10. I Will Kill Them

1K 30 7
                                    

Slyšela jsem křičející fanoušky na konci chodby. Nemohla jsem se soustředit. Pořád jsem musela myslet na ten chat. Oklepala jsem se. Čas nasadit tu masku a předstírat,že jsem šťastná,že mě nic netrápí a můj život je dokonalý.

Začala jsem střeleně poskakovat po stagy. Potom jsme jen stáli a čekali až Cam uvede show. ,,How are you doing today guys" řekl nahlas do mikrofonu. Halou se ozval křik. ,,So today we will be playing a really easy game, right Jack?". ,,So today we'll play Guess the song challenge". ,,So basicaly, we will choose one of you, he or she will come up here and tell Mahogany song she should play". ,,Let's start".  ,

Can I choose first?" zeptal se Nash. ,,Sure". ,,You, in that beautifull T-shirt". ,,You choose her because she's wearing your merch?" zeptala jsem se Nashe. ,,Maybe" řekl a mrkl na mě. Holka přišla plná nadšení. V očích ji hrály jiskřičky. Teď byla asi nejšťastnější na světě. ,,But firts of all,can I hug you Nash?" řekla dívka s úsměvem a nadějí. Nash jen rozpřáhl ruce a dívka se mu hned vrhla do náruče. Celou halou se ozvalo ,,Aaaawww".

,,Now the song" řekl Nash když se od něho holka odlepila. Pak šla za Lox a řekla jí písničku. Sedli jsme si na zem a čekali co Lox pustí. ,,Give me love" vykřikli jsme se Shawnem ve stejnou chvíli. Oba jsme se na sebe usmáli. ,,That was too easy" řekl Shawn. ,,It wasn't,I've played only 3 seconds". ,,How did you guys guess that so fast?!" řekl udiveně Hayes". ,,It's called talent" odpověděla jsem a mrkla jsem na něj.
........................................................................
,,Baby one more time" vykřikli jsme oba opět zároveň. ,,Omg can you let me win one time?".  ,,I can, but I don't want to" řekl a provokativně na mě mrkl. Už jsem z něj začínala šílet. ,,I think that we need to stop". ,,They're 100℅ winners" poznamenali ostatní. Začali jsme se smát a se Shawnem jsme si plácli.

Rychle jsem zaběhla do backstage a přinesla všem vodu. Sedla jsem si vedle Shawna a podala mu pití. ,,Cheers,to victory" řekla jsem. ,,Cheers" odpověděl a usmál se. Bylo to divné. Jako by mi jeho úsměv způsoboval takové divné mrazení po celém těle. Nakonec padlo přání,aby Shawn a Jackové zazpívali. Dlouho se domlouvali,ale pak si vzali mikrofony a Shawn kytaru. Halou se znovu rozezněl jekot. Začali.

Obdivovala jsem s jakou vášní Shawn zpíval. Byla jsem hynotizovaná melodií jeho hlasu. Nevnímala jsem nic jiného,jen ho. Byla jsem jako ve snu. Mé očí se soustředili jak hraje na kytaru. Musela jsem vypadat fakt divně. Až po chvíli jsem si uvědomila,že mám úžasem mírně pootevřenou pusu. Fanynky pod pódiem si mého "zasnění" všimli. Probralo mě až to,když mi do obličeje zasvítil blesk. Cukla jsem sebou. Bylo to jako probrání z hlubokého spánku,když se vám zdá nádherný sen.

Viděla jsem, jak se chichotali. ,,Bože,bože, snad ještě dneska to bude na twitteru. Bože to bude trapas" opakovalo se mi pořád v hlavě. Dozpívali. Dělala jsem jakoby nic. Až teď jsem si všimla promítacího plátna u pódia. Běhali tam  příspěvky lidí,co na twitter napsali #MagConTour. Myslela jsem,že na místě zkolabuju. Srdce se mi zastavilo,když tam proběhl obrázek mě,zírající na Shawna. Modlila jsem se ke všem bohům,že si toho nikdo nevšimnul.

Nikdo nejevil zájem,kromě nejakých fanynek v publiku. Zase jsem byla úplně mimo. Ani jsem si nevšimla,že všichni skandují,abych šla zpívat. ,,It's your turn Alex" poplácal mě po rameni Matt. Polil mě studený pot. Zhluboka jsem se nadechla. Shawn mi automaticky podal kytaru a povzbudivě se na mě usmál. Úsměv jsem mu chtěla opětovat,ale vyklubal se z toho spíše nervózní úšklebek.

Měla jsem úplné okno. Všechny písničky a jejich texty byly jinde,ale ne v mé hlavě. Nakonec jsem začala s Give me love od Eda.
........................................................................
,,Alex,come here!" křikl na mě Cam. Bála jsem se s čím zase přijde. Ukázal mi právě tu fotku kterou sem nejvíc nechtěla. ,,So,you like him,don't you?". ,,I was just watching them,we are just friends". ,,Yes,frieds". Bylo vidět,že si z toho dělá jen srandu. ,,But you won't be only friends in future". Protočila jsem nad tím očima a šla si hledět svého.

Vím,že jsem celkem svině,ale chtěla jsem odplatu. ,,Hey,Taylor". ,,Hm". ,,Do you have shaving cream or something like that?". ,,Yes in my backpack,why?". ,,Smackcam". Zakýval hlavou a z batohu mi vytáhl holící pěnu. Nastříkla jsem si pořádnou dávku na ruku a  připravila se k útoku. Přiblížila usem se ke Camovi. ,,Smackcam" zakřičela jsem a rukou.mu pořádně plácla po tváři. Pěna se rozletěla všude. Šokovaně se na mě otočil. ,,I'm gonna kill you ". Otřel si pěnu z tváře a začal mě.honit po backstagy. Jako na zavolanou příšel Bart. ,,I don't what are you guys doing,but we have to go,so please stop and you Cam go wash your face" řekl se smíchem v hlase. Cam se uraženě podíval ale pak si šel pěnu utřít.
........................................................................
Zamčela jsem se v koupelně a pustila vodu. Vlezla jsem do vody a přemýšlela. ,,Co to se mnou je?". Nechápala jsem ty "svoje stavy" kdy jsem ze Shawna nemohla spustit oči,vždyť ho ani pořádně neznám.

Meanwhile...

Cameron

Byl jsem s Mattem a Nashem na pokoji. Matt chtěl natočit nějakej ask. Ještě než jsme začali,přiřítili se ostatní. Matt zapnul kameru a uvedl video. Než se ale dostal skrz první otázky,ozvala se obrovská rána. Na jeho obličeji se rozplesklo něco,čí původ jsem radši nechtěl znát. ,,What the fuck guys?!". ,,I just want to record  video" řekl a šel si umít obličej.

V tom mě ale napadla "ďábelská" myšlenka. Šel jsem k sobě do tašky. Vytáhl holící pěnu a nenápadně si ji dal na ruku. Přiblížil jsem se zezadu  ke Carterovi. V momentě byla pěna po celém jeho.obličeji a okolí. Nakonec se to celé zvrhlo ve smackcam válku. (Viz. Média)  ,,Hey guys I got a plan" řekl jsem. ,,You guys remember how Alex made smackcam on me today in backstage? ". Všichni kývli. ,,I want revange". ,,Where is she?". ,,I think in her room". ,,Someone grab a camera" zasmál jsem se.

Vzal jsem pěnu a mířil k pokoji 114. Opatrně jsem otevřel dveře. Moc opatrně to teda nešlo když se mi všichni lepili na záda. Nikde v pokoji nebyla a tak zbývala jen koupelna.
........................................................................
Alex

Zabalila jsem se do ručníku a byla ready odejít z koupelny. ,,Smackcam" zaječel Cam. Jeho letící ruce jsem ale uhla. Až teď mi ale došlo,že tady sjou skoro všichni, já jsem v ručníku a oni ještě mají kameru. ,,What the fuck,get the hell.out" zakřičela jsem na ně. Všichni vypadli co nekrychleji mohli. Zabouchla jsem dveře a začal nadávat. I.Will.Kill.Them

Days With Crazy Boys✔Where stories live. Discover now