FİNAL'den ALINTI

29.4K 693 37
                                    




           

HAYDİ KIZLAR KALKIN GÖBEK ATMAYA....


***


'Aha bakın hele şuna! Ya bunlar deli!'' Ateş telefonunu önce yanında oturan Emirhan'a sonra da Karşısındaki Yavuz'a gösterdi. Nisa'nın snaplerini tek tek izleyen adamlar gözlerine inanamıyordu.

''Abi şaka mı bu?'' Emirhan gözleri fal taşı gibi açılmış çılgınca oynayan kadınlara bakıyordu. Özellikle baktığı biri vardı ki dilini lal etmişti adamın. Tanıdığı sakin sessiz kadın nasıl olurda burada bir canavara dönüşmüştü anlamamıştı. Melek böyle bir kız değildi ki?

''Ya babaannem? Ona ne diyorsunuz?'' Ateş eliyle ekranın kenarında bir görünüp bir kaybolan yaşlı kadını işaret etti. Rahşan Karahan bile o yaşına rağmen göbek atıyordu. Ateş kahkahalara boğulunca Yavuz tek tek adamlara baktı.

''Bunlar hep böyle mi?''

''Tabi oğlum ne sandın! İlk defa evleniyorsun. Bilmemen doğal. Ben geçtim bu yollardan. Benim kına gecesini çeken bir kameraman vardı. Ben onu ayartmıştım. Kopya bir kaset verdi. Oradan izledim. Bundan farkı yoktu. Ama Leyla duymasın. Kaç yıl oldu bir kere izletmedi.''

Yavuz hayretler içinde Ateş'in elinden telefonu kaptı. Snapleri baştan izlemeye başladı. Ahsen'in her bir hareketini aklına kazırcasına izliyor, karısının içinden çıkan göbek atma tanrıçasına hayretle bakıyordu. Bu Ahsen Karahan Miroğlu olamazdı. Yok değildi. Ahsen'in içine kaçan bir şey vardı. Başkası mümkün değildi.

''Bırak onu enişte de gel kadeh kaldıralım. Deli gibi oynayan sevdiğimiz kadınlara içelim.'' Ateş bardağını havaya kaldırmış diğerlerini bekliyordu. Emirhan Ateş'in söyledikleriyle ağzındaki lokmayı zar zor yuttu. Ateş'e masa altından bir dirsek geçirdi. Allah'tan Yavuz'un dikkati hala elindeki telefondaydı da fark etmemişti.

''Ne yapıyorsun abi? Sevdiğimiz kadın falan... Anlayacak.''

''Anlamaz anlamaz. Onun aklı burada değil. Sen de konuş artık.''

''Kolaysa sen konuş abi buyur.''

''Yok ben almayayım koçum. Kız ağabeyiyken bir andan rolü ona devredemem. Böyle iyi kendin hallet.''

''O zaman sus abi, sus.'' Emirhan gözü Yavuz da sessiz sessiz konuşuyordu. Yakın zamanda Melek mevzusunu Yavuz'a açıp işi ciddiyete bindirmesi gerekiyordu.


***


BÜYÜK FİNAL'de görüşmek üzere...

AH SENDE (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin