Postranní úmysly

83 11 1
                                    

Uběhl den a už jsem chtěla domů. Věděla jsem, že se nesmím telepaticky spojit s Optimem, ale šlo to obtížně. Určitě si říkáte "vždyť spojením zjistí kde jsi a pozná, že Kirina není ty", a nebo "když byl Optimus na misi zvládala si to dokonale, tak proč teď ne?" Pravda je, že to vydržím, ale držet bariéru kolem spojení je namáhavé a vysilující, ale zpátky k příběhu.

Kirina tu má zajímavé vztahy. Každý Decepticon, kterého jsem potkala, se mne snažil obejít velkým obloukem, a to v malém prostoru je těžké. Nevím, co se děje doma, ale snad to Kirina zvládá.

"Kirino, pomůžeš mi, nebo tam budeš jen tak stát," zavolal na mne Knock Out. On, Dan, Soundwave a Megatron jsou jediní, kdo se mi nevyhýbá, za což jsem ráda.

"Vždyť jo," odsekla jsem a šla za ním. "Nad čím si přemýšlela," zeptal se. Odpověděla jsem: "nic ti do toho není."

Už nic neříkal a každý jsme vzali jeden konec kabelu, protože Megatron se rozhodl podívat do Starscreamovi mysli.

Starscream přinesl Megatronovi všechny čtyři Omega klíče. "Takže řeknete nám," zeptal se Knock Out, "co budeme hledat tentokrát můj pane?"

Megatron odpověděl: "Starscreamovi skutečné úmysly." Starscream se vyděsil a já se mu ani nedivím. Na velké obrazovce jsme celý přenos vědomí sledovali.

Objevili se tam scény ze zničení vesmírného mostu: Sm (Starscream-min.), Sp (Starscream-přít.), M (Megatron), O (ostatní)

Sm: Decepticoni, s hlubokým zármutkem ve svém srdci Vám musím oznámit, že Megatronova jiskra v tuto chvíli pohasla. Ale ať žije Starscream.
O: Ať žije Starscream.
M: Ale, ale, očividně si neztrácel čas.
Sp: Cože, byl jsem svědkem vaší smrti.
M: Tehdy jsem nezemřel, a teď tu s tebou stojím. S tvým já s přítomnosti a sledujeme minulost.
O: Ať žije Starscream.
Sm: Já vás neslyším.
O: Ať žije Starscream.
Sm: Ještě jednou.
O: Ať žije Starscream.

Starscream z minulosti tam tancoval a Knock Out mi řekl: "tak tohle bude ještě hodně zajímavé." "Souhlas," odpověděla jsem a sledovali jsme dál.

O: Ať žije Starscream.
Sp: Vy jste v mojí hlavě, že ano.
M: A to díky přenosu vědomí, jak vidíš tady nejsou tajemství, pouze tvé vzpomínky. Nemůžeš měnit jejich obsah, ani upravovat jejich konec, uvidíme jen to, co se vážně stalo.

Poté se střídali různé scény.

M: Takže, kde jsme to skončili. No jistě, ať žije Starscream. To je ti, ale podobné Starscreame, vážně sis myslel, že bys vedl Decepticony lépe než já.
Sp: Ne, teď už ne. Ze svých selhání jsem se poučil, pane.

Scéna s Poslem: Sm (Starscream-min.), Sp (Starscream-přít.), M (Megatron), Sk (Starscream-klon)

Sm: Vážení příslušníci mé velkolepé armády, sešli jsme se ve vraku této majestátní lodi, abych Vám představil svůj cíl, ke kterému jsem tak dlouho a neohroženě směřoval...
Sk: Vládnout svou pevnou rukou všem Decepticonům.
Sp: To řekl ten klon né já.
M: Zdá se, že se za mým svržením nezastavíš před ničím, ani před mou vraždou.
Sp: To byl jejich nápad ne můj.

Scéna s Insecticonem a Airachnidou.

Sm: S tímhle netvorem po tvém boku, který udělá všechno, co se nám zamane, bychom mohli nechat Megatrona jednou pro vždy zničit. Tak by se z nás stali velcí vůdci Decepticonů.
M: Tady, ale klony nevidím, nebo snad vymysleli i tohle.
Sp: Na tohle si vůbec ne vzpomínám, asi mi už v té době šplouchalo na maják, to bylo z toho nedostatku energonu.
M: Prozraď mi, proč mám přijmout zpět někoho, kdo se mě při každé příležitosti snažil převézt, podrazit a sesadit z trůnu.
Sp: To není pravda. Vždy mi víc záleželo na vás než na mně samém.

TFP - Spojení tří světůKde žijí příběhy. Začni objevovat