Bölüm 72 : 'Aşkın gözyaşları ıslatırken sevgilinin omzunu... '

39.4K 2.1K 160
                                    







***





'Aşkın gözyaşları ıslatırken sevgilinin omzunu, neden bu kadar geç kaldığını sorar aşk meleği'


***

Benim yazarken duygulanıp gözyaşlarıma hakim olamadığım 73. bölüm karşınızda... Öyle çok duygu yüklü deli gibi ağlayacaksınız falan demiyorum çünkü öyle deyince beklentiyi yüksek tutup sizi hayal kırıklığına uğratıyorum. O sebeple siz bana takılmayın bölümü okuyup kendiniz karar verin.

Uzun zamandır konuşamıyoruz bir halinizi hatırınızı sorayım diyorum. Nasılsınız nasıl gidiyor? Bölümlerden, benden, kurgudan, gidişattan memnun musunuz? Yorum kısmını herkes biliyor artık, bunları oradan söyleyebilirsiniz :) Yine o efsane, harika yorumlarınızı okumayı iple çekiyorum :)

Şimdilik benim söyleyeceklerim bu kadar sıra şimdi sizde...

Yorum yapmayı ve oy kullanmayı unutmayalım...

Keyifli okumalar, haftaya görüşürüz....

Not: Bölüm ismi uzun gelince bölmek zorunda kaldım, o sebeple bölüm isminin tam halini yazar notu kısmının üzerine iliştirdim :)


***


Kimi aşk kısadır, kimi uzundur.

Kimi satar, kimi de satın alır.

Kimi gözyaşı döker öldürürken,

Kimi kılı kıpırdamadan öldürür.

Çünkü herkes öldürür sevdiğini,

Ama herkes öldürdü diye ölmez.


***


Yavuz Hüseyinle buluşacağı yere geldiğinde adamın kendisini beklediğini gördü. Arabasını durdurup, indi. Adamın yanına gittiğinde Hüseyin, endişeli yüz ifadesiyle Yavuz'a bakıyordu.

''Ne konuşacaksın?''

''Babamı serbest bıraktırırsan, karını kurtarabilirsin.''

''Şaka mısın? O kadar kabarık sicille babanı içeride yalnız tuvalete bile göndermezler.''

''O zaman karını bir daha göremeyeceğini anlasan iyi edersin.''

''Ulan, seni öldürürüm. Duydun mu, öldürürüm!'' Yavuz adamın boğazına sarılıp sıkmaya başladı. Hüseyin boğazının üstündeki elleri gevşetmeye çalıştıkça Yavuz daha da çok sıkıyordu.

''Bı-rak! Bı-rak beni!'' Nefesi elverdiğince konuşmaya çalışıyor, elleriyle gevşetmeye çalıştığı parmaklardan kurtulmaya çabalıyordu. ''Ka-rını bul-mak i-çin ba-na ihti-ya-cın var.''

Yavuz adamın boğazından ellerini çektiğinde hırsla etrafına saldırmaya başladı. Yanındaki arabayı tekmeliyor, yumruklarını bir bir kaputa indiriyordu. Hüseyin ise düzgün nefes almaya çalışıyor sıkılmaktan kızarmış boğazını ovalıyordu.

''Söyle lan! Söyle karım nerede?'' Yavuz yanında hala düzgün nefes alamayan adama döndü. Hüseyin biraz olsun sakinleştiğinde doğruldu olduğu yerde. Yavuz'a bakıp meydan okurcasına konuşmaya başladı.

AH SENDE (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin