6. Splašený lamy

1.1K 41 2
                                    

Na pokoji jsem si přes sebe přehodila mikinu a vydala se na večeři. Nandala jsem si na talířek,no trochu to vypadalo,že se mi to na talířek ani nebude vlést. Sedla jsem si a pustila se do jídla. Postupně začali ostatní přicházet. Cam sedl vedle mě. ,,Co ruce? ". ,,Ani mi nepovídej,mám pocit jako by my je někdo urval,hrál s nima baseball a pak mi je nasadil". ,,Tak příště uděláte dřepovací challenge" řekla jsem a mrkla jsem na něj. ,,Jako abych ochrnul celkově?". ,,By jsi mě ale musela krmit" odpověděl a široce se na mě usmál. ,,Tak miminka je potřeba krmit" řekla jsem a vyplázla jsem na něj jazyk. Dojedla jsem a vydala se do pokoje,kde jsem se osprchovala a převlékla.

Potom jsem šla k menšímu sezení v chodbě a šla na wifi.Jak jinak že. Začala jsem přemýšlet. Měla bych natočit nějakej vine,přece jenom se to ode mě očekává. Dolovala jsem mysli ale bez výsledku. ,,Alex?''zeptal se mě někdo za zády. Otočila jsem se a uviděla nesmělého Shawna. ,,Co potřebuješ?". ,,Je to takový divný,ale chtěl jsem se zeptat jestli by jsi mě nenatočila?". ,,Už by to chtělo nějakej cover na vine". ,,Jo,jasně a co budeš zpívat? ". ,,Summertime sadness".(celej cover v médiích) ,,Ok". Podal mi telefon. Rozjela jsem vine a začala točit.

Shawn začal brnkat na kytaru a zpívat. ,,Kiss me hard before you go,
Summertime sadness
I just want you to know
baby you're the beeeaaaast.
Musela jsem se smát nad jeho voice crackem. Shawn zčervenal v obličeji a dal si dlaň na čelo. ,,Tak to zveřejníme" pohrozila jsem. Jen co jsem to řekla si sundal kytaru a běžel směrem ke mě. Začala jsem utíkat chodbami hotelu neznámo kam,se Shawnem v patách. Běhali jsme po hotelu jako nějaký splašený lamy.Rychle jsem vlezla do otevřeného výtahu.

Zběsile jsem mačkala tlačítka,aby se dveře zavřeli. Bylo to jako v hororovém filmu. Dveře se zavřeli a já jela do vrchnějšího patra. Dveře se otevřeli. Pomalu jsem vyšla ze dveří. Rozhlédla jsem se a udělala pár kroků vpřed. ,,Baaaaf!". Shawn  mě chytil rukama kolem těla,abych nemohla utéct. Strašně jsem se lekla,že jsem postupně sesunula na zem a držela se za srdce. Zprudka jsem dýchala. ,,Bože,asi už vím co je to mít infarkt". ,,Dej mi pls ten mobil". Napřáhl ruku,aby mi pomohl se postavit. Podala jsem mu mobil. ,,Asi to půjdem dotočit ne?". Potom jsme se společně vydali o patro níž,kde na zemi ležela Shawnova kytara.

,,Tak tři,dva,jedna" dopočítala.jsem a zapla nahrávání.

,,Kiss me hard before you go,
summertime sadness.
I just want you to know,
baby you're the beeeeest"

Podala jsem mu mobil. ,,Snad nejsem tak hroznej kameraman?". ,,No je to takové roztřepané,tmavé a máš mě ze špatného úhlu" řekl a podíval se mě asi nějak takhle:

 ,,No je to takové roztřepané,tmavé a máš mě ze špatného úhlu" řekl a podíval se mě asi nějak takhle:

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


,,Si to příště toč sám" řekla jsem a praštila ho do ramene. ,,Ne dobrý na začátečníka ujde''. Silně jsem přimouřila oči a na jednom "zahrála"tik. ,,I.will.kill.you" řekla a přiblížila jsem se. ,,Hej nech toho,vypadáš celkem creepy". Pokračovala jsem a tik ještě zvýraznila. ,,Mám zbraň a hodlám ji použít" řekl a chytil kytaru za krk. ,,Tak to silně pochybuju,že by jsi udělal". ,,Máš pravdu" řekla a kytaru obejmul. ,,Když už jsme u tý hudby máš i jiný písničky než "Life of the party?". ,,Jo pár jich mám".  ,,Zazpívej mi nějakou. Na chvíli se zamyslel.

,,I promise that one day I'll be around,I'll keep you save,I'll.keep you sound
right now is pretty crazy and I don't know how to stop or slow it down.
Hey,I know there're some thing we need to talk about and I can't stay so let my hold you for a little longer now
Take a piece of my heart and make it all your own,so when we are appart,you'll never be alone.
You'll never be alone. When you miss me close your eyes I'm maybe far,but never gone. When you fall sleep tonight just remember we lay under the same stars. Hey,I know there're some things we need to talk about and I can't stay,so let.my hold you for little longer now. Take a piece of my heart and.make it all your own so when we are appart,you'll never be . You'll never be alooooooooone,you'll.never be aloooooooone. And take a piece of.my heart abd make it all your own,so when we are appart,you'll never be alone. Never be alone.

Seděla jsem a koukala na něj s úžasem. ,,Halo,Země volá Alex". ,,Eh promiň,ale to bylo úžasný,ten text je to eh,jak si ji vymyslel?". ,,Ani nevím prostě mi přišla do.hlavy". ,,Jen tak?". ,,Jop". ,,Ta část "Just remember we lay under the same stars je nádherná". ,,Jo taky jsem na ni pyšnej". ,,Ale dost o mě taky mi řekni něco o sobě,vím jen jak se jmenuješ"řekl a usmál se.

,,Celým jménem jsem Alex June Greenová,narodila jsem se 8. září,nenávidím rajčata". ,,O těch mi ani nepovídej" řekl a udělal zhnusenou grimasu. ,,Malý červení satani" dodala jsem. ,,A co tvoje rodina,sourozenci?". ,,No nemám sourozence a žiju jen s mámou. Táta od nás odešel když mi byly dva roky". ,,Promiň neměl jsem se ptát,asi ti není příjemný o tom mluvit". ,,Nijak to neřeším,stejně si ho nepamatuju". ,,No teď jseš na řadě ty". ,,Ok,tak začnu stejně.

Celým jménem jsem Shawn Peter Raul Mendes". ,,To je snad ještě delší  než Brumbálovo jméno"řekla jsem a vyplázla jazyk. ,,Máš ráda Harryho Pottera?" zeptal se podezíravě se na mě podíval. ,,Jo celkem jo,jseš snad Potterhead?". ,,Já jsem tím posedlej  tak trochu už od dětství". ,,Počkej,něco ti ukážu" řekl a začal něco hledat v telefonu. Potom mi ukázal fotku jeho.
malého,jak drží v ruce hůlku má přes sebe plášť. ,,Bože to je cute a to vedle je sestra?" . ,,Jo Aaliyah".  ,, A kde vlastně bydlíš?". Zívnul si a pak odpověděl. ,,V Torontu,Pickering".

,,Ty by jsi měl jít radši spát nebo tady usneš". ,,Ale mamí já ještě nechci do postele" začal fňukat jako malý dítě. ,,Ale pojď Shawnie,večerníček už skončil".  Shawn se zamračil,pak se ale usmál,vzal kytaru a oba jsme vyrazili na pokoje.

Days With Crazy Boys✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang