-4-

3.2K 107 8
                                    

,,Jaký to včera bylo?" zeptala se Bella při čištění zubů. Včera jsme došly obě v pořádku domů. Nikdo nebyl úplně na sračky a pro auto musíme dojít k Martymu po obědě.

,,Ale jo, šlo to. Bello, můžu se zeptat na Zoe?" váhavě jsem se zeptala a doufala, že mě nepošle do prdele jako všichni před ní.

,,Fajn. Víš snad, že já a Zoe jsme byly nejlepší kamarády už od malička. Všechno bylo super. Už od prváku jsme si domlouvaly co bude s naší budoucností a tak. No na začátku druháku se dala Zoe s Cameronem dohromady a byli vážně šťastní. Jednou to byl skoro rok jejich vztahu a Zoe se vyspala se Zackem. Řekla to jenom mně a taky řekla ať to za žádnou cenu neřeknu Cameronovi. Časem spolu spali docela často a jednou na párty je Cameron nachytal. Od té doby Zacka nesnáší." zastavila a napila se vody. Všechno mi dává smysl, ale co je se Zoe teď? ,,No Cameron zjistil, že ten kdo koho svedl byla Zoe. Rozešel se s ní a jí to bylo fuk, za to on se dost trápil. Zbylých několik měsíců do konce druháku se Zoe vyspala snad s každým klukem. Zoe začala chlastat, hulit a být dalo by se říct děvka. Svedla na mě, že jsem vykecala to se Zackem a přestala se se mnou bavit. Už je to víc jak půl rok od jejich rozchodu, a ona byla několik měsíců na odvykačce. Ona a její bratr se odstěhovali a dům dali na prodej. Od té doby jsem jí neviděla. Co s ní je to ví jenom bůh. Od té doby neměl Cameron ani jednu holku."  mykla rameny a lehla si na postel.

Jasně, je mi Camerona líto. Možná není takový jak ho všichni popisují.

,,A jaký Cameron je?" houkla jsem na Bellu ze křesla.

,,Poznáš to časem." odpověděla na mojí otázku a šla se hrabat v oblečení.

***

Procházka asi tři bloky od Belly domu byla vážně nádherná.

Samozřejmě si dělám prdel. Jen co jsme byli pár kroků od domu se spustil neuvěřitelnej slejvák a když říkám slejvák myslím to tak, že kapky byly o velikosti melounu a pár vteřin na dešti a byli jsme mokré. K mojí smůle jsem měla tričko mokrý tak, že mi byla vidět podprsenka.

Když jsme konečně byli u domu, otevřela Bella dveře jako doma a vešla dovnitř. Jako její poslušná ovečka jsem ji tiše následovala.

,,Marty?!!!" zakřičela přes celý dům až se třásly všechny skleničky v domě.

,,Klíčky máš na lince!!" zakřičel na zpátek a já se vydala  ven z domu. 

Koukala jsem do země, aby mi nepršelo do obličeje a šla jsem k silnici. Chtěla jsem přejít, ale něčí silná paže mě stáhla k sobě až jsem leknutím nadskočila. Těsně přede mnou jelo hroznou rychlostí auto.

,,Dávej pozor, příště bych nemusel být tak rychlý Eli" poznala jsem známý hlas a pohlédla mu do tváře. Měl ostře řezané lícní kosti a jeho hnědé oči se vpíjeli do těch mých.

,,Já no. Díky.. Zase." maličko jsem se zasmála a snažila se odvrátit pohled z jeho tváře.

,,Koukám, že se seznamujete." vypískla Bella a Cameron konečně pustil moje tělo.

Najednou se do mě dala zima a tak jsme s Bellou nastoupily do auta. Jen jsem tiše seděla a přehrávala si scénu, která se stala před pár minutami snad tisíckrát v hlavě pořád dokola. Říká tohle každé holce, nebo se mu líbím? No tak to určitě ne.

,,Nad čím dumáš?" ptala se Bella po čas cesty.

,,Nad ničím" usmála jsem se a sledovala ubíhající cestu.

***

,,Pošli mi žádost na HSC." řekla Bella a já se na ni podívala tím pohledem nechápajícího člověka.

,,Na čem?" nepochopila jsem otázku

,,No na HSC- highschool chat. Něco jako facebook, ale nemusíš zveřejňovat svoje pravdivé údaje. Další stránka našich hackerů. Připoj se taky." podala mi notebook, kam jsem měla zadat všechny údaje.

Uživatelské jméno. Co si tam mám dát? Koukala jsem po pokoji a spatřila uschlou černou růži na Belly parapetu.

Uživatelské jméno: rose_black192
Datum narození: 12.7. 1999
Heslo: E1R9F2B
Kontrolní otázka- Patří ananas na pizzu?: Samozřejmě ano!!

Fajn. Všechno bylo vyplněno a teď jen přidat přátele.

Be_S25, Jay_denC_, marty_like_party, hawaii_Palmer ....

Přidávala jsem si lidi ze školy, když v tom jsem si vzpomněla na tu webovku od Martyho. Ze stolku jsem vzala papírek a do vyhledavače napsala název. Stránka se mi okamžitě načetla a já podle abecedy našla své jméno. Nebylo tam nic špatného a tam jsem chtěla stránku opustit. Najednou mi do okna padlo jedno jméno. Cameron Dallas.

Všechny fakty odpovídaly pravdě. Je nezadaný, jeho školní prospěch je průměrný, patří k ikonám školy, má skoro 19 let, měří 175 cm...

Pečlivě jsem pročítala všechny údaje, když v tom mi přišlo upozornění na HSC.

C_D89 si vás chce přidat mezi kontakty..

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt