ANUNT - O noua carte in stilul JD

85 4 1
                                    

Buna. Din moment ce ati primit aceasta notificare inseamna ca inca aveti cartea in biblioteca. Stiu ca aceasta trilogie a avut foarte multi cititori si probabil ca va mai avea.

In acelasi stil, ceva mai avansat, in concordanta cu realitatea, o studenta in primul an este prinsa in vartejul destinului, cu multa spontanietate, actiune, dragoste, comic de situatie si bineinteles COINCIDENTE.

Va astept la cartea EPIC - o gasiti la mine pe profil si va las link-ul in sectiunea de comentarii a acestui capitol. ☺

Descrierea cartii ♥

Povestile de dragoste sunt epice, nu !? Fie ele cu final trist sau fericit, in fata blocului la o tigara, in spatele scolii sau la facultate.. De ce nu ? Sa vedem !O alta carte de ,,cafea'' cum imi place sa imi numesc micile creatii. Ceva simplu, spumos, original, in concordanta cu viata cotidiana pe care o poti citi la metrou in drum spre facultate, in pauza de la serviciu sau de la liceu/scoala..sau de ce nu, daca ai insomnie. Cine crede ca finalul povestilor de dragoste se termina odata cu parasirea bancilor liceului se insala amarnic. Ca dovada, o tanara de 19 ani intrata la Facultatea de Medicina isi da dreptul sa viseze, sa se indragosteasca, contrar programului si stereotipurilor care o limiteaza fizic si psihic. EPIC prezinta o poveste preluata din viata unei studente la medicina care se lasa ghidata de catre destin si prinsa intr-o tornada de sentimente: face alegeri gresite, isi cronometreaza timpul prost, se lasa purtata de val, plange, rade, invata si intr-un final realizeaza ca e un pion in fata destinului si a dragostei.

Jocul destinului Vol. IWhere stories live. Discover now