4. Angel with guitar

1.3K 37 2
                                    

Po dvou hodinách,co jsem byla na mobilu a oni se fotili jsme konečně šli na hotel. V autě jsem jen tiše seděla a nic neříkala. Upřímně jsem se styděla,za to,co.jsem tam dělala. Teď
si o mě budou všichni bůhvíco myslet. ,,Stalo se něco Alex,seš nějaká zamlklá?''ptal se Cam. ,,Nic,jen to na tý stagy bylo asi trochu moc" řekla jsem s posmutnělým obličejem. ,,Bože proč?". ,,Naopak si to tam spíš rozproudila,to ti lidi očekávali,že ze sebe budeme dělat retardy,z toho si nic nedělej". ,,Fakt?''. ,,Fakt, už si z toho nic nedělej a netvař se jak někdo,kdo za chvilku spáchá sebevraždu". Pousmála jsem se. Trochu mi to spravilo náladu.

Přišli jsme na hotel a rovnou šli na večeři. Pak jsme šli na pokoj. Trochu jsem si pobalila,protože ráno nám v 8 letí letadlo do Itascy. Pak nám někdo zaklepal na dveře. ,,Dále". Do dveří vešel Hayes. ,,U nás na pokoji se domlouváme na zítřek,tak jestli chcete,můžete přijít". ,,Proč ne?" řekla jsem, zvedla se z postele a následovala Hayese. Vešla jsem do pokoje a sedla si na křeslo vedle něčí postele. ,,To s tou pandou bylo fakt dobrý" řekl se smíchem Nash a natáhl pěst. Natáhla jsem se snad přes půl pokoje a dala si s ním pěst(jako plácnutí😅). ,,Bylo to jako "Nadržený Nash a Crazy Panda" řekl Cam. ,,To zní jak nějaký špatný péčko" pronesl se smíchem Matt. ,,Když už jsme u toho,nějaká fanynka mi poslala video toho našeho tance" řekl Nash. Vytáhl mobil a všichni se automaticky naklonili nad displej. Zapnul video. Bylo to i celkem vtipný. Na začátku jsem si všimla nesmělého Shawna,jak stál a netancoval. Nebyl ani tady. Bylo mi to trochu divný a tak jsem se rozhodla,že se půjdu podívat co dělá

. Blížila jsem se k jeho pokoji a už z dálky jsem slyšela kytaru a jeho melodický hlas. Došla jsem ke dveřím. Asi nebyl nehlepší nápad sem chodit,tak si hraje na kytaru nejsem nějaká jeho máma. Nakonec jsem ale stejně zaklepala. Najednou kytara i jeho hlas utichly. ,,Dále" vyzval mě dál. Vešla jsem do pokoje. V hlavě jsem se fackovala za to,že jsem sem vůbec šla. ,, A-hoj,potřebuješ něco?" zeptal se nesměle. ,,N-ne jen proč nejsi tam na pokoji a sedíš tu tak sám?" zeptala jsem se. ,,Hraju si a tak". ,,A máš už složený nějaký písničky?". ,,Jo jednu,někdy v červnu by měl vyjít i videoklip,jsem z toho celkem zmatenej,ještě donedávna jsem točil 6-ti sekundový videa na vine,rychle to uběhlo". ,,Jak se jmenuje,ta písnička?". ,,Life of the party". ,,Zazpívás mi kousek?". Trochu zčervenal a znejistil. Nakonec vzal kytaru do ruk a začal zpívat:

,,Love you when you just don't care,love you when you dance, like there's nobody there.So when it gets hard,don't be afraid. We don't care what them people say. I love when don't take no. I love when you do what you do what you want,cause you said so. Let them all go home,we're out late. We don't care what them people say. We don't have to be ordinary,make your best mistakes,cause we don't have a time to be sorry,so baby be the life of the party."

Days With Crazy Boys✔Where stories live. Discover now