7. Sleeping beauties

1.1K 35 1
                                    

,,Alex,vypni ten debilní budík už" kričela na mě Lox zachumlaná pod dekou. Začala jsem ťukat do mobilu, ve snaze se vypnout otravný zvuk. Konečně jsem se trefila na tlačítko vypnutí a v pokoji bylo zase konečně ticho. Sedla jsem si a protáhla. Bylo sedm ráno a opět nás čekal 6-ti hodinový let do San Diega. Byla jsem tak unavená,že jsem se nehodlala ss převlékat a tak jsem na snídani vyrazila v pyžamu.

Přes sebe jsem si akorát přehodila mikinu a šla do jídelny. Zase jsem byla mezi prvníma. Akorát Taylor a Matt tam usínali nad talířky jídla. Vzala jsem si jablko a zas šla nahoru. Čekala jsem než se otevřou dveře výtahu. Nastoupila jsem a vydala se do pokoje se připravit.

Opět to bylo hodně pohodlné. Tepláky, mikina a víc jsem neřešila i když jsem musela vypadat jako zombie. Vzala jsem kufr a špa dolů čekat na recepci

. Byla jsem první. Opřela jsem si hlavu o opěradlo. Najednou mi připadalo,jako by mi někdo na víčka pověsil tunovoi činku. Začali se mi klížit a nešli udržet nahoře. Nalonec se zavřeli úplně a já začala pociťovat,že každou chvíli usnu. Probral mě až zvuk rachotících koleček. Otevřela jsem oči a narovnala se v sedačce. Poslední tentokrát přišli Jakci a Cam.

Opět jsme šli k autům a jeli na letiště. Odevzadali jsme kufry a šli ke kontrole. Prošli jsem rengenem. Poloužila jsem pomalým krokem skoro poslední. Pak ale někomu vypadl něco z batohu. Byl to blok. Začetla jsem se do textu. Hned mi došlo čí to je. ,,Shawne,něco ti vypadlo" křikla jsem a běžela k němu. Otočil se. ,,Omg,díky kdybych to ztratil,tak-tak fakt nevím,prostě bych,fakt nevím" řekl a přitiskl blog k hrudníku.
........................................................................
Marně jsem se natahovala ke "klice" úložného prostoru v letadle. ,,Počkej,pomůžu ti" oslovil mě Shawn za mnou. ,,Díky" řekla jsem si a sedla si na sedadlo u okna. Shawn pak vedle mě. Oba jsme si dali sluchátka. Shawn usnul,bohužel mě se to nedařilo. Pořád jsem přemýšlela nad textem co měl v bloku.

Oh,there she goes again,
every morning is the same.
You walking by my house,
I wanna call your name.

I wanna tell you, how beautiful are you from where I'm standing.
You got me thinking what we could be cause...

I keep craving,craving you don't know but it's true.
Can't get my mouth to say the word they wanna say to you.
This is typical of love.
Can't wait to tell,won't wait, I need to tell you how I feel when I see us together forever.

In my dreams,you're with me,
we'll be everything I we us to be.
And from there,who know,maybe that will be the night,where we kiss for the first time.
Or is that just my and my imagination?

Days With Crazy Boys✔Where stories live. Discover now