co když má Cameron pořád rád i ji, ale nedokáže s ní být po tom co mu provedla. Nad tímhle jsem se musela zamýšlet pekelně dlouho. Co najednou Zoe cvaklo v hlavě, že mi chce pomoct?

Seděla jsem v tichém domě sama s šálkem čaje v ruce. Všude bylo čisto, přesně tak, jak jsem chtěla. Venku se vyjasnilo a krásně svítilo sluníčko, až byla škoda sedět doma, jenže já jsem prostě nemohla jít ven a užívat si krásného počasí, dokud nepřijeli. Jako bych nutně potřebovala mluvit s Cameronem o samotě a vyjasnit si pár věcí, ale zároveň jsem nemohla jen tak říct celou situaci se Zoe a tím, že se mnou nechce chodit. Musela jsem prostě udělat, co jsem musela. Začít se chovat trochu dospěleji, přesně tak jak se mu to líbilo. Pravděpodobně chtěl dospěle se chovající dívku, která se nebude chovat jako malé dítě. Pokud jsem s ním chtěla být, nemohla jsem si dovolit chovat se o nic méně dospěleji než on nebo všechny dívky v mém věku, které se sice chovaly povětšinou jako kurvy, ale co si budeme. Klukům se to líbilo.

Mohla jsem tam s tím čajem sedět hodinu, možná dvě. Vážně jsem neměla ponětí kolik bylo hodin, když jsem uslyšela zachrastit klíče ve dveřích. 

Bella přiběhla do obýváku a sklouzla se po nablýskané podlaze se slovy: ,,Páni Elinor, ani bych to tu nepoznala," prohlížela si celý dům se zájmem a bylo vidět, že se jí takové prostředí líbí. Bella si potrpěla odjakživa na čistotu a pořádek, ale tady jí to bylo upřímně jedno.

Mezitím co Bella vybalila tašky s jídlem, přišli do domu i kluci. Všichni byli promočení, ale přesto mi neunikl jediný jejich úsměv. Všem ten výlet prospěl včetně mě.

,,Jak jsi se měla El?" objal mě zezadu Cameron, mezitím co jsem pomáhala Belle dávat věci do lednice. Jo, jeho horká náruč mi chyběla bez pochyby. Chyběl mi jeho hlas, objetí, úsměvy.. zkrátka všechno, ale nemohla jsem se tvářit, jako by se dnes nic nestalo. Jenže Cameronovi nepřišly mé pohledy zvláštní, protože jsem měla špatnou náladu už ráno, když jsem se vzbudila.

,,Jo fajn, uklidila jsem a tak nějak relaxovala," nahodila jsem upřímný úsměv a otočila se na něj, aby mi mohl dát pusu. ,,A co vy? Jak jste se měli?" 

,,No to bys nevěřila," začala Bella vypravovat jejich den. Od toho jak přijeli na koupaliště až po to co je zasáhla ta bouře a museli čekat na odpočívadle. Vlastně všechno šlo jedním uchem dovnitř, druhým ven, abych pravdu řekla.

Pomalu se blížil večer. Bella mi ukázala všechno, co si koupila, povyprávěla mi, jaké blbosti dělali kluci na koupališti, kolik pohledných kluků na ni koukalo a jakou měli kluci trpělivost, když se stavila v nákupáku. Ani nebylo vidět, že bych jim tam nějak scházela.

Když jsem se vykoupala, namířila jsem si to rovnou do ložnice. Cameron se šel vykoupat hned po mě, a tak jsem toho využila. Z komody jsem vytáhla svůj krajkový set, který mi kdysi koupili Sam s Beth, když jsem ještě bydlela v Brooklynu. Byl to dárek k narozeninám jen tak ze srandy, avšak na dnešek byl jako stvořený. 

Netrvalo dlouho a slyšela jsem, jak se vypnula voda. Lehla jsem si do postele a popadla mobil, který ležel na nočním stolku. Jednoduše jsem musela napsat Bethany textovku.

Me: Děkuju a miluju tě!

Beth: Cože? 

Me: Mám na sobě to sexy prádýlko od tebe a Sama.

Beth: Uuu, pořád jsi s tím tvým brunetem ze svatby?

Me: Nechodíme spolu, ale tak nějak jsem.

Beth: Užijte si to, stýská se mi..

Me: Mně taky..

Hned jak jsem odeslala poslední zprávu, otevřely se dveře od koupelny. Stál v nich Cameron v boxerkách s mokrými vlasy, které si momentálně pročesával prsty. Hned jak mě spatřil, stuhnul na místě. Nezmohl se ani na slovo a já také ne. Měla jsem sucho v krku a polilo mě horko. Co si budeme, byla to pro mě stresující situace. 

,,Páni," vyřkl jediné slovo za celou tu dobu co mlčky stál a zíral na mě. ,,Věř mi zlato, že bych tě tady nejradši právě teď... no však ty víš, ale Bella mi při cestě říkala, proč jsi byla ráno tak protivná," nejdřív jsem nechápala o čem mluví, ale potom mi to došlo. Moje kamarádka Krvavá Marry byla na pár dní na návštěvě.

,,Ach tak," sklopila jsem zrak. 

Cameron si ke mě lehl a přitáhl si mě k sobě. Srdce mi bilo rychlostí světla a on to nejspíš vycítil.

,,Stydíš se přede mnou?" zeptal se. Mlčela jsem, protože mi bylo v tenhle moment trapně. Když odpovím, že ano, budu tu opět ta trapka, ale když odpovím, že ne, pozná lež.

,,Víš, chtěla jsem zjistit, co máš rád, protože pochybuju, že tě vzrušuje moje pyžamo s jednorožci. Bože.. tohle mi dali Beth se Samem v Brooklynu, nikdy jsem to nevyužila, protože Benovi bylo tak nějak jedno, co jsem měla na sobě. Když jsme byli spolu večer, přišel nalitej, nebo zkouřenej, takže mě ani nevnímal," celou dobu jsem se dívala na Camerona, který si hrál s mašličkou na mých kalhotkách.

,,Já si náhodou myslím, že je to pěkně sexy. Měla by sis to vzít, až budeme zase doma, však víš. Někdy, až budeš spát u mě," řekl Cameron. On právě teď řekl, že by chtěl, abych u něj někdy spala. Moje srdce udělalo několik salt v hrudníku a já se od štěstí usmála. 

,,Víš.. Četla jsem to," řekla jsem konečně. Myslím, že jsem to nemusela zbytečně okecávat, protože tu bylo všem jasné, o čem mluvím.

,,Já vím. Volala mi Zoe."

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat