-42-

1.8K 71 12
                                    

Cameron s Jaydenem odjeli neznámo kam, prý si něco zařídit. My s Bellou jsme leželi u televize a cpali jsme se pizzou, kterou nám před chvílí přivezli. Stále mě bolelo celé tělo po naší žhavé noci s Cameronem. Sice se to stalo už předevčírem v noci, ale moje tělo nemělo sex pěkně dlouho. Navíc, bylo to s ním poprvé a Ben neměl tak velký nádobíčko. 

,,Zase nic v tý televizi nedávají.. Už aby tady kluci byli.." zastěžovala si Bella. Byla teď na Jaydena vázaná jako v jejich vztahu snad nikdy nebyla. Nevím jestli to bylo dobře, každopádně to bylo lepší než když se hádali.

,,Mohli bychom si pustit nějaký film u Camerona na notebooku. Má jich tam spoustu," navrhla jsem a Bella přikývla. Doběhla jsem nahoru do našeho pokoje a vzala do ruky Cameronův notebook. 

Právě nastala ta chvíle, kdy jsem se modlila, aby neměl heslo. Bůh je ale nespravedlivý a heslo na notebooku bylo. Zkusila jsem snad všechno. Od mého jména až po jméno jeho sestry. 

,,Zkus rose_black192. Třeba si to tam dal,když jste si spolu začali psát. Určitě jsi byla jeho platonická láska," zasmála se Bella. Zkusila jsem tedy i Rose, ale nebylo to správné. 

Vytočila jsem Cameronovo číslo. Hovor skoro okamžitě zvedl.

,,Čau, co potřebuješ?" ozval se jeho hlas z druhé strany.

,,Ahoj, chtěli jsme si s Bellou pustit nějaký film na tvým notebooku, ale máš tam heslo. Neposlal by jsi mi ho?" 

,,Ehm.. Jo jasně. Tak já ti ho pošlu zprávou." řekl a hovor zavěsil. Zněl trochu divně, ale to se mi nejspíš jen zdálo.

Netrvalo to dlouho a přišla mi smska s heslem: C12E7192

Při pohledu na ono heslo se mi vybavilo, jak jsem si s Cameronem psala přes HSC. Měla jsem podobné heslo. Takový trochu pro hackery. Odemkla jsem počítač a zavítala do složky s filmy, která byla hned na ploše. 

,,Bello, co kdyby jsi vybrala nějaký film a já mezitím udělám popcorn," navrhla jsem Belle a ona přikývla.

Docupitala jsem do kuchyně a z poličky nad linkou jsem vyndala balíček popcornu. Dala jsem ho do mikrovlnky a čekala, než se popcorn udělá. Mezitím jsem si projížděla fotky na instagramu a odepsala jsem na zprávy.

,,Hej Eli, tohle by jsi asi měla vidět," řekla Bella. V tu chvíli se dodělal popcorn, ale já se vydala k Belle.

Otočila notebook směrem ke mně. Byla tam složka s názvem BEN. Otevřela jsem ji a pustila první video. Byl tam nějaký kluk který stál zády ke kameře a mluvil s nějakým chlápkem. Mladší podal staršímu nějaký papír. Ve videu nebylo nic slyšet. Na konci si podali ruce a otočili se k odchodu. Jeden z nich byl Ben a ten druhý byl člověk kterého bych tam nikdy nečekala a ani nechtěla vidět. Můj otec.. Vůbec nic jsem nechápala. Před několika dny jsem konečně vyluštila kdo je anonym a teď je tam tohle?

Další věc v té složce nebylo video, ale fotka. Byla to nějaká pofidérní smlouva. Psalo se v ní něco o tom, že můj otec bude pomáhat Benovi. Pokud mu pomůže získat mě, dostane peníze. Což by se od mého otce dalo čekat. Na penězích mu záleželo více než na vlastním dítěti.

Na dalším videu bylo to, co se stalo u nás před tím, než jsme odjeli sem. Dala jsem si dvě a dvě dohromady a došlo mi všechno. Ben je na 100% anonym. Můj otec mu pomáhá, aby se pomstil mně a mojí matce za to že jsme ho opustili a máma si našla Chrise. A jako třešnička na dortu. Zajistili, aby moje sestra skoro potratila.. A Cameron o tom všem věděl.

Zamyšleně jsem si sedla na gauč a přemýšlela jsem, co mám teď udělat. Hlavu jsem měla plnou různých myšlenek. Nedokázala jsem Camerona opustit, ale zároveň jsem se cítila ublížená, protože mi to neřekl. Neřekl mi, že to věděl a nic s tím neudělal. A teď se s Jaydenem vytratili místo toho, aby mi to řekl. Věděla jsem, že bych to dělat neměla, ale prostě jsem to udělat chtěla. Do rukou jsem vzala jeho notebook a otevřela jsem email. Byl přihlášený, takže to nebyl žádný problém.

,,Co tam děláš Sherlocku?" zeptala se Bella a přisedla si ke mě.

Na emailu měl mail od nějakého neznámého odesílatele. Neměl ani emailovou adresu. V mailu byly všechny videa a fotky a pod tím byl text: Sejdeme se v LA. Kolem jedný po obědě. Poslechneš jestli nechceš aby se Elinor něco stalo. A.

Vážně jsem ho tak moc nenáviděla. Popadla jsem svůj mobil a někde v hloubi kontaktů vyhrabala číslo na svého otce. Neměla jsem sílu na to, co dělají. Nejen že ubližují mě, ale i Cameronovi a všem lidem které mám ráda.

Chvíli to vyzvánělo, ale po chvíli pípání utichlo a na druhé straně se ozval hlas mého otce: ,,Ano?" 

,,Co si o sobě vůbec myslíš? Že se dohodneš s mým ex, že mě zničíte a já se to nedozvím?! Jsi ten nejhorší otec na světě. Nikdy jsem tě neměla ráda a nikdy tě mít ráda nebudu. Všechno, co se ti děje si jen zasloužíš!" vyvalila jsem na něj dost hlasitě všechno co mě tížilo zevnitř.

,,Ben mě do toho donutil. Vyhrožoval mi," bránil se.

,,A to ti má jako věřit kdo? Viděla jsem to video, kde ti dává smlouvu a podáváte si ruce. Jde i jen peníze Nezáleží ti na tom, jak se cítím já. Všichni otcové jste úplně stejní,"

,,Beruško, vysvětlím ti to,"

,,Neříkej mi beruško. Spíš mi vysvětli, co vůbec děláš v LA. Proč nejsi v Brooklynu kam patříš?! S mámou jsme teď šťastné a daleko od tebe a ty se vrátíš a dokurvíš mi život ještě víc, než jsi to udělal!" zakřičela jsem. Neměla jsem náladu na jeho výmluvy a podobné kecy. Dožadovala jsem se vysvětlení.

,,Kdybych ty peníze nepotřeboval, nedělal bych to. Dokud nejsi plnoletá, musím tvojí matce posílat peníze. To moc dobře víš. Jenže tvoje matka není jediná, které musím posílat peníze,"

,,Já jsem to celou dobu věděla. Máma se s tebou nerozvedla kvůli tomu, že jste si přestali rozumět. Podvedl jsi ji.  Ty jsi vážně parchant!" zakřičela jsem a hovor jsem položila. Mobil jsem frustrovaně hodila na stůl a sebe jsem hodila na gauč. 

Bella se mezitím co jsem volala s tátou snažila dovolat klukům. Myslím že nejsem jediná, která si žádá pořádné vysvětlení.

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Where stories live. Discover now