Bölüm 66'dan ALINTI

29.5K 765 18
                                    






Duygusal kısa bir alıntı sizlerle...


***


'' Ahsen? Ateş? Şimdi bu videoyu hanginiz izliyorsunuz bilmiyorum. Ama önemi yok. Muhtemelen Ahsen kızım sen izliyorsun. Ateş'in her zaman ki gibi mühim işleri olduğundan anahtarı bulup kutuyu açamamıştır. Ağabeyin işte –gülüyor-.

Eğer bu videoyu izliyorsanız ben ölmüşüm demektir. Öldüğüm için ikinizden de özür dilerim. İsteyerek olmadığından emin olabilirsiniz. Sizi annenizden sonra bu hayatta tek başınıza bırakmak istemezdim. Fakat demek ki elimde olmayan şeyler olmuş. Hayattayken belki yeterince söyleyememişimdir, sizi sevdiğimi. Bilin ki sizi çok seviyorum. Hep seveceğim.

Şışşt. Kızım ağlama. Sen ağlarsan üzülürüm ben. Üzülmemi ister misin? Sil o gözyaşlarını. Bundan sonra hiç ağlamamanız için söyleyeceklerim var. Şimdi beni iyi dinle.

Anahtarı sana kim yolladı, ya da nasıl buldun bilmiyorum. Eğer ki biri yolladıysa bu kesinlikle Zafer Miroğlu. Dur, hemen celallenme. O bizim düşmanımız değil. Bundan emin olabilirsiniz. Düşmanımız çok başka.

Videodan sonra Zafer'in yanına gidin. O size yardım edecektir. Planın neresine geldiğimiz konusunda bir fikrim yok ama düşmanı, Aybar Çiyeşan'ın sonunda yok olacağına emin olabilirsiniz. Neyini nasılını o anlatacaktır size. Bunca yıl boşuna düşmanlık beslemişiz, boşuna kanlar dökülmüş. Kimse gerçek düşmanın farkına bile varmamış ama bunlar geride kaldı artık. Şimdi her şey ortada. Eğer ki normal bir şekilde ölmediysem bilin ki bunun suçlusu da Aybar Çiyeşan'dır. Katilimi başka yerde aramayın. İki aileye de çokça acı çektiren bir adamın cezasını çekmesini sağlayın. Zafer Miroğlu'nun yanında Boran Karahan da size yardım edecektir. Kim olduğunu o size anlatır. Ona da sonsuz güvenebilirsiniz.

Biliyorum sizi büyük bir yükün altına sokuyorum. Belki daha Çiyeşanla başınız derde girmedi ama kötü şeyler olmadan bir şeyler yapmanız gerek.

Ben bu hayatı sadece sizin için yaşadım evlatlarım. Son nefesimi de sizin için vereceğim. Hayatınıza giren kimler varsa koşulsuz güvenmeyin. Ama kalbiniz güvenmenizi söylüyorsa yapabileceğim bir şey yok. O sizin takdiriniz. Ben size büyürken hayatı da öğrettim. Öğrettiğim hayatta büyük hatalar yapmayacağınıza eminim.

Ahsen... En güzelim... Dünyam... Ağabeyin sana emanet. Kanı deli akar onun. Hoyrattır, serttir... Ama kalbi yumuşaktır. Sevdiklerine dayanamaz. Az insanı sever, sevdiğini de tam sever. O sana en büyük emanetimdir. Emanetime gözün gibi bak.

Ateş... Oğlum... Dirayetlim... Kız kardeşin de sana emanet. Doğduğundan beri sana emanetti zaten. Onca yıl çok güzel baktın, şimdi benim yokluğumda da elini üzerinden çekme, gözünü ondan ayırma. Her anında, mutluluğunda, hüznünde, acısında, sevincinde yanında ol. Sizi birbirinizden başka emanet edecek kimsem yok. Birbirinizin en yakını sizsiniz. Size sizden başkası çare olmaz.

Kendinize ve emanetlerime iyi bakın. Sizi seviyorum.''



***

AH SENDE (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin