29. Day filled with sun

316 3 0
                                    

Hrabala jsem se v batohu ve snaze najít plavky. Všichni jsme chtěli na pláž,osvěžit se v moři. Přes spodek plavek jsem oblékla šortky. Vyšla jsem z koupelny.

,,Ouu lokin' hot girl!" křikl Shawn. Začala jsem před ním různě pózovat. ,,Woah!". Začali jsem se smát. ,,Like literaly you look better than those in Baywatch" začala jsem se smát nad jednou vzpomínkou z MagConu. ,,But you didn't show yourself,show those "abs", if i can call it abs" řekla jsem a ďábelsky ne na něj podívala.

Otevřel pusu a přimouřil oči. ,,I'm kidding,you look so much better than others here,my little hottie" řekla jsem s úsměvem. Zasmál se. ,,I love you,my sarcastic potato". Zasmáli jsme se.

,,I was thinking,i could braid my hair". ,,I'll do it ". ,,You can braid a braid". ,,Yeah,why couldn't i?". ,,Wow,you're surprising me every day" řekla jsem. Sedl si na postel, já na zem před něj.

Vzal mé vlasy do rukou a začal je zaplétat

Vzal mé vlasy do rukou a začal je zaplétat

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

,,I'm done" řekl po chvíli. ,,Thank you" řekla jsem a přešla k zrcadlu. ,,So,what do you think?". ,,Good honey,but it wouldn't hold together for much long". ,,But,you did good" řekla jsem. ,,Looks like you'll have to teach me". Zasmála jsem se a upletla si dva francouzské copy.

Sešli jsme se u vchodu a vydali se na pláž. Hned co jsme na ni došli,vrhnuli jsme se hned do vody. Všichni po sobě začali cákat vodu a potápět. Vzpomněla jsem si že se mi stále nedostavilo mé pomsty.

Mezi kluky jsem začala hledat Shawna. Nakonec jsem ho viděla u Nashe. Pomalu jsem k němu zezadu přišla,chytila jsem ho za ramena a potopila ho. Hned co se vynořil,začal se rozhlížet,kdo mu to udělal. Jeho pohled spočinul na mě.

,,I said i'll get my revenge" řekla jsem a usmála se jako andílek. Cákl po mě vodu. Vrátila jsem mu to ještě větším cáknutím. Začal se po mě natahovat,protože mě chtěl potopit taky. Nějakým způsobem jsem před ním začala "utíkat".

Vyběhla jsem na pláž. On však pořád běžel za mnou. Nakonec mě dohonil a ovinul jeho ruce kolem mého těla. ,,Ha gotcha!" začal se smát. Nadzvedl mě a nesl do vody. Začala jsem kolem sebe kopat nohama. ,,No,no don't even try!". ,,What if i will" smál se nad mojí bezmocnocností.

Nakonec došel tak daleko,že mu voda byla po pas. ,,No,no please ". ,,One!Two!" říkal se smíchem. ,,Three!" řekl a potopil se se mnou. Vynořila jsem se. Zaslechla jsem kluky,jak na nás volají. Chtěla jsem mu to říct,ale on nad hladinou nebyl.

Najednou se vynořil nad vodu a bafl mě. ,,Holy!". Zrychleně jsem dýchala. Opřela jsem hlavu o jeho rameno. ,,Fuck,is my heart still in my chest?". Zasmál se. ,,I swear i'll drown you". ,,Uu it wasn't that bad" řekl a políbil mě.

,,At least you know how to put things right" řekla jsem a usmála jsem se. Došli jsme k ostatní. ,,What's up?". ,,You see that cliff over here?" řekl Cam a ukázal na útes. Hned jsem věděla,o co jde. ,,I mean is it save,we don't know if it's there enough water under that".

,,We tried that,it's like 8 feet deep there". Všichni jsme přikývli. ,,Čekala jsem pod útesem. ,,I'm kinda more scared from climbing that,than jumping". ,,Will you catch me,if i will fall?" zavtipkovala jsem.

,,Obviously". ,,You're my superhero" řekla jsem a začala šplhat. Shawn lezl hned za mnou. ,,I have really good view down here" řekl a zasmál se. ,,Oh God" řekla jsem s úsměvem.

Vyšplhala jsem nahoru. Podala jsem mu ruku. Chytil se a vylezl nahoru. ,,You little nasty" zasmáli jsme se. ,,So,who's going first?". Všichni ucouvli a čekali. ,,How i expected" řekl Cam. Rozběhl se a skočil.

,,Whoooaaa" pak bylo slyšet jen cáknutí vody. Všichni šli ke kraji a dívali se dolů. Vynořil se a vyšvihl ruce do vzduchu. ,,Whooa" bylo slyšet. Všichni začali postupně skákat. Došla jsem na kraj.

Všechna kuráž ze mě vymizela. Shawn mě chytil za ruku. ,,Together" řekl. Začala jsen se smát. ,,That's like that over dramatic scene in all movies". ,,You really have to ruin every nice moment " .

Než stihl jestě něco namítnout,skočila jsem a stáhla ho sebou. ,,Aaaaaa" ozývalo se z našich úst. Po chvíli volného pádu jsem ucítila studenou vodu.

Vynořili jsme se. ,,At least,you could say,we are jumping". Uculila jsem se na něj. Usmál se a plaval se mnou ke břehu. Vyšplhali jsme a skočili. A znova a znova. Nakonec jsme se na vrchu chytili všichni za ruce a skočili společně.

Slunce začalo zapadat a rozhodli jsme se,že uděláme táborák. Na pokoji jsme se osprchovali a převlékli. Z batohu jsem vytáhla nějaké jídlo. Shawn vzal kytaru a šli jsme ven. Táborák jsme udělali u pláže.

,,Hope we won't set this whole place on fire" pronesl Cam,který v rukou nesl klády na oheň. Vše připravili a oheň zapálili. Všichni do něj zhypnotizovaně koukali. V plamenech jsem ztrácela myšlenky.

Přijémné teplo mě hřálo. Shawn kolem mě zezadu ovinul ruku a přiklonil se ke mě. ,,Do we have that food?". Uchechtla jsem se. ,,I thought you wanted to be romantic,but how could you,right? ". ,,What are you talking about,i'm always romantic?!" řekl a rozhodil rukama.

,,Drowning your girlfriend doesn't count honey" řekla jsem s úsměvem a cvrnkla ho do nosu. ,,That was only today and you started,plus i'm just hungry". ,,I didn't started,it was my revenge, cause you almost killed me by tickeling me".

,,But..." chtěl něco říct,ale do pusy jsem mu nacpala maramallowny. ,,You're talking too much" řekla jsem a dala mu pusu na nos. ,,Who's down for some s'mores?".  Hned se ozavalo několik hlasů. Rozdala jsem jídllo a začali jsme opékat.

Napíchla jsem maramallown na klacek a čekala. Povídala jsem si se Shawnem a úplně ztratila pojem o realitě. Jako vždycky. Podívala jsem se zpátky na maramallown.Visel na klacku,vypadal,že spadne.

,,Oh my god,catch it!" křikla jsem na Shawna. Zmateně koukal. Nakonec jsem mu maramallown hodila do pusy. ,,Looks like you will have enough maramallows for two weeks" řekla jsem se smíchem. Začal se smát taky,během žvýkání.

,,Wait,you have some on your mouth" řekla jsem a políbila ho. ,,Got it" zasmáli jsme se. Potom vzal do ruky kytaru a začal hrát. Panovala nádherná atmosféra. Všichni zpívali,do obličeje hřály plameny. Slyšet byl jen zpěv a vlny narážející do pobřeží.

Days With Crazy Boys✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin