Operace: Breakdown

111 8 0
                                    

Bulkhead se nám neozýval, až mu zavolala Miko, tak požádal o most. Mysleli jsme, že Breakdowna dostal agent Fowler, ale byli to M.E.C.H.

Arcee řekla, že si ho můžou nechat, ale Optimus se rozhodl, že půjdou Breakdowna zachránit. Agent Fowler s ním souhlasil a vysvětlil nám, že M.E.C.H. udělají cokoliv, aby měli tu nejmodernější techniku.

Bohužel jsem s nima musela souhlasit, a ani já jsem nechtěla, aby cybertronská technologie padla do rukou M.E.C.H. Bulkhead se rozhodl, že zůstane na základně, ale já šla dobrovolně.

Na místě jsme našli stopy, ale Ratchet zachytil signál energonu, tak jsme se vydali za signálem. Našli jsme jenom Breakdownovo oko, ale Siles nastavil obou stranné vysílání, takže on viděl nás a my zase jeho.

Když nám řekl, že není moc dobrý nápad stát na místě, kde jsme stáli, chtěla jsem si tu radu vzít k srdci.

Přeměnila jsem se a chystala se odletět, když Optimus zavelel na ústup. Poslechli jsme ho a měli štěstí. Pak se Arcee zeptala: "no, víte někdo, kde je zbytek Breakdowna?"

Nikdo jsme to nevěděli. Zkusili jsme se tedy vrátit, když v tom se ozval Bulkhead: "Bulkhead volá Optima, přesuňte se za mnou. Potřebuju posily."

Tak jsme tedy jeli po stopách a já litovala, že jsme po nich nešli už předtím. Naštěstí jsme tam přijeli tak akorát, aby Autoboti pomohli Bulkheadovi proti Decepticonům.

Po jejich ústupu, vynadal Optimus Bulkheadovi, že pustit se na vlastní pěst proti nepřátelům bylo bláhové.

Ale Bulkhead dostal pochvalu za to, že i přes neshody zachránil svého rivala. Pak řekl něco čemu jsem nemohla uvěřit: "umíš se povznést nad sebe samého."

Bulkhead se hned začal vychvalovat, že zmlátil Breakdowna a Decepticony složil jeho kladivem. Arcee mu řekla: "Miko na tebe bude určitě pyšná." A opravdu byla.

TFP - Spojení tří světůKde žijí příběhy. Začni objevovat