8. ,,Jsem Muffin Man"

1.2K 39 3
                                    

Opět nastalo M&G, potom jsme šli rovnou na letiště a letěli do Atlanty. Nemělo se letět nějak mic dlouho, jen 4 hodiny. Prošli jsme kontrolou a šli k letadlu. Seděla jsem opět u okna,vedle mě Matt a pak Cam. Letadlo se odlepilo od asfaltu a my jsme se opět vznášeli. Půlka cestujících hodila šavli,polovina dětí se rozbrečela. Už jsme tak trochu ztratila nervy, tak jsem si dala sluchátka a vyndala pár sešitů z batohu. Začetla jsem se do kupy čísel a textu.
........................................................................
Povalila jsem se na postel hotelu a oddechla si. ,,Konečně " vydechla jsem. Jelikož jsme nebyli na hotelu,ale na ubytovně,musela se objednat pizza. Všichni se zase sešli u Cama,Shawna a Aarona na pokoji. Potom přišel Bart s několika krabicemi. Položil je na malý stoleček

. Všichni začali krabice otevírat a vybírat si,jaký druh si vezmou. Všichni se pak spolu začali bavit. O show a hlavně o tom,co zítra. Padlo hodně nápadů,třeba karaoke naživo,sluchátková challenge. Na ničem jsme se ale moc neshodli. ,,Schůzka" se pak nakonec rozpustila a každý si hleděl svého. Rozhodla.jsem de odejít,ale pak mě zastavil Shawn.

,,Můžem si promluvit?". ,,Jo,něco se stalo?". ,,Ne to ne,ale ne tady,ještě by nás Cam točil nebo tak" poznamenal a usmál se. ,,Asi jo,ten snad za chvilku založí náš fanclub". ,,No to teda,na jeho instáči jsme pomalu víc než on". ,,Aspoň mu narostou followeři" řekla jsem .

Se smíchem jsme vyšli ze dveří a šli na chodbu. Jelikož nikde nebyly žádné sedačky,sedli jsme si na zem. ,,Povídej" vyzvala jsem ho. ,,No dneska na tý stagy,co jsi to zpívala". ,,No Imagination,jak to máš v tom bloku". ,,Takže si to zpívala nevymyšlený,z hlavy,přímo na stagy?".řekl s udiveným výrazem. ,,Tak trochu ". Shawn nic neříkal,jen seděl s polootevřenou pusou a nechápavým výrazem. ,,Počkáš tady chvíli?"řekl po chvíli ticha. Potom rychle odběhl.

Během chvíle byl zpátky s kytarou,blokem a tužkou. Podal mi blok a tužku. Podívala jsem se na text. Pochopila jsem a začala psát. Napsala jsem jen to,co mě napadlo na stagy. Blok jsem podala Shawnovi. Shawn pak na kytaru začal hrát tu melodii,co jsem hrála na stagy. Žasla jsem nad tím,jak si pamatoval každý akord. Přitom to slyšel hen jednou. Teď jsme tam s otevřenou pusou seděla já.

Odložil kytaru a začal přemýšlet. Potom vzal do rukou blok a dopsal něco. Podívala jsem se. Vzala jsem tužku a také něco dopsala. Takhle jsme se začali střídat,diskutovali jsme o vhdoných slovech,smáli se. Byl to opravdu nádherný okamžik. Asi po hodině jsme měli složenou píseň.

Shawn vzal do rukou kytaru a začal hrát. Já vzala do rukou blok s našim dílen a začala zpívat. ,,Díky" ozvalo se z jeho úst. ,,Za co?". ,,Je to perfektní,máš opravdu talent" řekl a usmál se. Uculila jsem se. ,,Měli by sme jít je...půl druhé?!". ,,Se teda moc nevyspíme" poznamenala jsem ,,Ale i tak dobrou". ,,Dobrou" odpověděl a oba jsme šli na své pokoje. Jo,něco na něm bude.
........................................................................
Ráno se mělo jí t na snídani do nějaké restaurace nebo tak něco. Moc jsem se nevyspala. Nemohla jsem usnout,takže jsem dohromady naspala asi 4 hodiny. Vyhrabala jsem se z teplé postele a zamířila do koupelny. Hned po infarktu,když jsem se viděal v zrcadle jsem vykonala ranní hygienu. Pak byl čas na to,udělat ze sebe člověka. Oblékla jsem si černé roztrhané džíny a červenou kostkovanou košili. Až teď jsem si všimla,že Lox nebyla v pokoji. Protočila jsem nad tím očima a věnovala se maskování kruhů pod očima.

Někdo zaťukal na dveře. ,,Dále" ozvala jsem se. Do pokoje vešel Shawn. ,,Nálehavý případ,potřebuju pomoc nebo umřu". Zmateně jsem se podívala. Potom jsem si všimla obrovské červené tečky,která mu doslova svítila mezi obočím. ,,Ty vole,nevěděla jsem že máš tři oči" řekla jsem a začala se smát. Shawn se jen podíval pohledem "jako rly". ,,Nemůžeš s tím něco udělat?". ,,Tak budu se snažit" řekla jsem a uvolnila místo na posteli.

,,Čaruj" řekla Shawn a rozhodil rukama. ,,Expeliarmus" křikla jsem a mávla proti němu korektorem.Usmál se a pak čekal. Napatlala jsem trochu korektoru na blender a začal lehce ťukat na ten kráter. ,,Nevíš co se bude dělat na show?"zeptala jsem se. ,,Nevím,nikdo nic neříkal. Mou pozornost pak odpoutaly otevírající se dveře. ,,Dělás ten make-up naslepo,ťupeš mi to do očí". Potom jsme na sebe vrhly úplně stejný pohled.

Oba jsme měli namylsi to stejné. ,,Make-up naslepo" řekli jsme zároveň. Shawn napřáhl dlaň a oba jsme si plácli.

Celou akci sledovala Lox,která právě vešla do pokoje. ,,Ani se nebudu ptát co děláte" řekla a mrtvolnou chůzí šla ke svému kufru. ,,Spíš co si dělala ty,vypadáš jak mrtvola". Lox protočila očiama a měla v plánu se převlékat. Už sahala na lem trika.

,,Počkej jsou tady malý děti" křikla jsem a překryla Shawnovi oči. ,,Pokud vím,tak jsem starší,kide" řekl a uraženě si zřížil ruce na hrudi. ,,Tak ho běž domalovat na chodbu,já se chci převlíct". Vzala jsem kosmetickou taštičku a šli jsme na chodbu.

Pomalu jsem dokončovala své dílo. ,,Co to sakra děláte?" zeptali se dva hlasy nad námi. Byl to Tay a Cam. ,,Maskuju mu Mount Everest na ksichtě". ,,Puberta". ,,Jo,ta vás podle psychického chování teprve čeká" usmála jsem se na ně. Protočili nad tím očima a šli. Potom jsem podala Shawnovi kapesní zrcádko.

Odkoukl od zrcadla a ukázal mi vztyčený palec. ,,Hej nevím jestli se chodila do Bradavic,ale fakt asi umíš čarovat". ,,Víš,něco jsem ti tajila, ve skutečnosti jsem Hermiona" řekla jsem a " dramaticky" odklonila hlavu jako v divadlech. ,,Víš taky jsem to něco tajil,já jsem Muffin Man". (Vím že mám naprosto debilní humor ale pls). ,,Muffin Man?". ,,Jakou máš superschopnost?". ,,Všichno sníst". ,,A tvůj cíl je zničit všechny rajčata". Oba jsme se začali smát na celé kolo.

Fakt nevím co to bylo za autistickou chvilku. Potom jsem si odnesla věci zpět do pokoje a šla k recepci. Všichni se sešli a vyrazilo se. Zastavili jsme se v malé kavárbičce. Každý si něco.objednal. Se Shawnem jsme jim taky řekli náš náoad s make-upem naslepo. Všichni souhlasily. Na hotelu jsem si do batohu přibalila ještě šminky.
........................................................................
Přišli jsme na obrovskou halu. Byla zatím snad ta největší. Všude bylo prázdno,jediné co bylo,tak pódium na konci. Jelikož chybělo několik pořadatelů,museli jsme show připtavit. Vzala jsem do ruk stojany a plachty s logem MagConu. Odnesla jsem je na místo,kde se vždy fotíme. Nějakou chvíli mi trvalo,než jsem zjistila kde,co a jak. Po dlouhém dumání se mi konečně povedlo sestavit první plakát. Pyšně jsem se na své dílo podívala. Už zbývalo jen...šest plakátů. Povzdychla jsem si.

Začala jsem s druhým plakátem,pak dalším a dalším. U předposledního se ale muselo něco pokazit. Chtěla jsem připevnit plachtu k rohu stojanu. Trochu jsem ale zapoměla,že jsou všude kabely. O jeden jsem zakopla a s plakátem letěla k zemi.

Při pádu se mi povedlo shodit i další plakát. Vyhrabala jsem se ze zříceniny stojanů a postavila se. Vzteky jsem měla chuť zabíjet. Po další půl hodině jsem měla konečně vše postavené. Šla jsem zpátky kolem skleněných dveří,na které se už lepily natěše é fanynky. Když mě viděli,začali skákat a ječet. Zamávala jsem a šla do backstage,kde už byli skoro všichni nachystaní.
.....................................................................
Následoval typický začátek a potom došlo na challege. Jelikož jsme ji vymysleli já a Shawn, rozhodlo se,že ji podstoupíme my. Donesly nám dvě židle. Lox mi ještě půjčila svoje šminky,jelikož jich má o dost víc. Potom mi dali šátek přes oči. ,,Takže vás všechny vítám ve svém kosmetickém salonu,kde dnes nalíčíme tento subjekt" řekla jsem do mikrofonu. ,,Takže jako první začneme s očima" řekla jsem a natáhla ruku. Někdo mi podal paletku a štětec. Štětcem jsem se strefila do nějaké barvy. ,,Kde máš oči?" zasmála.jsem se. Začala jsem mu hmatat po obločeji. Nahmatala jsem oči a začal kreslit štětcem. Štětec jsem dala.do jiné barvy a pokusila se barvu na víčku ztrácet.

Pak.přilišla řada na linky. Štetečkem jsem jela po Shawnově oku. Potom řasenka a make-up. ,,Teď vezmem make-up". Napatlala jsem Shawnovi trochu na obličej a štětcem se pokusila rozetřít.

,,Zkus mi to dát na obličej a ne do nosu" zasmál se Shawn. Své dílo jsem dokončila a byla čas na velké odhalení. Pomalu jsem si začal sundávat šátek. Hned se mi naskytl poheld na Shawna s růžovými stíny až u obočí,linkami u uší,hodně blbě zotřeným make-upem a rtěnkou,jako by šel na dětskou párty dělat klauna.

Začala jsem se neivěřutelně smát. Shawnovi se pak podalo zrcadlo aby taky viděl tu nádheru. ,,Oh My God" řekl a do zrcadla koukal s otevřenou pusou. Po tom co fanynky mé dílo komentovali,jsme se oba rozešle do backstage Shawna odlíčit.

Days With Crazy Boys✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat