19. Zaseknuti na dálnici

215 4 0
                                    

Alex
Ani neví kdy a jak jsme se dostali zpátky na hotel. Vím jen,že minulá noc byla nezapomenutelná. Night of our lives.. Pomyslela jsem si. Otočila jsem se na spícího Shawna. Posadila jsem se a rozkoukala se. Byla jsem strašně unavená. Vrátili jsme se asi ve 5:30 ráno. Teď bylo 11. 5 hodin spánku a míň,tak nějak teď vypadá moje rutina.

Vstala jsem a šla ze sebe do koupelny udělat člověka,no při pohledu do zrcadla jsem usoudila,že to bude snad nemožné. Nakonec jsem se nějak dostala ze stavu své zombie verze a šla se do pokoje oblíknout. Přišla jsem do pokoje a viděla Shawna sedícího na posteli mnout si oči. ,,Good morning" řekla jsem. Shawn se jen otočil a ze široka usmál. ,,Tired?" . ,,Tired,but really happy" řekl. ,,Yesterday was unforgettable,thank you for that,it was pure magic". ,,You're welcome,yeah it was really nice". Shawn se zase jen usmíval.

Bez zaklepání k nám vtrhl Cam a Hayes. ,,Holy fuck,what happened to you guys?!" řekl Cam. ,,You could act in Walking Dead and don't need make-up" řekl Hayes. Shawn zase protočil očima. ,,I'm gonna take it aa compliment" poznamenala jsem se smíchem. ,,You guys,where you've been last night. We heard you something about midnight". ,,You know,robering bank,casual".

Zasmáli jsme se. ,,Just a think, we are going to have lunch somewhere,so be ready at 11:30". Přikývli jsme a s tím oba odešli.
........................................................................
Procházeli jsme se ulicemi mého moc dobře známého Los Angeles. Slunce svítilo a bylo teplo. Aby nebylo,byl skoro červen. Dlouho jsme přemýšleli kam zajít na oběd. Nakonec jsme se rozhodli pro čínu. Objednali jsme si a sedli ke stolu. Bohužel k jídlu přinesli jen hůlky.

,,I'm so sorry,do you have a fork?". Týpek jen záporně zakýval hlavou. ,,Okay,thanks". Povzdechla jsem si. ,,You can't eat with sticks". ,,I don't know,i'll try it". Nějakým způsobem jsem vzala tyčky do ruky. Vypadala jsem jak největši postih. Shawnův pohled,kterým na mě koukal toho taky dost vypovídal. Bůhví jak jsem hůlkama šermovala kolem sebe.

,,I think you need little bit of help". Shawn vzal moji ruku a srovnal mi prsty. ,,Try it now". ,,I think i will pierce my eye with this". Zasmáli jsme se. Nabrala jsem pár nudlí do tyček a chtěla si je dát do pusy. Jenže v půlce mi spadli. Na obličeji se mi objevil face typu "jako rly?!*. Po několila nepodařených pokusech mi začala docházet trpělivost.

,,Will i even eat today?". Zasmál se. ,,I'm literaly starving,i feel like little kid,that can't eat". ,,Looks like i have to feed you" řekl a usmál. ,,I think,it don't have to be" ale než jsem se nadála,srtčil mi Shawn do pusy pár nudlí. Začali jsme se smát a já se málem nudlemi udusila. Otevřela jsem pusu a čekala až mě zase nakrmí. Fakt sem se cítila jak mimino.

Vzal nudle do hůlek,začal s něam dělat různé kličky ve vzduchu a napodobovat "vrtulník". Fakt jak krmit malé děcko. ,,Wait,i'll try it by myself now". Vzala jsem hůlky,nějakým způsobem nabrala nudle a dala je do pusy. Začala jsem se radovat. Po obědě jsme vyrazili zpátky na hotel se sbalit.
........................................................................
Nastoupili jsme do aut a připravili se na 5-ti hodinovou cestu do San Jose. Kluci zapojili AUX Cord a pouštěli písničky. Všichni začali zpívat. Vytáhla jsem mobil a začala natáčet na Vine . ,,Jamming in car" napsala jsem a zveřejnila. Pak začalo hrát "Gravity" od Johna Mayera. ,,Oh my god yaaaaas" řekla jsem.

Se Shawnem jsme se na sebe podívali a hned začali zpívat. Cesta ubíhala celkem rychle. Všichni jsme zpívali,pouštěli různé throwback songy. Potom se samozřejmě všichni unavili. Koukala jsem přes Shawna na krajinu,kterou jsme míjeli.

Začali se mi klížit víčka. ,,Can i lean on"řekla jsme před tím,než jsem skoro usnula. ,,Sure". Lehla jsem si na Shawnovo rameno. Chvíli jsem ležela a potom ho chytila za ruku. Ani nevím proč,ale včera večer,když mě chytil Shawn,cítila jsem se pohodlně,v bezpečí,jako že někoho mám.

Days With Crazy Boys✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα