14. Camova vosková fetish

447 10 0
                                    

Shawn
Vytáhl jsem notebook a oba jsme se usadili na postel. Zapnul jsem Harryho Pottera. Začala hrát známa znělka. Začal jsem si potichu pobrukovat. ,,OMG,this man looks excatly like you" řekla Alex a ukázala na Hagrida. Otočil sem se na ni s pohledem "jako rly?!". Za chvíli vyprskla smíchy. ,,Thanks,then you looks excatly like her" řekl jsem a ukázal na McGonagalovou(prosím nezabíjejte mě jestli je to špatně napsané👌). ,,I'm obviosly prettier" řekla ironicky a pohodila vlasy ,,but she can change into a cat". ,,Let's keep on watching.
........................................................................
Shawn
,,We should go sleep,it's getting late and this is only third part". ,,How many parts are left?". ,,Five,we can watch the rest tomorrow". ,,No,another part,i love it,please" řekla a nahodila štěněcí pohled. ,,Ok,but it's last part".

Cam
,,Matt,bring me a camera". ,,Where yoi have it,i can't find it in that mess". ,,It' s in my suitcase". You call this mountain of clothes and mess suitcase?" zasmál se. ,,You're so unable,let me see". ,,Look,it's right here". ,,How did you found that so fast". ,,It's organized mess". Připravili jsme kameru. ,,Nash we're about to record". ,,I'm coming!". Začali jsme točit.

,,What's up guys,my name is Cameron Dallas,this is Matt and Nash and  we're doing pickle challenge". ,,Whoever eats all the pickles and drinks all the juice first wins". ,,The two loosers getting wax their legs" (viz. média) . ,,No there's one looser" řekl Matt. Bože,ten dement to zas nepochopil. ,,No if i win you two loose". Chvíli měl na tváři nechápavý pohled. ,,Ooh got it". ,,Guys, i don't like pickles" řekl Matt. ,,You don't have to eat them,but then you have to wax your legs" řekl Nash. ,,Ok guys,unwrapped the jars". ,,3,2,1 go!" Všichni jsme začali jíst jak o život,jako fakt si nechci depilovat nohy. Matt se tvářil jak kdyby musel jíst tuleně s majonézou(😂mňamina). Vzal jsem do ruky okurek a plaskl s ním Nashe přes obličej. Ten se zadusil okurkem a začal kašlat. Všichni jsme už postupně dojídali,až na Matta. ,,I got it!!" křikl jsem když jsem dojedl. ,,I won!!".

,,Fuck you Cam" řekl Nash. ,,So,you what's time for?" řekl jsem a vzal do ruky depilační pásky. Nash se na mě podíval se zděšeným výrazem. ,,You're going first Matt". Vzal jsem depilační pásky a zahřál je mezi rukama. Matt si mezitím vyhrnul tepláky. Silou jsem mu plácl pásek na nohu. ,,Three,two,one!". Silou jsem páskem trhl. Z Matta vyšel zvuk tak hlasitý,že by se i Godzzila styděla.

S Nashem jsme se hlasitě smáli. Matt se držel za narudlou nohu. ,,Your turn Nash" řekl jsem a na tváři udělal ďábelský úšklebek. ,,Fuck". Opět jsem si vše připravil,potom silně trhnul páskou. Reakce se od Mattovi moc nelišila. ,,Guys,this will sounds crazy,bit i wanna try it too". ,,Think about it,it's pure pain". ,,No,let's do it". ,,You're not normal".

Vyhrnul sem si tepláky. Nash mi přilepil pásek na nohu. Zatnul sem zuvy a čekal. Nash trhnul páskem. Slyšle jsem trhnutí pásku,ale žádnou bolest jsem necítil. Ža by to fakt byly takové citlivky. Otevřel jsem oči a podívak se na nohu. Pásek byl v Nashově ruce,ale vosk furt na noze. ,,What?!" křikl ssm šokovaně. ,,What the hell just happend?!". ,,Wait,let's try another one" řekl Nash a dal mi na nohu další pásek ve snaze strhnout vosk. Ale ten tam furt byl.

,,Fuck,what i supposed to do,am i going to be stuck with this forever?". Matt vzal do ruky mobil. ,,Aaron? Yeah,we got little problem here,can you come tou our room,yeah,thanks". Během chvíle se ve dveřích objevio Aaron. ,,What happened?". ,,We were waxing Cams leg,but the wax is stuck on his leg". ,,But why you called me? I'm do know what to do,try to wash it or something". Šli jsme do koupelny a snažili se vosk umýt,ale marně.

,,Guys,call Alex". ,,She's a girl,she will have something to get it off" navrhl Matt. ,,OMG Matt,that's the first smart thing i heard from you today" rýpnul jsem si. ,,Haha very funny". Vyšli jsme z pokoje a zamířili si to rovnou k Alex.

Alex
,,Shawn, wake up" budila jsem spícího Shawna,který spal hned vedle notebooku. Cukl hlavou a několikrát zamrkal. ,,What happend?" zeptal se rozespale. ,,You fell asleep". ,,You should really go sleep". Uslyšela jsem oteveření dveří. Do místnosti vtrhli snad všichni. ,,Alex,we need your help immediatly". ,,What's wrong?". Cam položil nohu na postela vyhrnul si nohavici. Na holeni měl přilepenej vosk. Jako fakt nechcu vědět co dělali.

,,What the heck you were doing,or,i don't want to know it" uchechtla jsem se. ,,We need to remove it,somehow,you know what to do right?". ,,Not really,but i'll try". Cam si sedl na postel a já mezitím šla pro kosmetickou tašku. ,,Wait,i'll try something ". Chytila jsem vosk za odstávající konec a zkusila ho strhnou. ,,Fuuck" zaječel Cam.

,,OMG,you're gonna wake up whole hotel,don't be such a girl". ,,You don't know how much that hurt". Protočila jsem nad tím očima. Z kabelky jsem vytáhla kapesní nožík. Neptejte se proč ho tam mám,a ja se tam ocitl,prostě tam je. Cam se zhrozil,vykulil oči. ,,I think we have to cut it". ,,Wait what!? Is that a joke?". ,,Obviosly it is,i need some oil,like baby oil,does anymone have it?".

,,Do we look like we got babies?" ušklíbl se Shawn. ,,No,but you're little kid,little kid Shawnie" řekla jsem hlasem jak kdybych mluvila na mimčo a zatahala ho za tváře. ,,Don't be like my grandma". ,,Oh Shawnie, don't be mad,do you wanna cookie" zavftipkovala jsem. Jen nad tím protočil očima a zasmál se. ,,Guys, we should go to shop buy that oil". Všichni jsme vstali a šli do obchodu.
........................................................................
,,One,two...". ,,Fuuuck!!" zaječel Cam. ,,Fuck,fuck,fuck,fuck" říkal pořád dokola,během toho co dělal na zemi kotrmelce a držel se za nohu. ,,You shouldn't play with thinkns for adults". ,,Better say shouldn't olay with thinks for women". ,,It's really late,i thinl i'll go to bed,bye" řekla jsem. ,,Bye". ,,I'll go with you" řekl Shawn. ,,Oouu" ozvalo se z úst všech. Shawn se na ně otočil a propálil je pohledem. Došli jsme na pokoj. Shawn sebou pleskl na postel,já se šla do koupelny převléct. Přišla jsem z koupelny. Shawn nehybně ležel na posteli a spokojeně vydechoval. Jen jsem se nad tím usmála. Potom jsem vzala deku a přikryla ho. No,a nezbývalo mi nic jiného,než sama sobě popřát dobrou noc.

Days With Crazy Boys✔Where stories live. Discover now