2. Revealed

2K 47 6
                                    

Míjeli jsme různá města,kusy krajiny a lesy. Povídala jsem si s klukama,byli dost fajn a zatím to byli moji jediní "kamoši", jestli už je tak můžu nazývat. Nash pak vzadu usnul a Hayes si dal do uší sluchátka a tak jsem si povídala s Camem. Řekl mi o různých věcech co se budou dít a tak,protože jsem byla,co se týče nějakých výstupů nováček.Taky jsem zjistila,že nikdy nepoznal tátu a vyrůstal jen s mámou a sestoru. Nikdy bych neřekla,že kluci jako oni by měli takovej osud. Mylsela jsem si,že ro budou lidi s dokonalími životy. Pak mi řekl,že Hayesův a jeho bratranec ma cystinosis,což je nemoc,která postupně niči všechny orgány a oni založili charitu na pomoc. Brada mi spadala snad až do klína. No a zakočil to tak: ,,No a když byl Taylor malej,jeho máma šla do vězení,takže vyrůstal s babičkou a dědou + Aaronovi rodiče jsou rozvedení. Oči mi viseli z důlků a já dlouho nevěděla co říct. ,,Já nemám slov,moc informací najednou". Chvíli jsme si ještě povídali.Potom jsem si zapnula data na mobilu.

Začali pípat všechna upozornění ze sociálních sítí a tak. Pípalo to tak moc,že jsem se divila,že ten telefon nevybuchne. Cam se tak jako divně podíval a koukl se mi na obrazovku,ale zrovna v tu snad tu nejhorší chvíli. Zrovna když mi tam asi na vteřinku vyskočilo upozornění,že se někomu líbí můj cover z 2013. ,,Cover?!" zeptal se udiveně. ,,Ty snad zpíváš". ,,N-ne jen mě někdo pod nějakým coverem označil v,no víš komentech" zapírala jsem,ale vypadal,že mi to úplně nežere. ,,Ok" odpověděl a začal ťukat do telefonu.

Po pěti hodinách jsme konečně dorazili do Oaklandu. Myslela jsem,že mi upadnou nohy. Vystoupila jsem a začala se protahovat. Vytáhli jsme si kufry z auta a vydali jsme se k recepci. Bart(něco jako hlavní manažer MagConu tvz.CEO) už mluvil s paní u pultu. Ta mu dala několik párů klíčů. Přešli jsem k sedačkám naproti pultu. ,,Kdo bude s kým na pokoji?" zeptal se Bart všech. Všichni přes sebe začali mluvit a ukazovat jeden na druhého. Já tam jen tak seděla a nevěděla co dělat. Jako být na pokoji s klukama?!. Když už byli všichni domluvení,vzali si od Barta klíče. Pak Bart přešel ke mě a řekl mi,že budu na pokoji s Mahogany,protože jsme tady jediný holky. Jenže takhle to nebude napořád. Mahogany tady nebude celou tour,ale jen na pár měst. Pak nevím co budu dělat. Vzala jsem klíče a šla s Mahogany k výtahu.

Došli jsme na pokoj 398. Odemkla jsem dveře do pokoje a vešla. Byla tu větší místnost se dvěmi oddělenými postelemi. Naproti byly šuplíky a na nich TV s telefonem. Vedle obou postelí stáli noční stolky na nichž byla lampička. Na kraji místnosti byl balkón s výhledem do malého parčíku za hotelem. Koupelna byla vedle vchodových dveří. Vyšla jsem na balkon . Opřela jsem se o zábradlí a koukala ven. Napravo ode mě na dalším balkoně stál nějaký kluk. Podíval se mým směren. Usmála jsem se a on mi úsměv oplatil. Myslím,že to byl jeden z Jacků. Zašla jsem zpátky do pokoje abych si trošku vybalila věci.

Za chvilku nám někdo zaklepal na dveře. Ve dveřích stál Nash,ale než stihl něco říct,vletěl do pokoje Cam a skočil mi na postel. S jekotem za ním běžel Carter a shodil Cama z postele. Chvíli se prali na zemi a pak se na nás všechny podívali. Mahogany se na posteli svíjela smíchy,stejně tak jako Nash. Já tam jen seděla a tupě zírala. Oni mi pravě totálně roztentili krásně ustlanou postel. Tak to jim nedaruju. Za záda jsem popadla polštář. Pak jsem rychle seskočila z postel a začala je mlátit polštářem. ,,Tu.postel.pak.ustelete." říkala jsem se smíchem,mezitím co jsem se je snažila zabít polštářem. Když pak oba odutekli z palebné zóny,Nash konečně něco řekl. ,,Jen jsem chtěl říct,že asi za dvě minuty máme sraz na recepci,protože se někam půjde,vzhledem k tomu že máme volno.

Většina začala vycházet z pokojů a šla směrem k výtahu. Všichni se do něj začali cpát. Upřímně nevěřím a ani nevím jak jsme se tam všichni nacpali. Sice mě málem ušlapali ale přežila jsem(🙌🙌). U sedaček už čekal Bart. Mohli jsme jít buď do nějakýho nákupáku nebo se jít projít po městě. Nějak jsem nevěděla co dělat a tak jsem se začala ohlížet po Cameronovi. Snad se mě alespoň někdo "ujme". ,,Hej,Alex nejdeš s náma?". Otočila jsem a zpatřila Cama jak na mě volá. Byla jsem vděčná,že mě " zachránil". Vydala jsem se jejich směrem. Už tam stál s některýma lidma. Začala jsem si vybavovat jména. Byl tam Nash,Jack a Jack a Shawn. ,,A kam chcete jít?" zeptala jsem se. ,,Asi do nákupáku,kouknout se do obchodů a tak". Kývla jsem a rozešli jsme se k autům. Začali jsme se cpát do sedmimístného auta.

Days With Crazy Boys✔Where stories live. Discover now