-13-

2.9K 87 18
                                    

,,Takže mi chceš říct, že ten velkej červenej flek na tvým krku je od vysavače?" spustila Bella, hned jak jsem jí řekla nepravdivou historku o tom, jak mi Sophie při vysávání dala vysavač ke krku a proto tam mám cucflek. No schválně co myslíte, že by řekla, kdybych řekla "To víš, Cameron mě chtěl tak mi udělal cucák na krku, ale pohoda." Samozřejmě by to bylo všechno jiný.

,,No, jo. Však jsem ti to už říkala. Sophie vysávala a protože na mě byla naštvaná tak mi vysavač dala na krk. Nevím co jí to napadlo." zasmála jsem se až moc falešně a vzala si opět Belly korektor do ruky.

,,Zlato, i kdyby jsi tam napatlala toho korektoru ještě tunu, tak ten cucák nazakryješ. Je velikej jako kráva. To mi neříkej, že ti tohle udělal vysavač." založila si ruce na prsou a nervózně poklepávala nohou. Tubičku s korektorem jsem zavřela, podala jí Belle. Podívala se do zrcadla na svůj krk. Vůbec to nepomohlo. I kdyby to nebylo vidět, odstín korektoru je mnohem světlejší než můj krk, a flek je i tak vidět. Papírovým ubrouskem jsem setřela ten tělový sajrajt z krku a vzala druhou možnost. Šátek.

Bella mi podala šátek z její skříňky a já si o omotala kolem krku. Nebylo to nejlepší řešení, ale jinou možnost jsem neměla. Buď tohle, nebo chodit s červeným flekem po škole. Cameron nás pobaveně pozoroval a bylo mu úplně jedno, že ta červená spoušť na mém krku je jeho vina. Neměla jsem si s ním nic začínat. Teď budu mít problém nejen se Sophie, která na mě bude naštvaná ještě hodně dlouho, ale taky se Zacem, Bellou a hlavně s Jessicou.

Cameron se mnou od rána, kdy jsme přijeli do školy nepromluvil. Nezdál se být naštvaný, ale jeho nálady jsou asi ve stádiu jako když má holka krámy. Nikdy nevíte, jakou náladu bude mít následujících 5 minut.

Konečně byl konec školy. Uteklo to vlastně docela rychle. Domů jsem měla v plánu jet autobusem, protože Bella a Jay měli randíčko, Cameron se se mnou jak jsem už říkala nabavil, no a jiný odvoz jsem neměla, takže autobus to jistí. Po cestě bylo ticho. Na mobilu jsem si našla jízdní řády, podle kterých jsem zjistila, že mi autobus jede až za půl hodiny. Na nádraží jsem to měla jen pár minut, takže jsem se rozhodla, že půjdu někam do kavárny a budu čekat. Zašla jsem do nejbližší kavárny a vešla dovnitř.

,,Dobrý den, co to bude?" zeptal se poměrně mladý kluk, mohlo mu být tak 20.

,,Dobrý den, já bych si dala karamelové latté sebou." zářivě jsem se usmála stejně jako on. Chvíli to trvalo, ale nakonec mi moje latté přinesl. Sedla jsem si před kavárnu a vytáhla z batohu notebook. Připojila jsem se na místní wifi a šlana HSC.

Hned u přihlašovacích údajů mi naběhly údaje o rose_black192. Mám znovu aktivovat účet a podívat se jestli někdo nenapsal?

Opravdu chcete znovu aktivovat účet rose_black192?

ANO NE

Načetly se mi stránky a v sekci upozornění bylo několik neviděných zpráv.

C_D89: Ty jsi na mě naštvaná?

C_D89: Byla jsi na tom zápase vůbec? Mohla si přijít, čekal jsem tě..

C_D89: Zase to byl nějaký vtip, že?

C_D89: Mohla by jsi mě přestat kurva ignorovat?

C_D89: Fajn. Jak chceš...

...

rose_black192: Ahoj, promiň. Na zápase jsem byla. Byli jste úžasný!! Nepřišla jsem, protože jsem se bála co na to řekneš. Myslím, že bychom si už psát neměli..

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Место, где живут истории. Откройте их для себя