Nemocná mysl

155 9 2
                                    

V jednom dni se Ratchetovi povedlo zaměřit Nemesis (Decepticonská loď), což jsme nepochopili jak se mu to povedlo, a Autobotí loď, a to nás překvapilo.

Optimus s Ratchetem se na Autobotí loď vypravili. Věřila jsem Ratchetovi, že dá na Optima pozor. Bohužel, co se stalo byla nehoda, Optimus byl vystaven moru.

Když ho Ratchet přivedl zpět, málem jsem vyletěla z kůže. Ratchet nám řekl, že je to Cybonický mor a že vzorec vymyslel Megatron osobně. Na rovinu jsem řekla Ratchetovi: "jestli Optimus zemře, budeš na mém seznamu mrtvých na prvním místě, ber to na vědomí." S tím jsem odešla se projít. Věděla jsem, že na mor není lék, přeci jen jsem znala historii Cybertronu, ale měla jsem v srdci ještě naději.

Venku jsem se neudržela a vběhli mi slzy do očí. Po opuštění rodné planety, jsem už doposud nebrečela. Párkrát jsem měla na krajíčků, avšak pokaždé mě Optimus uklidnil, jenže v tuhle chvíli tu nebyl, aby mi pomohl. Potřebovala jsem se zbavit veškerého smutku a bolesti, kterou jsem do té chvíle cítila, ale slzy mi nepomáhaly.

Ničila mě pravda, že ztratím někoho blízkého mému srdci, nejdříve rodiče, pak sestra, dokonce mi bylo líto i kluka, kterého jsem si v den své korunovace na královnu měla vzít a teď i Optima, tak to už bylo na mne moc.

Trvalo mi než jsem se uklidila, pak jsem se vrátila k ostatním a zjistila jsem, že Arcee a Bumblebee jsou pryč. Miko mi řekla, že Bumblebee podstupuje přenos vědomí, aby získal lék na Cybonický mor.

Megatron mu lék ukázal a Ratchet si to nahrál. Bumblebee se vrátil zpět do svého těla a s Arcee se vrátili na základnu. Ratchet vyrobil lék a Optima vyléčil.

Všichni jsme začali tleskat, když se Optimus postavil. Optimus řekl: "prosím, veškeré uznání patří mému výbornému doktorovi a průzkumníkovi." Tak jsme tleskali hlavně Beemu a Ratchetovi.

Koukla jsem se na Optima a on na můj pohled zareagoval. Poznala jsem, že ví o tom, co se stalo venku a byla jsem za to popravdě ráda, aspoň věděl, že mi není lhostejný a já poznala, že nejsem lhostejná zase já jemu.

TFP - Spojení tří světůKde žijí příběhy. Začni objevovat