-7-

3K 104 3
                                    

Eli_Foster129 = můj nový účet na HSC. 

Rozhodla jsem se, vytvořit si nový účet pro chatování s mými "přáteli". Za poslední večer jsme si docela začaly psát s Christinou, která se mnou chodí do třídy. Zjistila jsem, že máme docela dost společného. 

Eli_Foster129: Co je mezi tebou a Zacem?

C_D89: Prostě ho nemám v lásce jako ty.

Eli_Foster129: Vypadala jsem snad jako, že jsem jásala když mě držel?

C_D89: Co já vím?!..

Eli_Foster129: Promiň, že jsem se tě dotkla.. 

Neodepsal. 

***

,,Bello makej, nestihneme to. Máš ty vlasy lepší než obvykle tak dělej!" křičím na svou sestřenici, která se připravuje už teď na rande, které ji čeká po škole s Jayem.

Když konečně zvedla svůj zadek od zrcadla nasedly jsme do auta a jeli rychle do školy. Díky bohu jsme to stihli a měli ještě 2 minuty. Rychle jsem doběhla ke skříňce a otevírala ji stejně rychle jako Bella. Cameron s klukama na nás koukali jako na totální idioty, a to bylo to poslední co mě teď trápilo.

,,Kde je učebna fyziky?" zakřičela jsem k Belle, která rychle zabouchla skříňku.

,,Mám to cestou, ukážu ti ji." 

Cesta tam nebyla dlouhá, přeci jen to bylo jen přes chodbu.

Když hodina začala, nedávala jsem pozor. Ne, že by mě ta hodina nudila tak moc, ale bylo mi prakticky fuk co učitel vykládá. Vypadal jako křeček a prskal tak moc, že by v tom mohly plavat i ryby. Seděla jsem u okna a koukala se do třídy vedle nás, do které jsem viděla. (p.a.-doufám že chápete). Na stejném místě jako já seděl Cameron a s podepřenou hlavou si něco čmáral do sešitu. Občas se podíval mým směrem, ale jinak se věnoval té důležité činnosti. 

Zbytek hodin utekl jako voda. Poslední hodinu měl být tělocvik, ale jelikož holky jakožto roztleskávačky musely cvičit sestavu, ostatním hodina odpadla. S Christinou jsme se dohodly, že se půjdeme naobědvat a zbytek dne strávíme na školním hřišti sledováním kluků ze čtvrťáku jak hrají fotbal a holky buď to cvičí nebo nacvičují sestavy. 

Na tribunách nikdo kromě nás dvou neseděl, protože to všichni zapekli a šli domů.

,,Proč jste se přestěhovali?" přerušila nerušené ticho Chris.

,,Máma a její přítel si našli novou práci tady. Navíc to pro mě bylo dobrý, protože jsem tak dala prostor mým nejlepším kamarádům aby rozvinuli jejich vztah, a můj vztah s jedním klukem v Brooklynu pro mě byl hrozný. Měla jsem dokonce sebevražedný sklony." Chris na mě vyvalila oči a já sledovala v klidu hru.

,,Ale už spolu nejste ne?" zeptala se

,,Ne, nejsme spolu už víc jak rok, za dva měsíce mu bude 20 a pálil po jiných no. Hlavně po mojí úhlavní nepřítelkyni." zavzpomínala jsem na Reginu a hned ji vytřásla z hlavy.

,,Máme podobnou story. Tady na škole je taky jedna taková holka. Je to hrozná děvka pořád leze po Cameronovi a ten už jí jednou skoro podlehl." řekla mi.

,,Která to je?" kývla jsem k roztleskávačkám a Chris na jednu z nich ukázala.

,,Támhleta holka s tím růžovým ombré. Jmenuje se Jessica." uznávám, že je hezká, ale co na ní zrovna Cameron vidí to nechápu.

Když byl tréning a s ním i vyučovací hodina u konce, šla jsem do šaten čekat na Bellu, než se převleče a vysprchuje. Šla jsem po chodbě a spatřila Camerona jak jde do školní knihovny. Myslím, podle toho co mi řekla Chris. Chtěla jsem se ho zeptat, proč se tak na HSC choval nebo jestli jsem ho něčím nenaštvala. Rychlím krokem jsem šla za ním, a když zaplul do jiných dveří rychle jsem vběhla do knihovny. Potichu jsem zašla k jednomu z regálů s fantasy knihami a jednu si vzala do ruky. Stará a hluchá knihovnice odešla a já tu byla sama. Po chvíli se dveře otevřeli a já s domněním, že je to ona vykoukla. Byl tam Cameron a Jessica. Začali se líbat div neporazili stůl s knihami. Byla jsem překvapená a tohle drama jsem neměla v plánu sledovat. Potichu jsem se vydala k východu, ale zavadila jsem o hromádku s knihami, která spadla a knihy byly všude. To mi dalo možnost utéct, ale jejich oči mě vyhledaly. Běžela jsem ke sprchám a na lavičce čekala na Bellu.

Co jsem si vlastně myslela? Že tam Cameron přijde sám, já do něho omylem narazím. Omluvím se mu a budu na odchodu. On mě však chytne za ruku a zahledí se mi hluboko do očí. Já se k němu přitisknu ještě víc a on spojí naše rty v jedny.

Jo přesně takhle jsem to četla v jedné knížce jen s jinými jmény. Nevím proč o něm přemýšlím zrovna tímhle způsobem. Možná byla pravda co říkal Marty. 

Z mého přemýšlení mě vytrhlo divoké rozražení dveří, ve kterých se objevila již zmiňovaná osoba. Chytil mě za paži a táhl na chodbu pryč z místnosti.

,,Co jsi tam hledala?" podezíravě se podíval a drtil mojí ruku. ,,Chtěla by jsi abych tě povalil na tu lavičku za tebou tak jako ji a dělal přesně to co jí? Chtěla viď." uchechtl se.

,,Vzhledem k tomu, že si při tom vždycky představím to v knihovně se mi na to nechce ani pomyslet." pípla jsem a modlila se ať tu ruku už pustí. Jeho stisk jako na zavolanou povolil. ,,Nevěděla jsem co tam budete dělat. Šla jsem za tebou, protože jsem se chtěla zeptat, proč jsi byl takový včera když jsi mi psal." upřímně jsem řekla a čekala až mi jedna přilítne. Nic se nestalo. Omluvně mi hleděl do očí a potom vyšla ze dveří Bella a on odešel.

,,Co se děje?" zeptala se.

,,Viděla jsem ho v knihovně líbat se s Jessicou." 

,,Jako vážně? Děvka.."

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Where stories live. Discover now