13. ,,Women are always right"

547 9 2
                                    


Cam
Řekl jsem klukům svůj plán. Všichni se už domluvili s kým budou. Zbyli nakonec jen Shawn a Alex. ,,I have keys everybody". Křikl Bart. Všichni jsme je co nejrychleji rozebrali. Trochu jsem si připadal jako wing man jednoho z nich.

Alex
Když Bart rozdával klíče,všichni se na něj vrhli a málem ho ušlapali. Já jen čekala ke komu budu přiřazena. ,,You guys are together"řekl Bart a ukázal na mě a Shawna. Oba jsme si vyměnily pohledy a šli k pokoji. Trvalo nám snad hodiny než jsme pokoj našli. ,,Oh my god,this hotel is labyrinth". ,,Yes,they should gave us a map on recepcion" zasmál se Shawn. ,,There is it!" křikla jsem nadšeně. , Finally,I think my leg fell off on second floor" zase jsme se zasmáli. Unaveně jsme padli na postel.

Chvíli jsme mlčeli. Shawn pak ale ticho prolomil. ,,What's wrong? I know you don't want talk about it,but all this stuff isn't because no sleep. You can tell me that,you can trust me". ,,I trust you,but I'm not sure if i trust you fully. You know, we don't know each other that well". ,,I think It's time to know ourselfs better" Tell me more about you ". Na tváři se mu vytvořil úsměv,úsměv plný naděje.

,,What is your favourite tv show". ,,I don't know,I like so much films,but Spider-Man is really good and all of that Marvel stuff". ,,What about you and music,what are you listen to?". ,,Classic John Mayer,Ed Sheeran". ,,Oh my god,Continuum is the best". ,,Yes totally,,Dreaming with a broken heart" is lovely,I can listen to it all day". ,,Yeah,but Dancing in a burning room is also really good". ,,Hm,no Gravity is better". ,,No it's not". Začal se se mnou hádat. ,,You're talking shits Gravity is best and will be best". ,,No you're talking shits,and stop argue with me,I'm always right" řekl pyšně. ,,Sorry lil boy,but you forgot that women are always right". Pyšný úsměv mu spadl z obličeje a došlo mu, že už nemá šanci. ,,But I play guitar better" ,,OMG stop act like kid and argue with me,you lost" ,,I've rosted you so good,you're fucked up". ,,I do not act like kid". ,,I said stop,lil kid". Tahle hádka trvala snad věčnost. Pořád jsme se smáli argumentovali navzájem.

Už mě ti přestalo bavit a hodila jsem po Shawnovi polštář. Na tváři se mu vytvořila podivná grimasa,která naznačovala něco mezi leknutím když dostanete 1 z matiky.


Nemusela jsem ani dlouho čekat a Shawn překočil na moji postel s polštářem v ruce. Hned jsem zchytala ránu. Jelikož se žádný polštář v mé blízkosti ale nenacházel,popadla jsem deku a začala se bránit jí. Přehodila jsem ji přes něj. Využila jsem toho,že nevidí a shodila ho z postele. Rychle jsem ho "zalehla" a znehybněla mu ruce. Vystrčil hlavu zpod deky. ,,Now I'm fucked up" zasmál se.

Pustila jsem ho. Hodili jsme věci zpátky na postel a potom šli spát. Ještě posledních pár minut před tím,než jsme zhasli světla,jsem se koukla na mobil. Ale já zapoměla. Zapoměla jsem kvůli němu. Až teď mi došlo,že to byl špatný nápad. Položila jsem mobil na stoleček. Z očí mi vyhrkly slzy. Slyšela jsem dveře koupelny. Zakryla jsem se dekou a dělala,že spím. Nesmí to vidět. ,,Good night". ,,Good night"odpověděla jsem a nedala na sobě nic znát.
........................................................................
Otravný zvuk se rozezněl pokojem. Dnes se konala další show v San Franciscu. Zase sem vůbec nespala. Celou noc jsem přemýšlela nad tím,co mi napsal. ,,So excited to see you"
Nedalo mi to spát,nechápala jsem,co tím myslel. Vylezla jsem z postele a šla do koupelny,kde jsem strávila dobrých 15 minut. Přišla jsem do pokoje. Shawn ještě pořád ležel v posteli a nehodlal vstát. ,,Shawn,wake up,we have to go". Jen zamručel. ,,Shawn ". Nic neudělal a jen se převalil. Jak myslíš. Vzala jsem polštář a skočila na jeho postel. Hned se ocitl pod palbou. Zakryl se dekou a snažil se bránit. Nakonec jsem ho z postele úplně shodila. Ležel na zemi,rozespalý. Tmavě hnědé vlasy mu trčely všude. ,,Good morning" řekla jsem a usmála se jako andílek. ,,That wasn't really good morning". ,,You had to wake up when I said". Jen nad tím protočil očima a vstal ze země.
........................................................................
Na show bylo snad víc lidí než bylo včera. I M&G bylo poměrně brutální. Sotva jsem se s lidmi stíhala fotit. ,,Oh my god,no way thank you guys so much " slyšela jsem někoho radovat se vedle mě. Viděla jsem nadšeného Shawna jak v rukou drží triko s potiskem všech Bradavických kolejí. Ze široka se usmíval a radoval

. ,,You starring at him again" ozval se hlas za mnou. Byl až moc povědomý. Hluboký,naháněl mi strach. Naskočila mi husí kůže. Strnula jsem,nemohla dýchat. Srdce mi začalo bít ohromnou rychlostí. Otočila jsem se a nahlédla do těch nepřátelských očí. Nebyla v nich vidět žádná emoce,jen na mě tupě zíraly.

,,L-liam w-what are you doing here?"řekla jsem koktavě,třepal se mi hlas. Cítila jsem jak se mi slzy lehce hrnuly do očí. ,,Why are you here? You're gonna hurt me? Jen se zasmál. ,,No,not here, maybe later"uchechtl se. ,,I just wanted to see you". It's weird to see you happy". ,,I'd rather see you scared and crying". ,,Wait,you already crying". ,,Get out and let me go!" křikla jsem a utekla.

Shawn
Viděl jsem jen,jak Alex utekla. A pak jen nemile vypadajícího kluka s úšklebkem na obličeji. Přistoupil ke mě. Sjel si mě pohledem. Odešel ale silně do mě drcnul ramenem. Nechápal jsem. Nic jsem nechápal

Alex
Utíkals jsem a schovala se na toalety. No,no no no,that's  not happening. Z hluboka jsem dýchala. Jak se sem dostal? Co mi udělá? Potkám ho ještě? Tolik otázek se mi honilo hlavou. Já už tohle prostě nezvládnu. Nezvádnu.

Shawn
Večer jsme se vrátili na hotel. Hlavu jsem měl plnou otázek. Nic jsem nechápal. Ty věci kolem Alex. Chtěl bych se zeptat,co se děje. Ale odpověď by byla stejná. Nic se neděje. Nevěřil jsem jejím slovům,ale vím,že bych to z ní nedostal. Přemýšlel jsem jak jí spravit náladu ale hlavou mi více honili různé teorie co se mohlo stát. Došel jsem na pokoj a vytáhl tričko od fanynek. Bylo nádherné. Na pokoj přišla Alex. Na obličeji jako vždycky stejný poker face. Nedala na sobě znát žádnou známku citu. ,,What did you got on that M&G?". ,,This Hogwarts shirt and I love it,I'm watching Harry Potter since I was kid". ,,Do you like Harry Potter?". ,,I haven't seen it,so I don't know". ,,Wait,you haven't seen it yet,Oh my god everybody must see it". ,,I had no time to watch it,It's not crime"zasmála se . ,,Yes it is,It's illegal,I think I have to arrest you". ,,Alex,we need to repair it,take a seat and get ready for Harry Potter marathon"

Days With Crazy Boys✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat