It all ends here...

449 10 8
                                    

Probudla jsem se. Cítila jsem silné ruce,objímající mě pevně kolem pasu. Cítila jsem holou kůži na zádech. Otočila jsem se a otevřela oči. V obličeji mě lechtaly jeho ruzcuchané,hnědé vlasy. Lehce jsem se odklonila.

Holy crap,he's so cute. Pomyslela jsem si v hlavě a usmála se. Podívala jsem se na mobil. 16.srpna 2015. Dnes bylo něci důležitého. Začala jsem pátrat v paměti. Teen Choice Awards. Hned jsem vstala. Po vyhrabání z peřin jsem ucítila nepříjemný chlad. Nebylo se čemu divit. Naše oblečení se válelo všude po pokoji. Vzpomněla jsem si na včerejšek.

Otočila jsem se zpátky k posteli na spícího Shawna. Ze země jsem popadla jeho triko a přešla k posteli. Sedla jsem si vedle něho a zašeptala mu do ucha.

,,Honey,time to wake up". Zhluboka se nadechl a otevřel oči. Parkrát zamrkal. Ospale se na mě podíval. Usmála jsem se. Usmál se taky. ,,Good morning darling" řekl rozespalým hlasem. Sjel si mě pohledem a na tváři se mu rozzářil úsměv. ,,You look so beautiful,like an angel".

Uchechtla jsem se. ,,I look more like burnt potato after yesterday,it was a wild night ". ,,You're  not that innocent,how i thought". Uchechtla jsem se a políbila ho. Oba jsme se během polibku usmáli. ,,Why do we have to wake up". ,,Teen Choice Awards are today". Zabručel. ,,No,we're not going anywhere,i just want to hug you and never let go". Usmála jsem se. ,,No,we really need to get ready,or we will be late,i need to do something with this face". ,,No you don't" řekl,objal mě rukama a přitáhl vedle sebe.

Hodil přes nás deku. Přimáčkl si mě úplně k sobě a hlavu zabořil do mých vlasů. Propletla jsem si s ním prsty a užívala si tenhle moment. Potom jsem uslyšela otevření dveří. ,,Guys hurry, you're almost late" vtrhla do pokoje mamka. Vystřelila jsem do vzduchu a podívala se,zda není vidět něco,co by nikoho z nás nepotěšilo.

Shawn byl až po hruď pod dekou. Vykulil oči a jeho tváře nabrali červenou barvu. Zaplul ještě více pod deku. Mamka se rozhédla po pokoji na rozházené oblečení. Asi ji došlo,co se včera dělo. ,,And clean this up before you leave" řekla a odešla. Shawn si sedl a složil hlavu do dlaní.

,,Oh my God,this is so awkward". ,,Thankfully,she didn't  catch us yesterday " pronesla jsem. ,,I'll take a shower,you can pick your clothes from the floor and get ready".  Vyšla jsem z pokoje. Jen co jsem vyšla z pokoje,ocitla jsem se tváří tvář mámě. Srdce mi poskočilo. Věděla jsem, že nastane ten trapný rozhovor.

,,Looks like I can leave you two alone" řekla s úšklebkem. ,,Mom" povzdychla jsem. ,,Did you use..".  ,,Mom i'm not stupid,i won't be 16 and pregnat". ,,Good luck on those awards,i'll keep my fingers cross for you" řekla a obejmula mě.

Potom sešla dolů. Šla jsem do koupelny a osprchovala se. Šla jsem zpátky do pokoje. Shawn ležel na břichu,ani se nepohnul od té doby,co jsem odešla. Lehla jsem mu na záda. Bylo slyšet jeho zabručení.

,,For how many times i have to say you have to get up" řekla jsem a políbila ho na tvář. Přetočil se,takže teď ležel nade mnou. Opřel se o ruce a díval se mi do očí. Naklonil se a políbil mě. ,,You're not gonna say anything?". Zasmáli jsme se.

,,Why would i,we don't need words". Vstali jsme z postele. ,,Put something on" zasmála jsem se. Oblékli jsme se a sešli dolů na snídani. Mamka byla v kuchyni a umývala nádobí. Jen co ji Shawn viděl zpoza rohu,nalezl zpátky na schodiště a stáhl mě s sebou.

,,What's wrong?". ,,I'm nervous,scared i don't know,i can't even look at her,i feel so awkward". Z jeho hlasu zněla nejistota a strach. ,,Me and my mom talked about it,don't be scared". ,,What if she will ask me some questions". ,,She won't and if so,i'll stop her".

Days With Crazy Boys✔Where stories live. Discover now