Nemesis Prime

111 9 1
                                    

Miko, Jack a Raf závodili s autíčky na dálkové ovládání. Arcee, Bulkhead a Bumblebee je podporovali. Já seděla na gauči a kreslila. Ratchet byl u počítače a Optimus někam odjel.

Najednou se ozval agent Fowler a volal Optima. Ratchet mu odpověděl: "je mi líto agente Fowlere, ale Optimus tu teď není." "To beru jako potvrzení toho, že se mě právě snaží vytlačit ze silnice," řekl Fowler.

Když to řekl, zpozornila jsem a Ratchet oznámil: "agente Fowlere to je dosti nepravděpodobné." Agent Fowler jen poznamenal: "to řekni mým rozžhaveným kolům."

Nemohli jsme to pochopit, a tak jsme se tam s Arcee, Bulkhead a Bumblebeem vydali. A skutečně, Fowlera se snažil schodit z mostu náklaďák stejný jako Optimův.

Bumblebee včas chytil auto agenta Fowlera a s Arcee jsme se vydaly za tím náklaďákem, který ujížděl. Dojely jsme k benzínce a myslely si, že nám zmizel, ale najednou se před náma objevilo světlo blížícího se náklaďáku a pěkně nás přejelo.

Normální člověk by to nepřežil, jenže já nejsem normální, já to přežila. Probraly jsme se na základně, obě jsme byly v pořádku, ale trápilo nás, že nás přejel Optimus.

Nerozuměli jsme, proč by chtěl Optimus zabít agenta Fowlera. Raf i Miko měli teorie a obě se týkaly Decepticonů.

Optimus se zrovna vracel, a když přijel a transformoval se, podíval se nejdřív na mne, a pak na ostatní. Zeptal se nás: "děje se snad něco?"

"Ale nic," řekla Arcee, "kde jsi vlastně byl?" Bulkhead poznamenal: "víš, nemohli jsme se s tebou spojit." "Byl jsem totiž," říkal Optimus, "mimo dosah našich frekvencí."

Něco chtěl vyndat a Autoboti na něj namířili zbraně a já povolala oheň. Pokračoval: "ve velkém podzemním nalezišti Energonu." "No tak," zavolal na nás Jack, "tenhle je s námi, vidíte."

Boti sklonili zbraně a já odvolala oheň. Arcee se za nás všechny omluvila a agent Fowler to Optimovi vysvětlil: "nelze se jim divit Prime, dnes v noci jsem byl napaden přímo na silnici kamionem, který až moc nápadně připomínal tebe."

"Ale všiml si někdo laku na tom kamionu," zeptala jsem se. Všichni se na mne nechápavě dívali, a tak jsem pokračovala: "co je? Prohlédla jsem si toho, který mě přejel. Lak, na tom kamionu, nebyl dokonalý právě naopak, byl příšerný a matný."

Divili se, že jsem si toho i v noci všimla, ale je to tak, mám dobrý oči. Najednou agentu Fowlerovi zazvonil telefon.

Když ten hovor vyřídil, řekl nám, že vojenskou základnu v Aldenu napadl Optimus. Jack se zeptal: "autem?" "Botem," odpověděl Fowler.

Optimův pohled znám, šli jsme to prověřit. Po průchodem mostem jsem si všimla, jak Nemesis Prime bere roha a na nás začali lidi střílet.

Optimus nám přikázal: "Autoboti návrat na základnu. Nesmíme ohrozit lidské životy." Neodpustila jsem si poznámku: "ale oni naše ohrozit můžou."

Vrátili jsme se a agentu Fowlerovi zavolal generál Bryce. Poté nám řekl, že vojáci mají přikázáno zneškodnit každého bota na obzoru.

"Žertujete," řekla jsem, poté Raf: "ale oni jsou neviní," nakonec Miko: "na Optima to ušili." Optimus nám řekl: "je to sice nešťastné, ale vojenský rozkaz na věci nic nemění.

Tento podvodník představuje pro celé lidstvo obrovské nebezpečí." "Deseti metrový, transformující se podvodník," oznámil agent Fowler.

Ratchet poznamenal: "takže to dokázali. Ti řezníci nakonec prolomili náš kód." S Optimem jsme naráz řekli: "M.E.C.H." Došla jsem k Optimovi, ten mne zvedl a posadil mě na rameno.

Bavili jsme se o Breakdownovi, Starscreamovu teekoku a dalším. Moc jsem nevnímala, ale začala jsem poslouchat o tom, že M.E.C.H. nemají pozemní most.

Rozhodli jsme se, že se Autoboti rozdělí a budou hledat základnu M.E.C.H. Jela jsem s Optimem, nic jsme nemohli najít.

Byl to však Bumblebee, kdo něco našel. Vydali jsme se na jeho souřadnice, ale nemohli jsme ho najít.

Na Nemesis Prima jsme narazili jednoduše, problém byl ho porazit. Všimla jsem si mostu, tak jsem se tam letěla podívat a viděla jsem Fowlera.

Letěla jsem za ním, když jsem ucítila ukrutnou bolest hlavy. Proč jsem si nevzala prášky, litovala jsem toho. Sedla jsem si o kousek dál, zrovna když Optimus zničil strop a podvodník spadl na Silese. Vyletěla jsem k Optimovi a zmizeli jsme.

Na základně se Miko zeptala Bulkheada, jestli bylo divný, že mu někdo, kdo vypadal jako Optimus, kopal do zadku. Arcee poznamenala: "no, já na to tedy nezapomenu."

Musela jsem se usmát. Nevěděli jsme, jestli M.E.C.H. bude i nadále pokračovat ve své činnosti i bez svého vůdce.

Najednou se ozval agent Fowler a řekl nám: "tak teď se podržte, prohledali jsme sutiny do posledního kamínku, ale po Silesovi nikde ani stopy."

Byla jsem překvapená, že jeho tělo nenašli, ale nejspíš ho odnesli lidi z M.E.C.H. Přiznám se, že mi to bylo i jedno.

TFP - Spojení tří světůKde žijí příběhy. Začni objevovat