17. Mickey v dešti-Přepsáno

392 8 3
                                    

Shawn
,,Now,i'm fucked up,they know it,what if they gonna tell her?
To mi stále běhalo v hlavě.  Ulehl jsem do postele. Oči mi zaběhli k posteli Alex. Koukala do mobilu. Na tváři se jí objevil pohled plný beznaděje.  Rychle vstala a vyběhla z pokoje a zabouchla za sebou. Bez váhání jsem běžel za ní. ,,Alex,stop running!".

Zrychlil jsem. Takhle rychle jsem snad nikdy neběžel. Dohnal jsme ji a chytil za ruku a otočil k sobě. Byla červená a uslzená. ,,What happened? " zeptal jsem se tiše. Jen mlčela a koukala na mě. ,,What happened?" zeptal jsem se a přitáhl ji k sobě blíž. Z ničehonic mě obejmula. Divil jsem se ale nakonec jsme ji obejmul taky. ,,What's wrong.  ,,Nothing,don't worry". Na konci se ji zlomil hlas. ,,Why you don't tell me that?". Jen kývla hlavou ať to nemám řešit  a šli na pokoj. Sedla si na postel. Přinesl jsem jí kapesníčky a klekl si k ní. ,,Alex,please tell me what's happening,it's tearing me appart see you like that". ,,Don't worry,i'm ok,i'm just really tired,i'll go sleep ok?". Kývl jsem hlavou. ,,Proč to dělá,proč prostě neřekne pravdu".

........................................................................
Ráno mě probudila palčivá rána na obličeji a poté hlasitý smích. Vyšvihl jsem hlavu. Naskytl se mi pohled na kluky s několila kamerami (viz.média). Podíval jsem se na jednu z kamer. Schoval jsem hlavu pod deku. ,,Fuck you guys!". Alex se pomalu zvedla. Vypadala jako by celou nic nespala.

Jako troska. ,,What the fuck are you doing here?" řekl jsem zpod deky. ,,Smackcam!" křikly skoro všichni zároveň. Chvíli se ještě smáli. Potom odešli z pokoje. ,,Are you ok?" zeptala se Alex. ,,Stop talk bout me,look at you,you look like you haven't slept two weeks". ,,I know,i look horrible right?". ,,I didn't mean it like that,you look beautiful, princess". ,,Stop calling me like that kid,i'm not a princess". ,,Yes you are,the most beautiful princess". Usmála se a trochu zčervenala. ,,I'm gonna wash this think off,God knows what's that". Zasmála se. V koupelně jsem se umyl. Zbalili jsme se a šli k recepci. Dnes jsme něli show v LA. Dorazili jsme na letiště. Alex za celou dobu nepromluvila a jen zírala do nikam.

........................................................................
Alex
Je to horší a horší. Nevím jestli to vydržím. Dnešní show se bojím. Když se Liam dostal do San Francisca,tohle pro něj nebude problém. Nechci ho potkat. Jediné,co mě drží nad vodou,je Shawn. Jedině on vidí,to co se děje. Pořád mi říká princezno. Ty "nenápadný" věci co dělá. Ale z  nějakýho důvodu se mi to líbí,nebo je dělám taky. Možná ho mám fakt ráda,nebo možná miluji...? Nalodili jsme se na letadlo. Celou dobu jsem koukala z okna a nemohla usnout,tak jako celou noc. Co bude potom,až tohle skončí? Budu zase v nemocnici? Nebo už ani to ne...
........................................................................
Dorazili jsme na halu. Celou dobu jsem se všude nervózně koukala. Byla jsem ve stresu. Čas utíkal strašně pomalu. Do dveří se opět začali valit lidi. A nastal začtátek. Přehypovaný nástup a zase to stejné. Kraviny,zpěv a Meet and Greet. Zase to schováváví všech emocí za úsměv. Byla jsem šťastná,ale ne dost. Po Meet and Greet jsme se dohodli,že půjdem do DisneyLandu.

Aspoň přijdu na jiné myšelnky. Přišli jsme ke vchodu. Všude kolem byly jásající děti,holčičky oblečené v šatech princezen. Za vchodem se tyčily věžičky "disney" hradu. Všude byla slyšet hudba z pohádek a vůně cukrové vaty. Působilo to příjemě a mě bylo líp. Koupili jsme lístky a vešli dovnitř. Snažili  jsme se rozhodnout,kam půjdem.

Nakonec jsme se vydali k jedné z horských drah. Když jsem ji viděla zblízka,cítila jsem jak můh žaludek udělal dvojitý přemet a to jsem tam ani nebyla. ,,Guys,are you sure you want to go in it?". ,,Yes,it's gonna be fun. ,,You're scared?" zeptala jsem se Shawna. ,,Little bit,you". ,,I feel like i'm gonna throw up on everyone". ,,If so,don't throw it on me" zasmál se.  Zhluboka jsem polkla. Cam potom vytáhl kameru a začal točit . Už jsme byli první ve frontě a ve mě začala stoupat nervozita. Vozík přijel k nám. Všichni jsme si sedli. Cam,Matt a Aaron vepředu zářili nadšením. Já,Shawn a Hayes v druhé na tom byli stejně. Až na mě.

Days With Crazy Boys✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt