Sklízeč

155 10 0
                                    

Miko byla zase po škole. Přijela s Bulkheadem a ten jí kázal. Koukli jsme se s Jackem na sebe a pak jsem řekla směrem k Miko: "cos provedla?"

Neodpověděla mi, ale řekla, že chce být jako Bulkhead. Ten jí nepochopil, a že by z ní prý mohla být doktorka.

Ratchet našel nový signál energonu a to z Řecka. Poprosila jsem Bulkheada, jestli bych mohla jet s nima a on to svolil.

V Řecku jsme našli obrázek se sklízečem, Miko to vyfotila a potkali jsme Bulkheadova starého známého Breakdowna.

Ten mne a Miko nazval pejsky a zkusil na nás aport. To mu nevyšlo, protože s ním Bulkhead začal bojovat a při tom zničili obrázek. Naštěstí mu ukázala Miko fotku toho obrázku a bylo to.

Na základně nám Optimus řekl, že jde skutečně o sklízeč. Arcee Bulkheada pochválila za to, že ten obrázek zničil, a jak jinak by ho Decepticoni našli. Raf jí odpověděl: "s pomocí internetu, když dáš hledat řecké bohy a zlatou kouli vyskočí ti tohle, je v muzeu," a ukázal nám fotku s Diem, jak drží sklízeč.

Optimus nám řekl, ať zavoláme agenta Fowlera, ale ten byl nedostupný. Optimus rozhodl, že tam půjdou děti, získají sklízeč a oni je budou hlídat.

Tak mi to nedalo a zeptala jsem se Optima: "abych si to ujasnila, oni tři tam půjdou a vy je budete hlídat?" "Ne," odpověděl, "vy čtyři tam půjdete."

"Ach jo," postěžovala jsem si, "to mám za trest?" Mlčel, tak jsem to brala jako souhlas.

"Příště mi řekněte," poprosila jsem Jacka, Miko a Rafa, "ať radši mlčím," a odešla jsem. Po zavření muzea jsme se tam vydali.

Autoboti nejdříve zaujali pozice, a pak nás Ratchet poslal skrz pozemní most přímo do muzea.

Miko zakryla kameru telefonem, protože byla namířena na sklízeč, tak ho vyfotila vzhůru nohama a dala mobil, tak aby držel. Poté jsme se začali starat o tu kouli.

Najednou jsme uslyšeli praskání skla, tak jsme se tam podívali. Optimus držel nějakou střelu. Věřila jsem, že to má pevně pod kontrolou, tak jsem se otočila zpátky ke sklízeči.

Spletla jsem se, protože jsem ucítila ukrutnou bolest hlavy. Miko se mne zeptala, jestli jsem OK. Odpověděla jsem jí, že budu jen, co toho nechají.

Po nějaké době bolest skončila, ale ne úplně. Sklízeč jsme už měli, ale u vrat chytla ochranka Miko a Soundwave odnesl sklízeč pryč.

Běželi jsme to říct Optimovi a ostatním. Bulkhead chtěl Miko zachránit, ale Optimus ho nenechal.

Poté na základně jsme se rozdělili. Autoboti jeli kontrolovat všechny místa z těžko dosažitelným energonem, lidi s Bulkheadem a Ratchetem zůstali na základně a já jela s Optimem.

Bohužel jsme nikoho neposlali do Řecka a zrovna tam měl Starscream namířeno. Bulkheadovi to došlo, tak tam jel. Ratchet nám zavolal a řekl nám to.

Když jsme se přesunuli na místo, vzali Knock Out a Breakdown roha a stejně tak i Starscream. Zjistili jsme, že Bulkhead zničil sklízeč, ale byli jsme rádi, že to Bulkhead přežil v pořádku, tak jsme se vrátili na základnu.

Ráno jel Bulkhead a agent Fowler, jak pro Miko tak nahradit skutečný sklízeč kopií. Všichni se vrátili a Miko byla OK.

TFP - Spojení tří světůKde žijí příběhy. Začni objevovat