Zpět na základnu

74 10 2
                                    

Ozval se mi mobil a když jsem to vzala ozvala se Kirina.

Ki: Kveno něco se stalo?
Kv: Kirino, o čem mluvíš?
Ki: Ozval se Dreadwing a přinesl kladivo Soluse Prima. Co se děje na Nemesis?
Kv: To mnohé vysvětluje. Dreadwing zjistil, že Starscream znesvětil hrob jeho bratra.
Ki: A Sakra. To je problém. Kveno musíme se sejít, musím zaujmout své místo na Nemesis.
Kv: Ty to chceš? Chceš se vrátit?
Ki: Ne, ale musím. Já nemám na vybranou.
Kv: Ne, máš na vybranou. Můžeš zůstat s námi. Megatron, až zjistí, že jsme se vyměnili, bude chtít zničit nás obě.
Ki: .....

Nechala jsem to být a šla najít ostatní. "Kirino, kde je Megatron," zavolal na mne Knock Out. "Proč ho hledáš," zeptala jsem se. Odpověděl: "Dreadwing chce zabít Starscreama."

Proměnila jsem se a letěla najít Megatrona. "Lorde Megatrone," zavolala jsem, "promiň Soundwave. Megatrone Dreadwing chce zničit Starscreama." Letěla jsem a Megatron za mnou.

Potkali jsme Knock Outa a ten nás nasměroval. "Starscream ti bude vděčný," řekl mi Knock Out, když jsme čekali venku. Podívala jsem se na něj a řekla jsem: "to nebude nutné." "Tak fajn," řekl a pokračoval, "co se s tebou stalo. Tohle nejsi ty."

Vyděsila jsem se a zeptala se: "jak si na to přišel?" "Je tu dost důkazů, ale tvoje křídla jsou podstatná změna. Mají jinou barvu. Takže?" "Trefil si to, ale nesmíš nikomu nic říct, slib to!" "Máš mé slovo."

Objevil se Megatron a někam šel. Starscream se objevil a šel s Knock Outem na druhou stranu než šel Megatron. Najednou se ozval mobil. Byla to Kirina. Zmizela jsem v jejím pokoji a zvedla to.

Kv: Ano? Co je?
Ki: Kveno, máš problém.
Kv: Už zase, o co jde tentokrát?
Ki: No, ví o nás.
Kv: Cože! Kdo?!
Ki: Tým Prime.

Zavěsila jsem to a už to nebrala, jelikož se mi potom Kirina snažila dvakrát dovolat. I Optimus na mne volal telepaticky.

Nevěděla jsem, jak to zjistili a bylo mi to teď jedno. "Kirino," ozval se Knock Out. "Co je," zeptala jsem se. Stál před pokojem se Starscreamem. "Musíš pryč," řekl, "Megatron o tobě ví."

"To mi to pěkně začíná," postěžovala jsem si a slyšela stráže. Přeměnila jsem se a s těma dvěma jsem se vydala pryč. Chvíli na to jsme míjeli Dana. Zamával na mne a já se schovala k němu.

"Kdo jsi," zeptal se. Odpověděla jsem jen: "Kvena." Hleděl na mne překvapeně a pak mě objal. Objetí jsem mu opětovala, ale musela jsem zmizet. "Dane, pojď se mnou," řekla jsem mu. "Já nemůžu," řekl, "nepřidám se k vrahům naší planety." "Boti náš domov nezničili, to coni," řekla jsem, odtáhl se a odešel bez jediného slova.

S Knock Outem a Starscreamem jsem se dostala ven. Řekla jsem jim: "díky, jsem vašim dlužníkem." "Jsme si kvid," řekl Starscream a Knock Out souhlasil. Vzlétla jsem a zmizela v mracích.

Přes hodinky jsem zavolala základnu: "Kvena základně, otevřete mi pozemní most?" A jakmile jsem to dořekla, objevil se most. Vletěla jsem do něj a na základně jsem se změnila. Byli tam všichni, kromě agenta Fowlera.

Všichni si mě prohlíželi, ale nikdo se nehnul. Až Miko ke mně přiběhla a objala mě. Poté přišli i Jack s Rafem a Kirinou. Všechny jsem objala, dokonce i sestru. "Myslím, že si s tebou někdo chce promluvit," řekl mi Jack a já se podívala na Optima. Ten si mě měřil pohledem, ale nic neříkal.

Uchechtla jsem se a řekla: "bude si muset počkat, nejdřív se chci převléknout a změnit barvu vlasů." Popadla jsem Kirinu a přesunuly jsme se ke mně. "Jaký to bylo na Nemesis," zeptala se, když jsem si dělala z blonďatých vlasů ohon.

"Šlo to," řekla jsem a zeptala se jí jak to dávala tady. "Znám horší místa," odpověděla, "ale všichni byli moc hodní, dokonce i když zjistili, že jsme se prohodily. Jenom Optimus se o tebe pořád bál." Obě jsme se začaly smát.

Když jsme se uklidnily, převlékly jsme se. Překvapí vás to možná, ale Kirina měla stejnou velikost všeho oblečení. Vzala si růžové tričko, kraťasy a podpatky. Já si vzala modré tričko, džíny a tenisky.

Jakmile jsme přišly do hlavní místnosti, rozdělily jsme se. Miko ke mně přišla a poznamenala: "s culíkem jsem tě nikdy neviděla, je to divné." Podívala jsem se na vlasy a pak řekla: "není to jediné divné, ta návštěva Nemesis mi změnila chování." Šla jsem za Optimem a vyletěla mu na rameno.
Prý ses o mně bál, řekla jsem telepaticky a prohlížela si nehty. Odpověděl:
a ty se divíš. Neodpovídáš, ignoruješ mobil. To jsem měl být v klidu?

Po přemýšlela jsem nad tím a řekla: jo. Říkala jsem, že budu OK. Tak mi věř, aspoň jednou.
Vzlétla jsem a doletěla k Jackovi, Miko, Rafovi a Kirině. "Jaký to bylo žít u Decepticonů," ptali se a já se usmála. Kirina odpověděla: "po čase si zvyknete, že Tulačko."

To mě zarazilo, je to několik let, co mi Kirina tak řekla. "Jo," odpověděla jsem. Miko se zeptala: "Tulačka?" "Tak jsem Kveně říkala," odpověděla Kirina, "protože se pořád někde toulala a nikdy nevydržela na jednom místě."

"To vysvětluje," řekl Jack. "No co, jsem tulačka ještě teď," bránila jsem se. "Klid Kveno," zasmála se Kirina a Miko s ní. "A jak říkala Kvena tobě," zeptal se Raf. "Kíra," odpověděla jsem. Říkali jí tak i rodiče. Ty přezdívky mi připomněly dětství na Volfiře.

"Kíra mi můžete říkat i vy," vythla mě z transu Kirina. "Kíro zůstaneš tu," zeptal se Jack. "Ráda bych, ale musím zmizet," řekla Kíra, "Megatron bude čekat, že budu u sestry a nesmí nás chytit obě."

Divila jsem se té poslední větě, ale něco ve mně vědělo, že má pravdu. "Takže to je zbohem," zeptala jsem se. "Ne," řekla Kirina, "jenom zatím ahoj, ještě se uvidíme, to slibuji." Řekla a objala nás. Poté jí Ratchet otevřel pozemní most a Kíra v něm zmizela.

Ahoj,
tady je další díl a já doufám, že mi napíšete jak se Vám líbil.

Kvena Volfira

TFP - Spojení tří světůKde žijí příběhy. Začni objevovat