Cap. 38 - Melodii cu mesaj

889 41 2
                                    

Blana lui Rex era proaspat spalata si eram amandoi intinsi, la soare, pe iarba care incepuse sa creasca din cauza ploilor primvaratice. Coltii lui erau cat se poate de proeminenti, iar faptul ca era un caine de talie mare si de rasa, te puteai speria de prezenta lui.

- Mayla vrei turte? 

- Da! Am privit-o scurt pe mama, care iesise in pragul usii. 

Masinile faceau zgomot pe strada, desi casa in sine era la o distanta de vreo 10-15 metri de poarta, despatind pe tot parcusrul acestor metri, foarte multi trandafiri, laelele, zambile, diversi coapci asezati simteric, nu aveai cum sa adori acel sunet. Insa in stanga casei o liniste minunata iti cuprindea sufletul, mai ales in foisorul din lemn facut de tata. Era pur si simplu cel mai frumos colt din curtea noastra. 

Am intrat in casa cu gandul de a ma spala pe maini, insa telefonul meu vibra pe masa unde tineam telefonul fix, de pe hol. Fara a lua telefonul in mana, am glisat cu degetul mic modelul care-mi tinea blocat telefonul. Notificari de pe facebook. Alte cateva like-uri de la fratele lui Alex, inclusiv la ultima poza adaugata. Asta e cat se poate de ciudat! Andrada avea o parere destul de ciudata. Andrei era foarte prietenos, insa subit si credea ca nu in totalitate dar macar in proportie de 25 % Alex avea legatura cu asta. 

                                                                                                                                           ∞ 

Paste. Ei bine, eu si cu familia mea adunati in jurul unei mese, destul de mare mancam tot ce este mai bun si ciocnim oua. E amuzant cum vin matusile si unchii nostri la noi, in vizita si joaca tot felul de jocuri precum Remi sau sah. Si usor usor dupa ce asist la diverse povesti, ma retrag la mine in camera, cu muzica mea, desenand si gandindu-ma la viata mea complexa din ultimele luni.

Deschid facebook-ul si dupa ce onserv ca Alexandra, mai exact Alexandra Douapuncteparanteza este online, dupa ce mi-a acceptat cererea, decid sa o salut. 

Mayla: Heei! Hristos a inviat! ☺

Alexandra: Buna Mayla. Adevarat a inviat! Ce faci? 

Mayla: Destul de bine..Incerc sa diger toata mancarea mancata! Tu?

Alexandra: Scriam pe blogul meu un articol despre monarhie.

Mayla:Oau! Nu stiam ca ai asa ceva. Mi-l poti da? Desigur daca vrei. ☺

Alexandra: Da, normal! Uite aici linkul. www.Alexandra's Blog.blogspot.

Mayla: Cu siguranta ca ma voi uita peste el. Pare interesant. Si in rest? Cum te intelegi cu colegii de clasa? 

Alexandra: Am doar cateva amice, caci in rest abia daca vorbim intre noi. Cred ca ai vazut cam cate figuri au unele domnisoare pe care taticii le sponsorizeaza sau iubitii cu bani, nu? Asa ca incerc sa le evit pe cat posibil. 

Mayla; Este trist. Adica ma gandeam ca sunteti uniti.

Alexandra: Uite, spre exemplu cu baietii nu am aproape nimic. Adica da sunt niste cocosi ce se umfla in pen si au glum, de-a dreptul ucigator de enervante si de multe ori fac glume prea proaste si copilaresti, insa cu toate astea nu sunt niste profitori imbacsiti de moda societatii si  poate unii dintre ei chiar vor ajunge ceva in viata. 

Mayla; Oau! Ce descriere. Macar cu ei te intelegi..

Alexandra: Ei bine Mayla, pe cat posibil. Vei ajunge si tu in clasa a 12 a si vei realiza ca baietii sunt diferiti, gandesc complex fata de noi, fetele. 

Mayla: Interesant. Insa cum te-ai cunoscut cu prietenul tau? Daca nu sunt prea directa.

Alexandra: Acum vreo doi ani la o pterecre. Nu te gandi la ceva prea romantic caci nu s-a intamplat..Aveam doar cunostinte comune si boom! Am fost impreuna. 

Jocul destinului Vol. IDove le storie prendono vita. Scoprilo ora