11. Revenge

988 20 7
                                    

Rychle jsem se usušila a oblékla. Otevřela jsem dveře a šla ven z pokoje. ,,Alex we are so so so sorry, I didn't know that you were only in towel, again I'm so sorry". ,,That's okay,I'm glad that I wasn't naked". ,,But guys,please don't upload it on Youtube or instagram, it's really embarrassing". Matt ztuhnul a sevřel o sobě zuby

. ,,No,you didn't". ,,Please delete it". ,,Okay". Vyndal telefon a příspěvek odstranil. ,,How many people saw that?". ,,2 thousand,but don't panic,it's not that bad". Nadechla jsem se. ,,Yeah you're right,I thought,it will be worse". ,,Nevermind,I'll go to my room" řekla jsem a šla zpátky fo pokoje. Sedla jsem si na postel. Vzala jsem do rukou telefon. Hned mi vyskočilo několik upozornění.

Liam: ,,Are you excited? This will see whole school tomorow

Kyle: BRO!Are you joking,where you got that video?

Liam: Internet is good think.

Dál jsem nemohla číst. Hodila jsem telefon na zem a složila hlavu do dlaní. Já se tam nemůžu vrátit,ale musím. ,,Alex is dinner ti...OMG are you Ok?" řekl vyděšeně Shawn. ,,Yeah,I'm okay". ,,No,you're not,why are you crying?". ,,That's long story,let's go on dinner". ,,Take a tissue" řekl a podal mi kapesník.

U večěře vypadal nervózně. Taky si pořád něco šeptal s Jackem G. Po večeři jsem si sedla na balkon. Snažila jsem si nějak spravit náladu a tak jsem poslouchala písničky. Potom se mi hlavou začali honit různé texty. Začala jsem psát do mobilu různé texty. Nejradši bych se na to prokletý místo nevracela,ale musím. Nechci,aby jí ublížil. Aniž bych to postřehla, naproti mě si někdo přisedl.

Ty nádherné hnědé oči bych poznala ma míle daleko. ,,I know you don't know me very well,but please tell me what's wrong,I'm worring about you,you're my only friend,except Jacks". ,,That's tribute". ,,What?". ,,It's tribute,that I'm one of your friends". Shawn se zasmál. Nastalo trochu trapné ticho. Shawn si pak začal hmkat známou melodii.
,,Give me love"
,,Cause lately I've been waking up alone"
Opět jsme začali zpívat dohromady. Znova jsem cítila ten divný pocit. Aby tahle chvíle nikdy nezkončila.
........................................................................
Začala jsem pomalu ulehat do postele. Vypnula jsen telefon,nedokážu se na to dívat. Kdyby to Matt nedával na ten poďelanej Youtube. Nemůžu říct,že bych na něj vyla nějak mic naštvaná,přece jenom o tom nevěděl. Byla jsem trochu víc naštvaná kvůli tomu smackcam. Opět jsem chtěla pomstu. ,,Mahogany,are you sleeping?". ,,No,why?". ,,I need your help". Posadila se. ,,Sure,what is it?". ,,I want prank Cam". ,,I was thinkig about,that we can wake up them in some way". ,,What about that,we will poure really big bucket of icy water".

,,That sounds good,but where you want to take a bucket?". ,,Cleaning room". ,,Ok,but we have to get up early". ,,I can live with that". ,,Ok,good night and thank you". ,,You're welcome.
........................................................................
5:00 mi zazvonil budík. ,,Lox,get up"řekla jsem unaveně. ,,Wtf Alex,it's so early". ,,We're doing that prank". Vyloukla na mě zpod polštáře. ,,Alright" řekla a unaveně se vykopala z postele. Vzali jsem jsme telefony a spustili na nich tu dobře známou aplikaci,Vine.

Šli jsme k uklídové místnosti. Naštěstí byla odemčená. Vzali jsme velký oranžový kýbl. Na poličce jsme psk uviděli i pastičky na myši. Obě nás napadlo to stejné a tak jsme je vzali taky. Došli jsme k nám do pokoje a sprchou napustili kýbl. Potom jsme šli o pokoji 136. Opatrně jsme otevřeli dveře.

Cam a Nash spali na manželské posteli,což nám dokonale hrálo do karet. Potom na další spal Shawn a na další Matt. Rozbalili jsme pastičky a začali je rozmisťovat po Camově a Nashově posteli. Já se potom přesunula k Mattovi. Lox pak začala pokládat pastičky i na Shawnovu postel. ,,No,no don't put it on him" zašeptala jsem. ,,Why?". ,,He hasn't done anything to me". ,,Ok,sorry" řekla a sesbírala pastičky.

Šla jsem kolem jeho postele. ,,How someone can be this cute" opakovalo se mi v hlavě. ,,Alex,are you ready?" řekla nadšeně Lox,čímž mě zase vatrhla z malého zasnění. Vzala jsem oba naše mobily a dala je na šuplíky naproti postelím.

,,One,two,three go". ,,Good morning!!!" zakřičely jsme obě a vylili na ně vodu. Zbytek jsme pak ještě stříkly na Matta. Všichni se strašně lekli. Pak se ale pokojem začali ozývat bolestné výkřiky. Matt spadl z postele,zatímco Cam z ní rychle seskočil. Shawn jen vylekaně seděl na posteli. ,,What the fuck just happened?" řekl vyděšeně Shawn. ,,We just pranked you guys". ,,Why?" řekl Cam zaplavenej od vody. ,,And you haven't done anything to Shawn?" dodal Nash. ,,We runed out of mouse traps".

,,I don't believe you". ,,No bro,It's because she likes him and he has crush on her". Se Shawnem jsme se na sebe nervózně podívali a zčeevenali. ,,You din't know what are you talking about,you're still sleepy" řekl Shawn. Cam a Nash nad tím akorát zavrtěli hlavou. ,,Ok,but where am I supposed to sleep,my bed is more like water bed". ,,I don't know you can sleep with Shawn in one bed" mrkla jsem na něj. ,,I have idea" řekl Cam,rychle si vzal suchý polštář a vyběhl z pokoje,směrem k našemu.

Rychle jsme běželi za ním. Když jsme přišli na pokoj,Cam ležel v Loxině posteli. Rychle jsem skočila do svojí. ,,Are you guys kidding?" řekla Lox. ,,I'm going to Aaron's room,bye" řekla a rozloučila se. Potom se ale do pokoje nasáčkovali Nash a Matt. ,,Where you guys want to sleep,there's no more space". Nash jen zakýval hlavou a snažil se mě zhodit z postele. Pevně jsem se držela matrace. ,,Fuck you Nash". Když už to vypadalo,že mě opravdu stáhne dolů,zazvonil budík. Nash mě pustil a s výrazem,který se ani nedá popsat odešel.

Days With Crazy Boys✔Where stories live. Discover now