28. Here we are again

243 3 4
                                    

Alex
Bylo 7. srpna. Asi dva měsíce od MagConu. Neuvěřitelné jak čas rychle uběhl. Hodně věcí se změnilo. Co se týče školy,přestoupila jsem a Liam skončil v nějakém ústavu pro mládež. Nechtěla jsem,aby skončil takhle,ale nemohla jsem s tím nic dělat.

Zároveň to bylo tak osvobozujíví. Všechna ta tíha,co byla na mých ramenou,byla pryč. Mohla jsem znovu volně dýchat. Už jsem nemusela nic skrývat. Bát se. Byla jsem volná. Co se týče kluků,všichni jsme si psali celé léto. Všem se stýskalo. Trvalo to nějakou dobu,ale rozhodli jsme,že se sejdeme.

Bylo rozhodnuto,že se strávíme 2 dny v Santa Barbaře. Dnes byl ten den,kdy zase všechny uvidím. Konečně uvidím i Shawna. Nonstop jsem si s ním volala.

Nemohla jsem se dočkat,až zase budu moct nahlédnout do jeho nádherné tváře, nádherných očí. Políbit jeho měkké rty,být uvězněná v jeho objetí a slyšet jeho sametový hlas říct mé jméno. Včera jsme byli na facetimu snad 3 hodiny. S ním se to jako 3 hodiny nezdálo. Vzala jsem kufr a šla ke dveřím.

,,Mom hurry!". ,,Why are in hurry so much". ,,I'm excited ,i want to see him already" poskakovala jsem u dveří. ,,You're so obsessed with him,he's just a boy,i think you can wait 2 minutes". Vyšla z koupelny. ,,You've never been going so crazy about a boy,but he's making you so happy and that's what matters". ,,Since you're with him,you're literally glowing" řekla a pohladila mě po vlasech.

Usmála jsem se na ni. ,,Let's get into a car,so you can see him ". Sedli jsme do auta a vyjeli. Míjeli jsme krajinu,která zářila v teplém letním slunci. Cesta nebyla dlouhá. Během chvíle jsme dojeli k malé residenci u pláže. Jelikož to nebyl hotel,bylo to celé pro nás.

Na parkovišti stálo už několik aut. Už z dálky jsem poznávala známé tváře. Sotva mamka zastavila,vyskočila z auta. ,,Looks who's here" řekl Cam a rozpřáhl ruce. Hned jsme se obejmuli. ,,So good to see you" řekla jsem.

,,Is there Shawn already?" zeptala jsem se. Uchechtl se. ,,What?". ,,Literally first thing you care about". ,,I haven't seen him for so long,obviously it will be the first things i will care about ". ,,His flight was delated,but he said he's so excited to see you". Nad tímhle jsem se usmála.

,,So,something changed?" zeptala jsem se. ,,I heard you have a movie out,Expelled right?". ,,Yeah,honestly it's weird to have a movie out". ,,I'm so proud of you" řekla jsem a usmála se. ,,Are you really talking here without us?!" přišli Matt s Jackem (J). ,,Good to see you again" řekl Matt a obejmuli jsme se.

Potom jsem se objala i s Jackem.   Chvíli jsme tam stáli a povídali si,co se komu přihodilo atd. Pak jsem ale před očima viděla jen tmu. ,,Guess who?". Slyšela jsem ten sladký hlas. Na tváři se mi okamžitě vytvořil úsměv. Chytila jsem rukama jeho dlaně a otočila se na něj. Ani jsem se na něj nestihla podívat a hned naše rty spojil do dlouhého polibku. 

Shawn
Hned co letadlo přistálo,vyběhl jsem z něj a hned si zavolal uber. Konečně ji zase uvidím. Bylo to tak dlouho, kdy jsem si naposledy políbil,podíval se do jejích nádherných očí,pohladil po hebkých vlasech. Celou cestou jsem si neustále klepal kolenem.

Nejradši bych místo toho týpka šlápl na pedál a zrychlil na 210-tku. Přijížděli jsme k nějakému parkovišti. V dálce jsem viděl pláž. Co ale více upoutalo mou pozornost,byly tmavě hnědé vlasy,patřící jí. Hodil jsem po řidiči peníze a hned vystoupil auta.

Hned co se na mě otočila, vrhl jsem se na její rty a nehodlal se odtrhnout. Bylo to tak dlouho,co jsem byl bez jejích sladkých rtů. ,Ehm guys,we're still here" slyšel jsem Jacka. Pomalu jsem se odklonil a podíval se jí do jejích očí.

Tak dlouho jsem neměl tu možnost se do nich zase tak hluboko zahledět. Usmál jsem se. Úsměv mi vrátila a hned mě objala. Omotal jsem své ruce kolem ní. Opřel jsem si bradu o její hlavu. ,,I missed you" řekla mi do hrudi.

,,I missed you too". Zvedla hlavu a podívala se na mě. Usmál jsem se. Stoupla si na špičky a políbila mě. ,,Do you guys need some private?". Jack,hey man,haven't seen you for a while" řekl jsem a objal ho. ,,So,something new?". ,,How you've already heard,my EP is out".

,,Bro,i'm so fucking proud of you,you've made a big step since MagCon. Slyšel jsem motor přijíždějícího auta. Otočili jsme se a v okénku viděli Barta. Vystoupil a všichni se k němu nahrnuli. ,,Wat's up man,how you've been?" obejmul se s ním Cam. ,,Good,hope we'll gonna enjoy this weekend". ,,Aaron,Tay won't make it,i don't know why,they didn't tell us". ,,I've heard that".

,,Then it's time to go to hotel. Alex šla rozloučit s mamkou a vzala si batoh. Došli jsme na pokoj. Byl prostorný,z okna bylo vidět na pláž. Rozběhla se a skočila na postel.

Alex
Rozvalila jsem se po pohodlné posteli. Shawn skočil vedle mě.  Otočili jsme se na sebe. Položila jsem mu ruce na tváře. Usmál se. ,,I can't believe my lil potato has EP out" řekla jsem s úsměvem a políbila ho. ,,Stop calling me potato, you lil bean" řekl a usmál se. ,,So should i start calling you kid again?" řekla jsem provokativně.

Přimouřil oči. ,,Don't even try". ,,What's gonna stop me,kiddo". ,,I've warned you " řekl a začal mě lechtat. Smála jsem se a svíjela pod jeho rukama. Na jeho tváři hrál široký úsměv. ,,Sto-stop please" vykoktávala jsem ze sebe,zatímco jsem se nemohla přestat smát.

,,Oh my god,stop really,please,please" říkala jsem zoufale. Pokojem se ozýval jeho a můj neustávající smích. Nakonec přestal. Bezvládně jsem ležela a zhluboka vydechovala.

Prsty jsem si sáhla na krk. ,,Do i still have pulse?". Zasmál se. Ze široka se usmíval a úsměv mu z tváře nemizel. ,,That's not funny,i almost died here" říkala jsem s těžkými výdechy. Zvedla jsem se do sedu. ,,I warned you ". ,,I thought you'll have some Mercy".

,,I'm not merciful,specialy not to girls,who are calling me kiddo" řekl s úšklebkem. Doslova jsem po něm skočila a  začala ho lechtat. Chvíli se mi dařilo,ale nakonec chytil obě mé ruce,takže jsem na něm bezvládně seděla.

Zase se začal smát. ,,You shouldn't be laughing,i will get my revenge" řekla jsem a přimouřila oči. Podíval se na mě stejným pohledem. ,,Yes you will?" řekl  ironicky a políbil mě.


Doufám,že jste si všichni užili Vánoce,pod stromečkem jste našli co jste si přáli (já pod svým Shawna bohužel nenašla :D). Užívejte dokud je volno a pořádně se najeste zbylého cukroví.

-Twinkie-

Days With Crazy Boys✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat