YAZMA GÜNLERİ BİRİNCİSİ-YİTİK BENLİ GEÇMİŞİN İZLERİ

467 53 12
                                    

WATTPAD TÜRKİYE ELÇİLERİ TARAFINDAN KASIM YAZMA GÜNLERİ BİRİNCİSİ SEÇİLEN BİR KİTAPTIR. İLGİ ÜZERİNE DEVAMI GELECEKTİR.

Hayatın mazlum kaderi Hazal'ın yaşamını siyaha boyamıştı. Genç kız en mutlu gününde ailesini kaybetmişti. Tek başına ayakta kalması gerektiğini öğrenmiştı. Toz pembe hayalleri vardı, dizi sektöründe başarılı oyuncu olmaktı en büyük dileği.

Ailesini dinlememişti ve hayalleri için çaba sarf etmişti. Lakin hayatın kör düğüm ağları sarmıştı yaşamını keder dolu günlerle. Elini neye uzatsa kırılıyordu umut dalları. Şehirden uzakta küçük bir kulübeye taşınmıştı. Kendi halindeydi, ufak bir iş yapıyordu.

Sonra bir gün pencere camının kırılmasıyla eline geçen taşa bağlı siyah mektuplar ona gelecekten haberler getirmeye başladı. Gerçekçiliğin gelecek akıbeti hayatın sessiz çığlıklarını kendiliğinde barındırmaktaydı. Siyaha boyanan yeşil dünyanın gri kokuları mektuplarda kaderin ağlarını cilveyle örüyordu.

Merhaba yitik benli geçmişin izleri,

Gelecekten gelen belirsiz ben seninle iletişime geçiyorum. Kesilen rüyalar beni gerçek hayatın geçmişine itti ne yazık ki. Şu an bilemesen de sen bir geçmişin izisin. Ve geleceğini bilmek ister misin? Kaderin ağları hatıralarını siyah ve mavi tonlarına bürüyorsa ipleri kontrol etmek ister misin?

***

Kitaptan Kesitler;

Kitaptan Kesitler;

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
GÜN DOĞUMU SERİSİ☆YILDIZ DÖKÜMÜ☆Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin