26. A Little Too Much

275 4 2
                                    

Lehce jsem otevřela oči. Do očí se mi začalo prodírat světlo vycházejícího slunce. Najednou si na mě někdo lehl. Podle smíchu mi bylo hned jasné kdo. ,,Wake uuuuppp!" řekl a stále na mě ležel. ,,Shawn,what are you doing,you'll choke me".

Jen se zavrtěl a byl ticho. ,,I can't breath,lose some weight if you want to lay on me". Stále se mi nedostávalo odpovědi. Nahmatala jsem lem jeho trenek. Zatáhla jsem za ně a udělala mu zářez. Cukl sebou. Potom mě za ruku chytil,čímž mi znemožnil pokračovat.

Nakonec jsem se vší silou převalila,takže naše pozice se vyměnili. Ruce jsem mu podstrčila pod záda,aby mě nemohl zhodit. Položil mi ruce na záda. ,,Are we going to sleep?" zamumlala jsem. ,,I'd love to,but we have to go to the show.

,,Hmm,i don't wanna go anywhere,i could stay like this all day. ,,Me too" řekl a uchechtl se. Slyšela jsem otevření dveří. Zabručela jsem. ,,Guys,we gotta...oh sorry,looks like we came at bad time" řekl Jack (G) a uchechtl se. Zasmála jsem se a slezla jsem ze Shawna.

Ten si sedl a upravil si vlasy. ,,Eehm just be ready in 20 minutes" řekli a odešli. Jen co se zavřeli dveře jsem hned lehla zpátky do postele. ,,No,no more sleeping" řekl Shawn. ,,But i want to". ,,We gotta go,you need to get ready". ,,Why can't i be in pyjamas?".

,,Alex,time to stand up and move your lazy ass". ,,No". Pak jsem jen cítila jak mě odkryl zpod deky. ,,No,give it back!" řekla jsem,schoulená do klubíčka. ,,Nope" řekl a smál se na mě. ,,Nevermind,i can sleep without blanket". ,,Najednou mě vzal za kotníky a doslova mě z postele tahal.

,,No,no". Shawn se musel smíchy udusit při pohledu,jak se zoufale držím prostěradla. ,,Rose i'll never let you go!" křikla jsem. Shawn se začal smát ještě hlasitěji a pustil mě. Automaticky jsem se začala smát taky. Nakonec mě vzal do náruče a postavil na nohy. ,,Can't believe  i got you out of bed".

Uchechtla jsme se. ,,Good morning by the way". ,,Good morning to you too,beautiful". ,,Liar". ,,What? ". ,,There's no one beautiful in this room,besides you". ,,You should be more confident about yourself". Vyšla jsem oblečená a připravená z koupelny. ,,Ready?" zeptal se. Kývla jsem.

Když šel přede mnou,všimla jsem si,jak mu kalhot vykukují boxerky. Začala jsem se smát. Otočil se a udivevě na mě koukal. ,,What?". ,,Look at your back". Otočil se a lehce zčervenal. Hned si vše upravil.  ,,I was thinking last night,because it's almost last show,we should do something different,not keep singing "Say something".

,,Totally,but what should we?". ,I was thinking about " Wanted" you said you really like it". ,,How can you remember something i've said like week ago?". ,,I'm so smart,you know" . řekl a pyšně(ironicky) se na mě podíval. ,,You must be really confident,when you call yourself "smart" řekla jsem a zasmála se.

,,Don't be so mean,i'm not dumb".  ,,I know,i'm just joking,i like teasing you" řekla jsem a usmála se. ,,So are we really gonna do that,we didn't practice". ,,I'm sure we'll figure out". Chvíli jsme šli po chodbě,ani jeden nic neříkal. ,,It's weird,it's almost over" prolomila jsem ticho.

,,Time flyes when you have good time". ,,I'm not ready for goodbyes,i have so many good Memories from here". ,,Me too,i will miss everyone". ,,I will miss you so much,we have to facetime each other". ,,I'm not ready ti say goodbye to you,it will be hard". ,,Me either,maybe i will cry". ,,No more crying hun,we're gonna meet again, it's not goodbye for forever,i promise i will be calling you".

,,Pinkie promise?"řekla jsem. ,,Pinkie promise" usmál se a zkřížili jsme si malíčky. Vyšli jsme před hotel,kde kluci už čekali před auty. ,,There's our sweet couple" řekl Jack (J). ,,We are not couple". ,,Didn't look like that when we saw you in a morning ". Nad jeho poznámkou jsem protičila očima a sedla do auta.

Days With Crazy Boys✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat