23. Suffering

272 7 0
                                    

Alex
Probudila jsem se a hned po otevření očí se mi naskytl pohled Shawna,jak spí u mé hlavy. Nevím kolik bylo. Najednou mi do hlavy vystřelilo několilk myšlenek. How did i get back to room? What happened? Marně jsen pátrala v paměti,ve snaze vzmpomenout si,co se stalo. Věděla jsem jen,jak jsem šla do backstage a víc už nic.

Podívala jsem se zpět na Shanwa. Vstala jsem z postele. Šla jsem k Shawnovi a jemně s ním zatřepala. Jen zamlal. ,,Shawn wake up,you need to go to bed". Otevřel oči a hned jak mě uviděl,mu hlava vystřelila do vzduchu. ,,Alex,why aren't you sleeping?". ,,Shawn,what happened,how did i get there" řekla jsem chraplavým hlasem. Sedl si na postel.

,,Hmm how to start. I went to backstage to check,if you're ok and i saw you on the floor. You don't know,how i felt at that moment,i was so scared,i can't even describe it. I called the boys. Then i took you outside on some fresh air. We also went to the hospital. Doctor said,that you have really bad sleeping deficit and you should have some rest for few days" dořekl.

,Alex please tell me what' s happening ". ,,I know it wasn't right and you will be mad at me,but i went throught your chat and saw everything". Sklopila jsem zrak. Now he knows. ,,Alex,why you didn't tell anyone,that's so horrible, you don't deserve this".

Shawn
Viděl jsem jak se jí z očí začali hrnout slzy. ,,I'm so sorry". ,,No you don't apologize for anything" řekl jsem a hned ji uzavřel ve svém obětí. Začala brečet. Její slzy ulpívali na mém triku. ,,How did this all happen,why they're doing something so horrible to you". Popotáhla. Podívala se mi uslzenýma očima do očí.

,,I-i don't know if i should say it" řekla a hlas se jí na konci zlomil. Chytil jsem ji pevně za ruku. ,,Alex you can tell me anything, i'll be here for you no matter what,this is not right". ,,I couldn't live with the fact,that i didn't help you". ,,Please" řekl jsem.

Popotáhla a zhluboka se nadechla. Začalo mi mírně bušit srdce,ani nevím proč. Byl jsem nervózní,co mi řekne. ,,It all started when i was a freshman". ,,I've had a friend here,we were so close,she was the one,who forced me to upload my first cover,she learned me how to play guitar". Uchechtla se a na její tváři se na chvíli objevil úsměv,jenž se mísil se smutkem a slzami. Všechno,co v sobě tak dlouho držela ,vyplulo na povrch.

,,She was really popular in school,everyone liked her". ,,Then she found a boyfriend,he became popular on school to because of her". ,,I didn't like him since the begging of their relationship,he was cheating on her". ,,I was trying to keep it for myself,but i must told her that".

,,She broke up with him as soon as possible,but after that she moved to Canada". ,,I was alone,and he,he lost his fame on school and his reputation". ,,And then it all started". ,,He was just making fun of me,pulling up some pranks,but i didn't care,but then,things got more serious". ,, I end up covering bruises with make-up,so my mom didn't recognize it".

Seděl jsem před ní. Poslouchal ty nechutné věci,co jí udělal. Držel jsem ji pevně za ruku a hleděl na její rvář plnou smutku. Řekla mi,jak skončila v nemocnici. Jak ji brutálně zmlátil. Jaké to bylo,jak si prošla peklem. Byla schoulená v mé náruči.

Všechny emoce vyplívaly na povrch v podobě slz. Hladil jsem ji po vlasech a snažil se ji utišit. Pokojem se rozléhaly její vzlyky. Nikdy jsem neviděl někoho tak zlomeného,tak na dně. Divím se,že tomu dokázala odolávat tak dlouho. Je tak silná,ale i nejsilnější člověk má nějaký zlomový bod.

,,We will go sleep ok? If something will go wrong, i'm here,if you need just wake me up,i'll be here for you" řekl jsem. Jednoduše na to kývla. Uložil jsem ji do postele a lehl si vedle ní. Plánoval jsem jít spát,až usne. Chtěl jsem mít jistotu,že bude v klidu spát. Neustále se chvěla a cukala sebou. Bál jsem se o ní,nejde ani popsat jak moc.

Prošla si naprostým peklem. Slyšel jsem její tiché vzlyky. ,,Can you hug me?" řekla s brekem. Musel jsem tu pro ni být. Rukou jsem pevně objal její chvějící tělo. Lehce se uklidnila a natiskla se víc ke mě. Byl jsem tak nepopsatelně šťastný,mít ji tak na blízku,ale trhalo mě na kusy,vidět ji trpět.

Nejradši bych její utrpení vzal na sebe. Tak úžasný člověk si to nezaslouží. Chtěl bych jí toho všeho hned zbavit. Na nikom mi ještě tak nezáleželo. Přál jsem si,aby vše bylo pryč a já se mohl dívat na její upřímný úsměv,nikoli na uplakanou tvář,která mě ničila.

Zabořil jsem obličej do jejich hustých hnědých vlasů. Přál bych si tenhle okamžik zastavit,abych si ho pořádně užil. Bál jsem se loučení. Bál jsem se o ni. Nechtěl jsem,aby mě opustila. Ještě nikdy jsem se takhle nezamiloval. Bylo jako bych se zamiloval poprvé. Připadal jsem si jako zamilované dítě. Kid in love.

Jako by byl celý svět díky ní hezčí. Všechno se dalo překonat. S ní bylo možné všechno. I nemožné. Cítil jsem se jako bych celý život něci hledal a teď ti konečně našel. Všechny pocity se ve mě mísily a byly tak silné. Silnější,než jaké jsem kdy cítil.

Snaha vyznat se v mých emocích mě nakinec ukolébala ke dlouho očekávanému spánku.

Moc se omlouvám,že tato kapitila vyšla po dlouhé době,ale byla jsem nemocná a neměla chuť na psaní. Teď je vše chill takže kapitoly budou zase pravidelně.
-Twinkie-

Days With Crazy Boys✔Onde histórias criam vida. Descubra agora