ZİHNİN SERZENİŞ DÖKÜMLERİ

485 56 6
                                    

Wattpad Türkiye Elçileri tarafından düzenlenen Sevgililer Günü Yarışması için yazılmıştır. Sonu açık uçlu bırakılmıştır. Devamı gelecektir.

Efsun, travmalar atlatan genç bir kızdır. Aile içi gerçekleşen sorunlar yakasını bırakmamıştır. O yaz ailesiyle birlikte Alaçatı'daki babaannelerinden kalan yazlık eve gitmeye karar verir. Bu kasabanın varlığına ve ruhuna iyi geleceğini düşünür içten içe. Ancak babaannesinin gizemli ölümünün ardında yatan sır perdesi aralanınca, babaannesinin ona verdiği boş mektupların peşine düşer.

Ruhani bir varlıkla tanışır. Bu varlık babaannesinin gizemli intihar edişiyle bağı olan bir varlıktır. Efsun için günler gecelere bağlanır, zihin kimlikleri serzenişlere döküldükçe acı çığlıkları boğazına dizilir. Yaşadıkları kolay şeyler değildir. Sır aralanır, varlık bedenini ele geçirir. Lakin her şey bununla bitmez. Efsun, gizemli varlık olan Ural'a aşık olur. Şeytani ruh bedeninde can olur, zihin ağlarını yeni kimliklerle örüyorken eski kimlikleri yeni kimliklerini doğurur. Perde yavaşça açılır, gizemli varlığın zihninin serzeniş dökümlerine şahitlik edişini can kulağıyla dinler ve paranormal olayların asıl gerçekleri dillendirilir.

"Zihninin serzeniş dökümlerine aldanma. Er ya da geç gerçeklik yakalayacaktır seni gün ortasında. Gün aydınlığını yansıtmadan evvel git ve evinizin bahçesini adımla. Anılarımı bırakıyorum şimdi zihnine, bedenine hükmetme sırası sende. Dudaklarına işleyen kanımın tadı huzur bulacak hücrelerinde."

***

Kitaptan kesitler;

Kitaptan kesitler;

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
GÜN DOĞUMU SERİSİ☆YILDIZ DÖKÜMÜ☆Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin