18. Night of our lives

269 7 0
                                    

Po několika záchvatech smíchu došlo hélium v balóncích. Oba jsme byli červení a pořád. Myslela jsem,že mi snad praskne břicho. Po chvíli přišel Jackové, Cam a Matt. ,,What the hell are you doing here,we can hear you on the other side of hotel ". Se Shawnem jsme se nedokázali přestat smát a vypadali jsme jako dvojice dementů. Cam potom ze země zvedl vyfouklé balónky. ,,I think you've had too much of that helium". Náš smích ještě zesílil. ,,Good night,and please be quiet. Potom odešli. Převlékla jsem se do pyžama aka. vytahané XL třičko a šortky.

,,Which side you want to have?". Nechápavě jsem se na něj podívala. Ukázal na postel a mě došlo,že máme manželskou postel. ,,I don't know, you choose". ,,No,ladies first". ,,You see any lady here?" poznamenala jsem a usmála se. Jen se uchechtl. ,,Really beautiful lady". Usmála jsem se. ,,OK,this" řekla jsem a ukázala na pracou stranu postele. Zhasli jsme a šli spát.

........................................................................
Zase ty záchodky. Stejný zvuk blížících se kroků. Šedé očí. Ruka,která pevně chytla pod krkem. Pocit potřeby nadechnutí a pád na zem.
Vyšvihla jsem se do sedu a zhluboka dýchala. Začala jsem se dívat kolem. Byla jsem v pokoji. Vstala jsem z postele a šla se napít. Hodiny ukazovali 11:30. Šla jsem si zpátky lehnout.

Shawn byl obličejem otočenej ke mě. Hnědé vlasy mu padali do obličeje. Měl lehce pootevřenou pusu a vydechoval. Zkoumala jsem jeho tvář. Vyvolávalo to ve mě,jakokdyž uklidňující pocit. Nevím co vlastně cítím. Mám ho hodně ráda. Vyvolává ve mě ty divné pocity. Věřím mu,ale nevím jestli dost na to,abych mu to mohla říct. Nevím jestli ano. Zatím jsem to neřekla nikomu. A možná by to tak mělo zůstat. Nechci tím nikoho zatěžovat.

Cítí i on něco podobného? Shawn zhluboka vydechl a otevřel oči. Několikrát zamrkal a přisunul ss blíž. Chytil ně za ruku a oči zase zavřel. Měla jsem i pocit,jako bych na jeho tváři zahlédla úsměv. Usmála jsem se taky. Zavřela jsem oči a pokoušela se usmout. Jenže jsem před očima měka pořád tu stejnou scénu. Záchodjy,jeho oči a pak to všechno. Pronásleduje mě to. Myslela jsem,že už jsem v pořádku. Ale to jsem si jen myslela. Převalovala jsme se a snažila se na to nemyslet,ale prostě to nešlo. Připadala jsem ji jak psychicky narušenej člověk. Napadla mě jedna věc. Vstala jsem z postele a přes šortlky si oblékla tepláky. Přešla k Shawnovi

Shawn
,,Shawn,wake up,wake up". To byla věc která mě probudila. Otevřel jsem oči a myslel,že už je ráno. Ale všude byla tma. ,,Shawn,hurry,i want to show you something". Nechápal jsem. Proč mě budí o půl jedné?! ,,W-what,Alex it's one am"?! ,,I know,but please,it's important". Rozkoukal jsem se a vstal z postele. Alex mi podala moji mikinu a začala se obouvat.

,,Where the fuck are we going?". ,,It's surprise,c'mon". Vyšli jsme z hotelu. LA bylo ještě plné života. Akex začala utíkat. ,,C'mon!". ,,What?! utíkal jsem za ní. Zastavil jsem. ,,I'm out of breath". ,,No,let's go". Vzala mě za ruku a začala utíkat. Byla šťastná,usmívala se. Její magický úsměv. Konečně byla zase šťastná.

Smál jsem se taky. Nevěděl jsem kam běží a proč,ale každá chvíle s ní byla úžasná. Bylo to jako sen,jiná realita. Jako by jsme z ní doslova utekli. Nic nás nemohli zastavit. Utíkali jsme od starostí. Svoboda. To bylo to jediné co jsem teď cítil. Cítil jsem se úžasně. Běžel jsem vedle ní. Pohled do její tváře,na její úsměv. Všichni nám byli jedno. Utíkali jsme a užívali si to. Na chvíli zastavila a otočila se na mě.

Hnědé vlasy ji nadnášel lehký větřík. Široký úsměv jí hrál na tváři. ,,Out of breath?". ,,Never ". Teď jsem utíkal já nepouštějíc její ruku. Cítím se tak volně když jsem s ní. I feel so free,when you're with me. Najednou Alex seběhla z cesty. Běželi jsme po cestičce. Najednou zastavila.

Byli jsme na útesu. Nikde nikdo,jen my dva. Slyšet bylo jen vlny. Alex zhluboka dýchala a koukala na moře. Hvězdy se odráželi na hladině. Oba jsme se zakoukaly na hvězdy. Při tom pohledu si člověk uvědomí,jak jsou jeho problémy malé. Že všechno je možné. Všechno se dá vyřešit. Všechbi si musíme užvat plnými doušky. Hvězdy se jí odráželi v očích. Úsměv ji hrál na tváři. Všechny sny,naděje,zářilu v jejích očích.

Všechno jsem to viděl jinak. Nechci,aby z mého života odešla. Chci ji takhle vidět každý den. Úsměv ji bude hrát na tváři. V očích se jí bude odrážet naděje. To ona je moje naděje. ,,Feels unreal" řekl jsem. ,,Like dream,you forget everything". Stále mě držela za ruku. Podíval jsem se na ně a usmál se. Tohle bylo úžasné. Držet ji za ruku,vudět ji usmívat.

Najednou se rozběhla cestičkou dolů k útesu. Na pláži si sundala boty,vyhrnula tepláky a vběhla do vody. Jen jsme tam stál. ,,Come on,it's amazing ". ,,Is it cold?". ,,No it's not and move that lazy ass". Vyzul jsem se a vběhl za ní. Utíkala a já utíkal za ní. Stříkl jsem po ní.vodu.

,,No,you didn't" řekla se smíchem a stříkla na mě taky. Začali jsme se honit. Stříkat po sobě vodu. Byl slyšet jen zvuk vody a náš neutichající smích. Utíkala přede mnou. Chytil jsem ji za zápěstí a otočil k sobě. Zastavili jsme. Díval jsem se jí do tmavě šedých očí. Cítil jsem se tak divně. Jak kdyby mezi námi bylo nějaké spojení. Cítil jsem nervozitu,ale zároveň klid. Vyšli jsme zpátky na útes a sedli si k okraji. Nikdo nic neříkal. Užívali jsme si přítomnost toho druhého a nekonečného klidu. Koukali jsme na nebe,které se začalo zabarvovat do červena,kvůli vycházejícímu slunci. Alex o mě byla opřená a pobrukovala si nějakou píseň. A v tu chvíli jsem si to uvědomil. Miluju ji. Miluju Alex

Days With Crazy Boys✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα